Down Under Natural's & Fruitkicks Nude Şampuan ve Saç kremi ** SLS ( Sodium Lauryl Sulfat )

2/29/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydın.
ne zamandır ihmal ettiğim şampuan değişikliği yazımı yazmak için tam günündeyim :)

Blog yazarlarını takip edenler bilir, bir hengame deneme için ürün gider bloglara yazılır vs...
NUDE şampuan ve saç kremi bana geleli sanırım tam 1 aya yakın süre oldu. Üzerinde %98 doğal ürün yazısı beni cezbetti ve kullanmaya başladım.
Saçlarıma nasıl düşkün olduğumu beni uzun süredir okuyan herkes bilir,değil mi? Asla riske atmam ki kurutmuyorum bile, gözüm gibi bakıyorum :))

Bana gelen kuru ve boyalı saçlar için Şampuan ve Krem idi.
BİNGO !


Daha öncede zararlarını çoğu kez okuduğumuz SLS ( Sodium Lauryl Sulfat ) olmadığını bilmek benden zaten artı puan idi. Bu madde çoğu deterjanda var, çünkü köpürme özelliğini artırıyor.
Ürünü kullanmadan okuduğunuzla kalıyorsunuz, pek inanmıyorsunuz. Aman gidin alın NUDE şampuanı, öyle zor köpürüyor ki...
KÖPÜRRT, KÖPÜRT , OOH AMAN NE GÜZEL !!
Yok öyle bir şey kızlar.

Halk arasında en yaygın bilinen yanlışlardan biri de ''kopuren şampuan iyi şampuandır '' gibi… Fakat köpürme bir temizlik belirtisi değildir tam tersi köpürmeyi saglayan kimyasallar cildinizde kuruluk ve tahriş yaratır. NUDE Şampuanlarda Sülfat yerine temizleme maddesi olarak hindistan cevizi kullanılmaktadır. Tropik iklimlerde temizlik için kullanılan yaygın bir madde.


Bu az köpürme önce bi huzursuz ediyor adamı, yalan değil hani.
Ama sonra sonra anlıyor ve görürsün ki saçın hemen yağlanmıyor, kuruluk hissi gidiyor ger4ksiz parfüm kokusu olmuyor.  
Müthişş!!

Bana gelen kullandığım ilk NUDE Şampuan ve kremin içeriklerine bakalım mı?



Avakoda, shea yağı ve papatya içerikli Kuru ve Boyalı saçlar için olan seri.
Shea yağı ve Avakado saçı kökten uca beslerken papatya ise kaşıntı ve tahrişi engelliyor.

İşin garibi ne biliyor musunuz? Saçlarım 1 ayda normal uzama hızından çok daha hızlı uzadı, garip :)

Bir firma ürün gönderiri, bıdıdıdı yazılır eee sonra??
Tekrar kullanılıyoprsa tamamdır o iş!
Benim sevgili kardeşimde Nude şampuanım ve kremime saldırınca tabi çok çabuk bitti haliyle. Gittim hemen yenisini aldım.
Bu sefer güçlendirici seri dikkatımı çekti rafta. zaten bana saç de, gür de, güç de, parlak de, bakım de hemen alıp sarılıp uyuyayım ona .)))


Artık bundan sonra, market işi, kozmetik şampuanlar kullanmam. Fiyat farkı da çok yok Bunun enfes rahatlıcı bir kokusu var. Bakalım içeriginde neler varmış,


İçinde bulunan Biberiye saç çıkışını hızlandırıyormuş kızlar. Okaliptüs ve taze nane ise saç direncini artırıp güçlendiriyormuş.
Bu şampuanım yeni daha 1 hafta bile olmadı bu nedenle çok yorum yapamıyorum ama illa ki yazacağım.

Bundan sonra önüme gelen herkese anlatacağım saç bakım ve şampuan ürünlerin NET!
Down Under Natural's & Fruitkicks ailesinden NUDE seri benim vazgeçilmezim olacak. Bir sonraki ay ise mutlaka hacimlendirici seriyi de denemek , sizlere aktarmak istiyorum.

Sizlerde büyük marketler yada büyük kozmetik marketlere gidip saç tipinize uygun bir NUDE Şampuan ve Saç Kremi seri alın 1 ay boyunca denemek amaçlı, sırf benim hatırım için alın, kullanın sonra bana teşekkür maili atın emi?

BA -YI - LA - CAK -SI - NIZ !!!

Bu zamana kadar nasıl olmuşta ben bitkisel, içinde SLS ( Sodium Lauryl Sulfat )içeren ürünler kullanmışım diyeceksiniz. Artık saçlarım o kadar kolay şekil alıyor ki ..
Teşekkürler Down Under Natural's & Fruitkicks ailesi beni ve saçlarımı bu mucize ile tanıştırdığın için :)


Bu arada facebook üzerinden takip etmek isterseniz TIIIK TIKKK!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. Yanıtlar
    1. Kesinlikle denemelisin Duygu. Senin saçların da çok güzel yazık etme onlara ;)

      Sil
  2. SÜPER! böyle bir şampuana ihtiyacım var alıp denemem lazım :)
    sanırım gratis te varmış?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senem evet var, onun dışında ben Migrostan aldım mesela :)

      Sil
  3. nimoo ben down underin yesil olanını kullandıma ma hic memnun kalmadım saclarım cok cabuk yaglandı ve kepeklendi bu işe yaramı sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :)
      yeşil olan sanırım kivili olan seri.
      Bu bambaşka bir seri.
      Nude diğer serilerinden bağımsız olarak sülfat içermeyen ve %98 bitkisel içerikli. Tabii ki saça uyum sürecinde bırakmamak devamlı kullanmak önemli ;)

      Sil
  4. Brezilya fönü yaptırdığım için sülfatsız şampuan kullanmak durumundayım. Tam da şampuanım bitmişken gratis'te bu şampuan ve saç kremini görüp hemen almıştım. Dediğin gibi köpürmüyor :) Ama gayet memnunum. Özellikle saç kreminden. Tavsiye ediyorum herkese.

    www.modaplan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ben de aldım ama elimdeki Tbs Muzlu Şampuan bitmeden açmamalıyım diye şartladım kendimi :D Çok merak ediyorum, bugun başlasam mı napsam bilemedim ;)

    YanıtlaSil
  6. merhaba
    ben de şu sıralar şampuan arayışındayım. son günlerse sıkça duyup okuduğum bir marka,merak ediyorum. bu serinin/markanın yağlı saçlar için olanı var mı acaba?

    YanıtlaSil
  7. az önce internetten live clean apple cider şampuan ve fresh water saç kremi sipariş ettim,merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  8. gratisten küçük boyda krem ve şampuan aldım ikisi 5 tl deneyeceğim bakacağımmm

    YanıtlaSil
  9. ben down under fruit kicks serisinin nar ve tatlı greyfurtlu olanından kullandım evet sülfat ve türevi şeyler yok içinde yalnız bana çok yaramadı kepek oluşumu oluyor kullandıkça saç derime çok iyi geldiğini söyleyemecreğim ve çabuk yağlandırmaya başladı. Benim saçlarım çok ince tellic cilt tipim karma saç tipim de işte kuruya dönük cildim de öyle çünkü. ama fazla yağlı ürünler de kullanamıorum onlarda hemen yağlandırıyor. Ve son zamanlarda acaip saç dökülme problemim vaar.. Bu nude şampuan iyi gelir mi sizce problemlerime ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  10. rare blossom..bioblas ve live clean argan dan arta kalan saçlarımla kürkçü dükkanına(NUDE ma)dönüş yaptım:)))n demişler eniyi şampoo bilgin şampoo:)))

    YanıtlaSil
  11. Benim saçlarım yağlı ve yeşil seriyi kullandığımdan beri saç dökülmem azaldı diyebilirim. Eşim şampuan ayırt etmezken o bile çok beğendiğini söylüyor. Ama Nude serisini deneyeceğim mutlaka

    YanıtlaSil
  12. Bende de aynı serinin Güçlendirici ve Nemlendiricisi var... Yani Şampuanı Güçlendirici Kremi de emlendirici aldım... Bu şekilde 'karışım' yağmakta hiçbir sakınca yokmuş sordum soruşturdum... İlkinde de Hacimlendirme özellikli olanını kullandım da kafam kaşındı sürekli...Bu öyle yapmadı...
    Bir de şampuandan az kullanmak gerekiyor bu önemli... Boca etmemek lazım...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)