YÜZ TEMİZLİĞİ VE BAKIMI TERCİHLERİM VE ECZANEMİZDE.COM SİPARİŞİ VOL 2 ***

2/27/2012 10:30:00 ÖÖ


Haftanın ilk gününden herkese merhaba :)

Haftanın ilk günü cilt bakımı yazısıyla başlasın istedim . Bunun için size favori 2 ürünüm ve akabinde BURADA yazdığım , hızına ve hizmet kalitesine hayran olduğum  eczanemizde.com alışverişinin ilk parti yazısı olacak.
Gelelim neler aldığıma, kutudan neler çıktığına ? :)

Genç kızlık döneminde annemin yönlendirmeleri sonucu yüz temizliği alışkanlığımı edindim, çok şükür. Bu nedenle hep bir eczane, bitkisel ürün, her krem , cilt temizlik ürünü deneme keşfetme sapıklığım ( :D ) olduğu gibi, aynı dengede de sevdiğim , vazgeçemediğim ürünlerde var.
Bunlardan bir tanesi, marka olarak çok sevdiğim, BİODERMA

eczanemizde.com olan mevcut 1 alana 1 bedava kampanyasını görünce tabii ki stokladım ;)


 Benim kullandığım cilt tipime uygun olan Bioderma Sebium Foaming Gel!

Sebum salgısını azaltarak cildi nazikçe temizliyor. Sebum düzenleyici komplex "Fluidactiv" ile sebum kalitesini korurken, deri ve gözle iyi tolere edilir.
Sabunsuz, non-komedojenik olması siyah nokta oluşturmayacağı anlamına geliyor.


Minik bir içerik görseli,


Bu ürünü BURADAN gözünüz kapalı alabilirsiniz .
Haa tabi bu ürün için sizinde cilt yapınızın karma ve yağlı olması gerekiyor. Yine bunun dışında dediğim gibi hemen hemen tüüm Bioderma ürünlerinde bir kampanya var.
Tüm Bioderma ürünlerinin kampanyalarına ise BURADAN ulaşabilirsiniz.
Tanesi 44 TL olan bu temizleme jelini iki tane 60 TL ye almış oldum. Ve resmen ömürlük çünkü fındık tanesi kadar cildi derinlemesine temizliyor.

Vee tabii ki nemlendirici.

Cildim karma olmasına rağmen makyaj altına ve normal zamanlarda mutlaka nemlendirici kullanıyorum. Fakat bildiğimiz yağlı olanlardan değil. ben daha ziyadesiyle dengeleyici, matlaştırıcı aynı zamanda cildin gerekliği olan nem ihtiyacını karşılayacak kremler. Bunların arasında çok sevdiğim gündüz kremi olarak tercih ettiğim 3 etkili Vichy Normaderm Tri-Activ .



 Minik bir şişe. 30 ml fakat jelimsi yapısı ile minnacık bir parça bir anda tüm yüzünüze yetebiliyor. Bu boyda bir ürün 1, 1 buçuk ay gidiyor. Zaten fiyatı 25 TL . İsterseniz 50 ml olarakta alabiliyorsunuz fakat bana 30 ml daha ekonomik geldiğinden hep bu şekilde alıyorum. 
30 ml Vichy Normaderm Tri-Activ almak için BURAYA
50 ml Vichy Normaderm Tri-Activ almak içinse BURAYA tıklamanız yeterli.

Peki nedir bu Vichy-Normaderm-Tri-Activ ??

Paraben içermeyen, hipo-Alerjenik , cildin 3 etkili bakımını sağlıyor .
Karma ve yağlı ciltler için olan bu krem hem cilt problemlerini azaltıyor, nemlendirirken, matlaştırıyor.
7 günde cildin kendini toparlama garantisi var.

Şöyle bi içerik görseline de bakalım beraber,



Başta söylediğim gibi tavsiye ettiğim bu iki ürün karma ve yağlı ciltler için.
Kendi cilt tipinize uygun mutlaka bir Vichy vardır . Şuna eczanemizde.com 'daki indirimli Vichy ürünlerine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Başta söylediğim gibi eczane alışverişi, cilt bakım ve tüm eczane tipi ürünlere bir tık yakınlıktayız. Yaklaşık 1 senedir gözüm kapalı alışveriş yaptığım eczanemizde.com 10.000’e yakın ürün yelpazesiyle Türkiyede bu sektörde en geniş ürün veri tabanına sahip olması,müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusunda 1 numara.

Hem söyleyin insanın oturduğu yerden istediği her ürünü bulaması kadar güzel ne var ?

İşte bu yüzden  çok sevdiğim, işini hakkıyla yerine getiren, sizlerin de bana '' şunu  nereden bulurum, bunu nereden almıştın  ? '' dediğiniz sevdiğim site ve markaları sağ sekmede toplamaya karar verdim.
Siz ne dersiniz?
Güzel olmaz mı?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. :)Ben de rozasealı-kızarık hassas ve hafif de yağ dengesizliği nedeniyle sivilcelenebilen bir cilde sahibim.Bioderma Sebium Foaming Gel'i geçen hafta eczanemizde.com'da gördüm ve almayı düşünüyordum.Fakat geçen hafta buradan bir dolu Avene sipariş ettiğim için kendimi dizginlemeye çalışıyorum.Gerçekten harika indirimleri var.Eczanelerde bazen Vichy,La Roche Possay,Avene veya Bioderma'nın indirimleri ya da kofreleri oluyor.Fakat her zaman haberdar olamıyoruz.İnternet ortamında daha rahat takip edilebilir olması açısından avantajlı.
    Bu alanda eczalink.com'u da tavsiye ederim onun da 2. ürüne %50'si bedava fırsatları ve tester hediyeleri var.Aldığım ürüne yardımcı ürünleri gönderdikleri tester'lar sayesinde öğrenmiş oluyorum.Çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane etkisi yaptığı için insan şımarabiliyor da.
    Bu tip ürünleri internetten satın almanın bir dezavantajı var,ürünü beğenmeyince iade edemiyorsun.Eczanelerde cilt tipine göre analiz yaparak ürün öneren,reklam yapan cilt uzmanları bulunduğu için ürün rahatsız ettiğinde ya da tepkime yaptığında bir başka yapısı farklı ürünle değiştirebiliyorlar.Ama işte eczaneden de böyle uygun fiyatta alamıyorsun.
    Bir de ürünün özelliklerini incelemek ve hemen yanıbaşında cazip fiyatla karşılaşmak satış oranını arttırıyor diye düşünüyorum.
    Güle güle kullan derim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte sanırım durumlar birbirini dengeliyor. Ben eczane ürünlerine resmen aşığım. Alıp vitrine koyup izlesem bile kafii :) Dediğim gibi böyle bir sapıklığım var. Bilmeden daan diye dalıp almayacaksın zatn bu bilinçli tüketici olmak olmaz. Cilt tipini ve ürünleri bilip online alacaksın ki uygun olsun. Dediğim gibi eczanemizde.com bir yıldır kullandığım çok sevdiğim bir site :)
      Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Nimom,güle güle kullaaan ;) eczanemizde.com dan ben de 2li bu Vichy normaderm den aldım 30 ml.lık olan,çok uyguna geldi valla . Bugün geldi benim kargom da :D Hep almak aklımdaydı,aldım kampanyalı bulmuşken .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ANAA AYNI ŞEYLERİ Mİ ALDIK KIIIIIZ :) Bizim ayakkabı stoğa girmiş bu rada :)
      neyse güle güle kullan. ürünlerin ikiside yağlı ciltler için mucize :)

      Sil
    2. Valla aynı şeyi almışız :D Ben temizleme jelinden almadım tabi nemlendiriciden aldım işte 2li paket olan :)) Evet ya ben sipariş verdim,ertesi gün bizim ayakkabıyı stoğa soktular kızım sinir oldum,hatta gezgo feys sayfasında da ayakkabının altına yorum yazdım hahaa :D Benim ciciler biraz önce geldi buarada. Fotoladım,post yapma yolunda ilerliyoruuum :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)