HER GÜNE BİR OJE *** FLORMAR 417 / OPİ CROWN ME ALREADY , İKİ RENKLİ MANİKÜR ***

2/20/2012 12:30:00 ÖS


Haftanın ilk ojesi öyle kafamdan uydurup bir araya getirdiğim, karanlık havaların ruhumuza biraz ışıltı katması temalı, gayduru guppak manikürüm :)
Sevgilimin çok beğenip, ilk defa al dediği ve hatta kendisinin stand alıp sepete attığı oje, Flormar 417 ile çook sevdiğim ilk OPİ ojem Crown Me Already :)


Daha önce görmeyenler için OPİ ojeyi ŞURADA tek başına kullanarak yazmıştım. Fakat Flormar 417 ilk ! Tam gri denir mi bilmiyorum ama çelik grisi çelik mavisi arası, minik mavilik olan bir gri :)




Genel olarak hayatta çok net olan biriyim. Gri imkansız bende, ya çok severim ya hiç sevmem. Orta kıvamda olamadığım için kaybederim hep. Bir şey ya siyahtır ya beyaz. 
İlla gri olacaksa bana samimi gelmez, nabza göre şerbet gelir. Çok karanlık gelir. 
Ne bileyim böyleyim işte.

Sizin için nasıl, hangisi doğru olan ?
 
Al bak, gri oje süremedim bile, illa bir ışıltı olsun dedim :))
Sevdiniz mi? 
 
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. ben ciddi anlamda griciyim (: ilk köpüşümün rengi, senelerdir maildir, forumdur odur budur nickim hep grilidir, msn yazı rengim bile gridir (: gri benim için ılımlılıktır, "en azından, her şeye rağmen" diyebilmektir, bazen hayat öyle bir hal alır ki sığınabileceğin tek şeyde küçücük bir "her şeye rağmen" olabilir (:

    manikürünede tabiki bayılmak, ilk fırsatta deniycem,fotosunu facebooka koyup "ııh olmamış, düzgün sür" yorumunu ahan böyle "D:" okuyciğim ((:

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş canım çok beğendim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. ben de griciyim. Siyah ve beyaza inanmam. Kavramsal olarak tabiki. ;) O kadar karikatüristik değildir insanlar. Her zaman içimizde iyi ve kötü biraradadır. Bu nedenle de aslında hep griyizdir. Bunu kabul etmek bence insanı daha rahat ve her şeye açık, açık fikirli ve esnek yapar. Çünkü hayat aslında siyahla beyazdan çok daha alacalı bulacalıdır. ;)

    YanıtlaSil
  4. griyi bende tek başına sevmem kendime yakıştırmam :D bu yöntemi çookk beğendim bende deneyeceğim :D

    YanıtlaSil
  5. bende de siyah ve beyaz vardır.Bu konuda da benziyoruz nimocum :)

    YanıtlaSil
  6. Nekadar güzel olmuş ben de en kısa zamanda denemek istiyorum. Bütün parmaklarıma değil de sadece bir tanesine yaparım. Diğerleri düz gri olur :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)