SAÇ BAKIMI / KERASTASE RESİSTANCE FORCE-FİBER YAPILANDIRICI SERUM ***

2/03/2012 12:30:00 ÖS

Herkese merhabalar :)
Saç bakımı söz konusu olunca hepiniz elinizi çenenize koyup beni meraklı gözlerle dinliyorsunuz biliyorum :) Bu beni çok mutlu ediyor.
Saç..
Bir kadın için en önemli güzellik unsuru. Düşünün hiç saçınız yok ( ıııh ıhh, ben almiiim :P  )

Sosyal mecralar üzerinden Kérastase Yeni Resistance Force Serisi’nden fiber yapılandırıcı ürünümün görselini paylaşmıştım.

- ee Nimo ama senin saçların çok sağlıklı, neden bu ürün ?

dediniz...
Takip edenler hatırlayacak ki daha önce BU YAZIMDA DA  bahsetmiştim, saçlarım ne kadar normal / sağlıklı şeklinde isimlendirilse bile ben hala şampuanım, saç kremii yıpranmış saçlar için onarıcı ürünlerden yana ...


Peki Kérastase Yeni Resistance Force / Fiber Yapılandırıcı nedir ?
Resistance Force serinin star ürünü, en son işlem olan duş sonrası serumu...
Türkiye’de her 5 kadından biri yıpranmış saçlarından ya da kırık saç uçlarından şikayetçi. Fön, kimyasal işlemler ve at kuyruğu ve fırça darbeleri gibi sebeplerle zamanla saç yıpranır. Tüm bu işlemler saçın erozyona uğramasına ve zarar görmesine sebep oluyor.
Ne kadar, fön, ısı gibi işlemlerden uzak dursamda, tarama, saç örme, toplama gibi sebeplerden benimde saç tellerim zarar görüyor.

Bu ürünü kardeşimle ortak kullanıyoruz. Onun saçları benim aksime sarı. Ve yoğun açıcılara maruz kalmış,saç erozyonu en üst seviyede olan biri. 1 haftadır bizde ve 1 haftada gözle görülür sonuçlar aldık. Benim saçlarımı ise ipek kumaşa dokunanlar bilir, o hale getirdi :)))

Peki bu serumu kimler alsın, kimler kullansın,


-       Saç boy ve uçlarında yoğun yıpranma ve kırılma olanlar
-       Saç boyları sağlıklı olmasına rağmen saç uçlarında zayıflama ya da kırılma sorunu yaşayanlar


Gördüğünüz gibi şişe içerisinde iki farklı aktif madde var. Biri beyaz biri yeşil kısımdan geliyor. Kapaktaki pompa sayesinde elinize sıkıp, formülü karıştırıyorsunuz....



Peki bu güçlü formülün içinde neler var ?

Fiber Yapılandırıcı, Kérastase’ın üç özel onarıcı bileşenin (Intra Cylane™, Pro-Keratin ve Ceramide) mükemmel kombinasyonuyla saç yapısını yeniden yapılandıran    Ciment-Cylane  kompleksi içeriğine sahiptir.


Intra Cylane™
Saçta yapılandırıcı bir etkiye sahiptir. Saç telinin kalbine nüfuz eder ve saçı güçlendirir. Kırık uçları ve zarar görmüş saç boylarını onarmak için güçlü bir destek yapı oluşturur.

Pro-Keratin
Boşlukları dolduran saçın temel bileşeni keratinden esinlenerek, saç yüzeyindeki mikro boşluklar doldurulur ve saç telinin güçlenmesi sağlanır.

Ceramide
Seramid, saçın doğal yapısında da bulunur ve hüclerer arası boşlukları doldurarak bir çimento işlevi görür. Aşırı yıpranmış saç,pürüzsüz bir hal alır ve korunur. Saç parlaklık ve ışıltı kazanır. 

İŞTE BUDA BÜTÜN SERİ 






RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ürünün fiyatı nedir_?

    YanıtlaSil
  2. ürünü internetten mi aldın nimo yoksaa danışman kuaförlerden mi,,sanırım manisa da kerastase danışman kuaför bulunmuyor ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var canım danışman kuaförden aldım :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)