BEAUTYBLENDER LATEKS FREE MAKYAJ SÜNGERİ MONZALİME.COM ALIŞVERİŞİM VE HİKAYESİ ***

2/09/2012 12:38:00 ÖS


Hijjen !
Bir insanın en çok dikkat etmesi gereken şey değil mi?
Ufacık bir toz zerresinden hastahanelik olanlar, bilmediği bir üründen cildi alerjisi yaşayanlar çevrenizde büyük örneklerdir.

Sosyal mecralardan ergenlik dahi hiç sivilce problemi yaşamayan ben, birden sivilcelenmeye başladığımı yazmıştım. Yağlı ve paketli yiyeceklerden zaten uzağım, birden sivilcelenmek de nerden çıktı?? O_o
Kullandığım makyaj süngerinden ...
Ne kadar yıkasamda içine hapsolan cilt yağı, föndoten, pudra cilde bir süre sonra bazı noktalarda kuruluk ve sivilce olarak geri dönmüş. Dermatolog bir süre föndotenden uzak durmam gerektiğini ve belirli bir ilaç ve krem tedavisi verdi. Ve illa makyaj yapacaksam gerçek lateks free içinde kauçuk olmayan süngerler kullanmamı tavsiye etti. Yabancı ve bir çok makyaj blogundan görüyordum ama çok lüzumsuz buluyordum.
İnsan yaşamadan bilmez denir ya, sahiden öyle..
Bayanlar buraya dikkatle kulak verin, amaaan ne gerek var demeyin, sağlık ve hijyen çok önemli....

Neyse gel gelelim nette araştırma yaparken beautyblender'ın bu işin en iyisi olduğu öğrendim! Ve bu markanın Turkiye
 distribütörlerinin monzelime.com  olduğunu öğrenince gözüm kapalı satın aldım.

ürün şu,


Ben başlangıç paketini aldım. İçinde temizleme solüsyonu ile geliyor. Detaylı incelemek isterseniz BURADAN bakabilirsiniz .
  
Solüsyon ise gayet büyük. Zaten çokça kullanmaya gerek kalmıyor. Yeterli miktarı sünger kendi emiyor.

Bazen insan '' amaaan süngerdir altı üstü ne gerek var '' diyor ya, işin işine sağlık girince paranıza kıyın !
Önce sağlık amaçlı aldığım bu makyaj süngeri meğerse nasıl güzel bir şeymiş. Hani makyaj süngerleri föndoten sürümünde ciltte çizgiler bırakır ya onlar kayboldu, makyaj süngerim çok fazla emiyormuş ki eskiden kullandığım fondötenin yarısıyla işim bitti.. Daha hızlı sürüm sağlıyor mesela..
Neler kaçırmışım dedim ...





Gördüğünüz gibi avuç içi kadar bişiciiik süngerimiz. Yumurta şeklinde.
Sivri kısmı burun, göz kenarları gibi ulaşılması zor yerler için... Misal bide o alt tombul tarafıyla allık uygulaması yapabiliyorsunuz. Sadece föndoten , kapatıcı yada pudra gibi düşünmeyin kullanım alanı geniş .

 Ürünün kullanım süresi 3 ay! Buda hijyen açısından son derece normal bir süre.
Peki siz evde makyaj süngerleriniz ne kadar süre kullanıyorsunuz?
Daha fazla değil mi?
Yapmayın :(
Etmeyin :(
'' Olmaz, olmaz. Hiç bir şey olmaz Nimo '' demeyin oluyor. 
Tecrübeli ile sabit !

Üstelik fiyatıda 130,00 TL 'den 61,09 TL düşmüştü. Birde yanında hediye göz kalemi hediyesi geliyor.
monzalime.com'dan yani BURADAN aldım inanılmaz hızla geldi .
Birde uyarmadan edemeyeceğim site benim gibi kozmetik aşıklarının uzak durması gereken bir site ne amaçla girdim amaçsız bir sürü şeyde ekledim ilaveten :))))

Neyse onlarıda ilerleyen günlerde göstereceğim ama esas konumuza dönecek olursak, birde videosu var onu da ekleyim, nasıl kullanılır izleyin



Daha sonra size hazırlayacağım yeni makyaj videosunda kendisini kullanacağım. Orada makyaj süngerini nasıl kullandığımı ayrıntılı olarak bende anlatırım hanımlar :)


eee siz hala burdamısınız hadi monzalime.com a lateks Beautyblender süngerinizi almaya ..
hadiii :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

17 YORUM

  1. Videoyu seyrettim gerçekten çok güzel bir şeymiş , ben hep elle yayıyorum fondotenimi ne kadar doğru bilmiyorum ama bu şekilde daha kolay ve sağlıklı olur sanırım , hemen siteye ışınlanıyorum :) Bilgilendirme için çok saolun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elle yaymak bana çok prof. gelmiyor. Eşit dağıılım için illa ki bir sünger yada fırça şart. Bu nedenle sende bundan sonra bunu kullan lütfen :)

      Sil
  2. Nimo'cum bende Combo paketi aldım daha ekonomik diye.

    Hiççç pişman değilim :)))

    Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet combo alınabilir. Bir sonraki için bende süngerleri öyle alacağım cnm.

      Sil
  3. nimocum ben sünger kullanmıyorum ama bende de birden sivilcelenme oldu sanırım nemlendiricimden doktora gitmedim ama...
    ama bu süngere bakınca bir de hijyen düşününce makyaj malzemelerinin ömürleri ne kadarmış bakmak istedim onu araştırıcam sağol canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her şey çok öenmli. Her madde, kullanım süresi içinde bulunan bir madde sana iyi gelmiyordur. Dikkat etmek gerek balım aman es geçme :)

      Sil
  4. Çoook uzun zamandır bu süngeri alsam mı almasam mı diye düşünüyorum. Genelde fırça kullanıyorum ben ya da parmaklarımı. Ayrıca pek fondoten de kullanmıyorum. Hala kafam karışık 2 yıl daha beklerim herhalde..:D Güle güle kullan cnm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen böyle yorum yazıyorsun ya tucem, okurken sesin kulağında okuyorum :)

      Sil
  5. çok güsel bi ürün bence :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bunu aynisini eBay'den satin aldim, ama cok daha ucuza, ve her seyi yaninda geliyor. :) Markasi da ayni.
    Uzun zamandir almayi düsünmüstüm, ama fiyati pahali geliyordu bana. Ebay'den görünce aldim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebay herkes kullanamıyor maalesef. herkesin paypal hesabı olmuyor birde üzerine kozmetik yasağı girmişken risk almak çokta istemedim. Bununda yine herşeyi yanında canım.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  7. cnm bu türk bir satış sitesimi yoksa yurtdışından mı geliyor gerçi site türkçe ama :)eline ulaşma konusunda bir sıkıntı yaşadın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türk sitesi canım :) ürünler orjinal yazıda belirtiğim gbi türkiye dis. almış bu site .) Hiiç bir sıkıntı yaşamadım ertesi gün geldi :)

      Sil
  8. ya bende yeni aldım ilk gün akşam deneme amaçlı kullandım, güzelce yıkadım koydum, ertesi gün oldu hala küçülüp ilk haline dönmedi bu. normal mi? aynı siteden aldım bende, acaba kuruma süresi çok mu uzun? ya da ben neyi yanlış yapıyorum? baya da sıktım çıkardım suyunu ama anlamadım oofff

    YanıtlaSil
  9. Tek geçerim Pembiş Beautyblender'yı makyajda. 10/10 alan bir ürün kızlar. Boşuna ünlü artistler kullanmıyormuş. ( Videoları falan var ). Yanlız temizleyicisini ille de kullanmak şart değil. Protexle de çıkıyor lekeler.

    Ayrıca kızlar sizinlede paylaşayım, monzalime.com ( TR de tek satan yer bunu ve stokları eritip bir daha ithalatını gerçekleştirmeyeceklermiş= bundan sonra satılırsa çok daha pahalıya satılacak. )Bu yüzden hiç düşünmeden 23,60 Tl tekli Paketini ve 35 TL ikili Paketini satın alın. Ben 3 tane stokladım. 10 TL indirim ve Kargo bedavaya da geldi 50 TL üstü olduğu için )

    Bilginiz olsun. ;) Sevgiler, Saygılar Makyaj severlere.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)