SİMSİYAH KİRPİKLER İÇİN YENİ KEŞİF / GOLDEN LADY BOMBASTİC MASCARA ***

2/06/2012 02:30:00 ÖS


Rimel seçimlerinde zorlanıyor musunuz?
Aradığınız rimeli hala bulamadınız mı?
Cevabınız evet ise, bu yazıyı dikkat ile okuyun..

Yıllardan beri tercihim hep aynıdır, katı net kurallarım var...
Fakat öyle bir rimel ile tanıştım ki bayıldım. Anladım, çok para dökmek gerekmiyor en iyisi için, zira benim gözüm hep büyük firma stantlarında idi...


 Golden Lady markasının ismi pek sevimli '' BOMBASTİK MASCARA ''sını anlatacağım size.
Bu markayı ilk olarak ojeleriyle çok sevdim, sonra tesadüf olarak stantlarındaki ürünleri inceleme şansım olmuştu. Türkiye de çok nadir olarak kutulu olarak satılan, üretim ve son kullanma tarihlerin üzerinde yazılı olduğu markalardan biri ...




Tombul ve tel fırçası var .. 
Bu tip fırçalar kısa kirpikler için ideal volume kazandırıyor çünkü. İçindeki özel polimer formülü ile simsiyah kirpikler yaratıyor.

sağ tarafım rimelsiz sol tarafımda Golden Lady Bombastik var .)


Görüldüğü gibi simsiyah yapıyor tek tek ayırıyor. Onun dışında en en sevdiğim özellik ise hiç ama hiç ağırlık yaratmıyor. Bazı rimeller öyle ki sanıyorum kirpiklerim düşecek, yer çekimine karşı koyamıyor .)


Başta söylediğim gibi fiyatı çok ama çok cazip. 19 TL ye sahip olunacak en iyi rimellerden. Hatta ben dedim ki '' firma malının ederini bilmiyor '' Bu rimel bu fiyata az yani :))

Nereden bulurum derseniz http://www.goldenlady.com.tr/ üzerinden size en yakın satış noktasını öğrenebilir yada hepsiburada.com açmış oldukları online satışlardan temin edebilirsiniz :)

Sonra da bana dua edin üzerine alınca emi ?

Bu arada Golden Lady Facebook ve Twitter üzerinde yarışmalar kampaNyalar düzenliyormuş ara ara kaçırmamak için takibe alalım dimi ??

GOLDEN LADY FACEBOOK : TIIK TIK
GOLDEN LADY TWİTTER : TIIK TIIK
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Super gorunuyor cnm denemeye deger mersi optm

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka denemek istiyoruum bunu.
    Ayrca banada beklerim çok yeniyim :)

    YanıtlaSil
  3. anlattığına göre güzel bir rimele benziyor ama ambalajını sewemedim ben,keşke daha güzel bir ambalajla sunsalardı ürünü bize ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet; TR'de çok öenm vermiyorlar dimi bu ambalaj olayına. Tasarımcılarda mı firma sahiplerinde mi iş yok bilmiyorum bende .) Amaaa içindeki güzel olsunda :) Muck!

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)