L'OREAL PARİS TRUE MATCH FONDÖTEN ***

2/20/2012 10:30:00 ÖÖ

Herkese sendromsuz bir pazartesi diliyorum :)

L’Oréal kalitesi tartışılmaz ...
Bunun yanında çok değerli ekibi ve inanılmaz işine aşık çalışan kadrosu, sürekli kendini yenilemesi ile taktiri hak eden bir kaç firmadan biri.


TRUE MATCH ile ilk kez tanışmıyoruz tabii .
Uzun tempolu çalıştığım yıllarda, bana uzun süre mat kalacak föndoten arayışımla tanıştığım fiyatı ile kalitesi en makbul ürün idi.
Tekrar karşılaştık :)
Kapımı çalan kargonun içinden çıkan, satenlere gömülü L’Oréal Paris yenilenen bebeği, True Match !
İçinden adıma özel çıkan not ile bana özel olduğumu bir kez daha hissettirdi L’Oréal Paris:)
Paket geleli 1 hafta oldu fakat yeni vakit bulabildim sizlerle tanıştırmak için, af fola :)

Kusursuz , tam ton renginizi arıyorsunuz 12 farklı renk seçeneği ile mutlaka gidip, görüp , denemelisiniz!
Yıllar önce kullandığımı söylemiştim başta. Özellikle yağlı bir cildiniz varsa oil free olması, mat bitiriş sağlayan, cildiniz ile birebir uyumu çok hoşunuza gidecek.
Doğal cilt tonuna uyum sağlayan özel renk pigmentleri sayesinde maske etkisi yaratmadan, cildiniz ile bütünleşirken, kapatıcılığı da devreye girecek. Hani yağlı ciltler için dedim ama, içinde bulunan gliserin ve glikol içeren nemlendirici formülü sayesinde cildi gün boyu nemlendirir ve taze bir görünüm sağlar.



Seri içindeki renk tonlarında '' pembe '' veya '' sarı '' alt tonlu renkler bulabiliyorsunuz.  Benim ten rengim açık ve kızarmaya çok meyilli olduğundan ''sarı '' tonlu olan C2 Vanille Rose tercihim.

En kısa zamanda bir makyaj videosu ile sunmak istiyorum.


 Daha önceki yıllara göre kıvamı biraz daha sulu olmuş. Bu cilde çok daha iyi uyum sağlaması ve doğal görünüm için 1 artı tabii . Kıvam ve duruşu üst görseldeki gibi...

Eski günlerime geri  döndüm resmen. Tüm gün suratımda asılı kaldı. Beni tekrar tekrar makyaja zorlamadı, doğal görüntüsü ile cildimle birebir uyumu ile dokusu harika idi..

Fiyatına gelince 49,99 TL gibi bir ücret için bu kalite çok iyi. Üstelik kıvamı sulu olduğundan az bir miktar ile tüm cildinize tutunuyor bu sayede uzun süreli kullanabiliyorsunuz ;)

True Match seri tabii ki sadece.fondöten ile sınırlı değil,

Kapatıcı, pudra, allık gibi diğer ürünleri de mevcut.

Peki ya siz ,  L’Oréal Paris True Match denemek ister misiniz?

Çok yakında '' Nimo severler '' den biri bu şansı yakalayacak ;)

Takipte kalın ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. balım bu markayı herkesten duyuyorum ama öğrenci olduğumdan dolayı tercih edemiyorum. Kalitesiz fondotenler de cilde zarar veriyor hepimizin bildiği gibi.. Ama L'Oreal Paris çok çok farklııı!!! heyecanla bekliyorumm umarım benim olur :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Elinizde bulununan ton, pembe alt tonludur.
    Bilginize...

    YanıtlaSil
  3. hem oil free hem gliserin var bu kısmı anlamadım cidden..üstünde açıkça oil free yazıyor mu, yazıyorsa bu ne çelişkili bir ürün olmuş? bitişi pudralı gibi mi acaba bir de bunu merak ettim, hoşçakalın..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)