UYKULU TEMBEL KEDİ İLE VAHŞİ TİMSAH, LACOSTE L!VE İÇİN BİR ARADA!

2/03/2012 10:34:00 ÖÖ

 

Son yıllarda ‘cutting-edge’ tarzındaki tasarımlarıyla dikkat çeken Fransız markası ‘The Cool Cats’ LACOSTE’un genç ve dinamik koleksiyonu LACOSTE L!VE ile işbirliği yapıyor.

2011 Sonbahar/Kış sezonuna damgasını vuracağa benzeyen bu işbirliğinin sonucunda ortaya çıkan birbirinden enerjik ve farklı dokuz ürün Lacoste mağazalarındaki L!VE bölümlerinde ve Beyoğlu Lacoste L!VE konsept mağazasında sizleri bekliyor.



Koleksiyon üç polo, iki t-shirt, bir kolej tarzı ceket, bir hırka, bir balıkçı kazak, bir spor çantası ve 1 çift spor ayakkabıdan oluşuyor.



 The Cool Cats’in kedi maskotu ile LACOSTE’ un ikon haline gelen timsahının eğlenceli versiyonlarına yer verilen ürünler Lacoste mağazalarında sizleri bekliyor.

The Cool Cats ’in güneş gözlüğü takan ve üçgen yüzlü ikonik kedisinin dili yerine Lacoste’un timsahını ağzından çıkarmasını anlatan figürlü kazaklar koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.





Koleksiyonda yer alan bir diğer iddialı ürün hırkaların üzerinde ise uykuya dalıp kıvrılmış uyuyan mavi Cool Cats figürü ile Lacoste timsah figürü bütün dikkatleri üzerine topluyor.

Bir torbanın içinde timsah şekerleri bulan The Cool Cats kedisi ise koleksiyonun en eğlenceli figürlerden biri olarak koleksiyondaki yerini alıyor.

 Cool Cats’in ‘C’ harfinin sol köşesine işlendiği ve bu işlemenin ortasında lacoste timsah logosu bulunan polo tişört ise klasik şıklıktan vazgeçmeyen beylerin tercihi olacak gibi görünüyor.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. aa çok güzeller ^^

    Özellikle spor ayakkabıyı sevdim ... Fiyat ögrenebilirmiyiz piki? :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)