EVLİLİK SÜRECİ BAŞLASIIIIN !!! ÇEYİZDE NELER VAR? VOL1 *** EV TEKSTİLİ

3/12/2012 01:00:00 ÖS


Bir çoğunuz biliyor ki 2012' nin son aylarına yetişerek gelin olacağım :) Ve yaklaşık 2 buçuk yıldırda nişanlılık dönemi geçiren ben hiç bir şeyimi son dakikaya bırakmadım.

Üniversiteden mezun olduğum ilk aylar evde oturunca kafayı yemeye başlamış, öncelikle bir cafe deneyimi ardından da büyük bir AVM 'de satış elemanlığına başladım. Bu AVM 'de 1 sene boyunca çalıştım. Bu süreçte hep içerde kaldığımda, çeyiz reyonu yan Ev tekstili reyonunu maaşımı aldıkça stokladım.
Öyle ki çeyizimde ortalama 10 nevresim takımı, 6 pike, 2 uyku seti, 2 örgü 2 de normal battaniye diye devam eden kalabalık mevcut :))

Evet, abartmasam iyi olurmuş ama hiiiç pişman değilim. Küçük küçük görünen ev tekstili çeyizin eeen ama en zor şeyi. Şimdi almış olmasaydım birde bu dönemde ayak bayı olacaktı bana :)

Hepsi annem tarafından saklandığından yerlerinden çıkarmak imkansız, dedim ki sitelerinden benim çeyizimde olanların görsellerini bulayım, yayınlayayım. 
Ama yok !
Aradan 2 3 sene geçmiş, tedavülden kalkmış ayol :))))
Yine bulabildiğim bir kaç modeli ve Nimonun çeyizinde ev tekstiline dair neler var bakalım ;)

Aslında genel renkler, kırmızı, siyah, krem,mavi,kahve,hardal ve çok renkli ....




Bunlar bulabildiğim hala satışta olan modeller, diğerleri ise yok :)
Yine ev yerleştirme yazıları hazırladığımda tek tek fotoğraflayıp yayınlama sözü vererek örgü battaniyeler ile devam etmek istiyorum.


Kızlar çeyizinizde örgü battaniye var mı bilmiyorum ama mutlaka ekleyin!
Çünkü içerisinde hem nevresim takımı mevcut hemde örgü battaniyesi. Bahar geçişlerde ve sadece günlük yatak örtüsü gibi kullanabilirsiniz. hani caaf caflı süslü püslü yatak örtüsü sevmiyorsanız, bunlar spor ve harika görünüyorlar.
Bu nedenle ben yine abartıp iki renk aldım :))

Vee geleliiiiim bornoz takımına !
Böyle çeyizdir, efendime söyliim ev düzme, yuva kurma hayalleri olan bir kız olmadım hiç, ta ki şu yüzük parmağıma takılana kadar. Ama hep içimde '' benim bornoz takımım Kırmızı Siyah olacak '' vardı ki bunu söylerken üretimnde yoktu öyle bir şey, seneleeeeeer seneleeeerr öncesinden bahsediyorum :)
Veeee,


Taç ilk çıkardığı dönem aldım bu takımı.. Şimdi çok iyi fiyatı ben 3 sene önce 300-350 TL civarı almıştım, acele etmesem olurmuş ama, sanki bir yere kaçıyor gibi :))))

Velhasıl bahsettiğim AVM' de çalıştığım 1 sene süre zarfı boyunca tüm maaşım bunlara gitti efenim :)
daha neler var bir görseniz :)

Çeyiz yazılarım devam edecek :)

Sizlerde neler , kaçar tane var, veya vardı hanımlar ?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

21 YORUM

  1. Posttakilerin hepsi çok hoş,güzel günlerinde kullanırsın inş. :) Kocaman yeşil yapraklı nevresime bayıldımm ! nerden almıştın ? ama hala satışta bir model mi orası da var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selfet teşekkürler tatlım, Yapraklı olan days ın colours ve hala satışta :)

      Sil
  2. hepsiii çok güzelmiş, hepsini güle güle kullan nimocum, çeyizin devamını merakla bekliyorum!

    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihuuuw, beğendin mi? Mutlak devam edecek, öyle dolu ki çeyiz :)

      Sil
  3. Canım sevdiğinle çok mutlu çook güzel günlerde kullanın inşallah yo fazla olması iyidir.Bende anneme kızıyordum doldurdun heryer eşya dolu diye nası ihtiyaç oluyor bi bilsen =)
    Hepsi renkli çok güzel ama ilk baştan ikinciyi pek sevdim hangi markaydı canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel dilekler celisim :) Fazla olması iyi miii değil mi bende pek bilemiyorum ama doldurduk :) Yapraklı olan Days in Colours tatlım :)

      Sil
  4. o kırmızı orgu battanıyelı nevresım takımının morlusu var bende..battanıyesı suüper..ama sakın yıkarken su sıcaklıgını goz ardı etme..zira benımkılerden bırı o ısı ayarı yuzunden sündü,ağzı yuzu kaydı :D haa asıl soylicemi unuttum...hepsını kullanırken cok utlu cok huzurlu ol canım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet satıcı beni yıllar öncesinde uyarmıştı alırken şimdi oğlum kullanıyor tek kişilik oldu demişti :))) Çok teşekkürler, ihi :)

      Sil
  5. Örgü battaniye gerçekten bir harika canım. Hepsi çok güzel. İyi günlerde kullanman dileğiyle :) Benim aklımda evlilik yokken herşey bir anda geliştiği için bir yıl içinde hatta 8-9 ay içinde bir çatal bile olmayan çeyizimi sıfırdan düzmüştüm :) Sağolsun internet çok işime yaramıştı. Bende bütün nevresim takımlarını falan internetten almıştım. Öyle veya böyle bir şekilde tamamlanıyor çeyiz. Ama şu bir gerçek o hevesle çeyizi doldurdun doldurdun. Amannn şunuda evlenince alırım dediğin herşey kalıyor genelde almıyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooof o çok zor işte. bEN BU KADAR ZAMAN KARŞI YAYA YAYA ALMAMA RAĞMEN SANKİ BOĞULUYORUM BAZEN. Online alışverişin gözünü seveyim her yerde yara bandı gibi mübarek :)

      Sil
  6. nimocum yaklaşık 2 yıl önce bu telaşeleri bende yaşadım.ama annem saolsun öle bi çeyiz yapmışki inan tek kuruşum geçmedi.annem biz doğduğumuzda başlamış sanırım çeyizlik almaya:))hepsi çok uzun yıllar önce alınmış olmasına rağmen hepsi çok modern.bu arada örgü battaniyelerden benimde var gerçekten çok kullanışlı iiki almışşsın.her işin rast gitsin.gönlüne göre olsun inşallah.musmutlu bi gelin ol.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zamanla almak çok daha mantıklı zaten. Son dk sıkıştırmak cidden insanın elini ayağına dolyor. Yoook hiiç strese gelemem, iyi ki aldım aldık, anneler en iyisini bilir zaten, büyük bir dertten kurtardı seni :)

      Sil
  7. bende tam bir anti çeyiz insanıydım D: Allahtan anneciğim ben görmeden bişiler almış, bir arada rahmetli babam yok kalpli tavaydı yok çerezlikti alıp alıp foto çekip bana gönderiyordu, sanırım çeyiz olayına babacığımın sayesinde kanım kaynadı (: benim tüüüm çeyizlerim akçaydaki evimizde, sanırım 10 gün içerisinde gidip ne var ne yok bi ele alıcaz annemle (: geçen günde sevgilimle ikeaya gidip bissürü kıldırkıçık mı derler ondan doldurdum D: iyiki nevresimleri çok tutmuşsun kuzu, cidden çok çok ihtiyaç oluyormuş, örgü olanlara ayrı bi bayıldım (: fiyuvv telaşlanmayamı başlıyorum ne, 9 hazirana ne kaldıki O.o daha çok post daha çoğkk (: aklıma gelmeyenleri, gözümden kaçanları anımsarım en azından (: sanada ön hazırlık olur hem :P *.*

    YanıtlaSil
  8. tatlım güzel günlerde kullan.bende ilk sözlendiğimiz dönem ve nişanlılığın ilk evrelerinde epeyce aldım.sonra ben almaya devam ediyordum ama nette çok almayın diye yazılanları okunca kendimi zor durdurdum.benimde 2 saten nevresim,5 tane ranforce nevresim takımı,bir battaniye,ayrıca english home dan falan aldıklarım var lakin kolilerde hatırlamıyorum gerisini.ve en son markofoniden almıştım o alış sondu.artık bakmıyorum bile evime geçince eksiğime göre alıcam çünkü desenini bile hatırlamıyorum aldıklarımın:)

    YanıtlaSil
  9. BEN DE BAŞLADIM ŞEKERİM SANA BİR DE GÜZEL HABER VEREYİM: KERVAN'DA 2500 TL'LİK ALIŞVERİŞİ 2000 TL SAYIP ONU DA 20'YE BÖLÜYORLAR VEEE HARİKA ŞEYLER VAR!

    YanıtlaSil
  10. beyaz yapraklı olana bayıldım bayıldım:)
    İyiki öyle yapmışsın başlamayan bi insan olarak ben ne zaman ne alsam bilemiyorum:(


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. iyi yapmissin bende bir kac haftaya evlenecegim ama halen anneme yavas alma ben alirim ben begenirim demekteyim . odamin rengine göre ayarlarim vs vs. :D
    ben halen acele etmiyorum sen masallah cok hizlisin :P
    nezeman evlendim ozaman ben evimi tek tük istedigim sekilde kurmayi düsünüyorum tabi gerekenleri aldim ama dahasini sonra alacagim ins :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  12. Days in colour'un sitesine girip bir sürü model beğendim,durduk yere masrafa giricem bak şimdi :) Diğer aldıklarını da merakla bekliyoruzzz :) Her gün girdiğin postları zevkle okuyorum,10 post girsen yine isterim ehehe :)
    **Evlendim ama hala çeyiz alışverişi yapıyorum yaa :)
    Ne demişler, Evlilik : Eksiklerinin hiç bitmemesi demekmiş :)

    YanıtlaSil
  13. Canım güle güle mutlu günlerde kullan çeyizilerini :) Bende çeyizkolik olarak valla nevresim stokladım resmen. Annem artık elimde nevresim ile gelirsem beni eve almayacağını söylüyor.Bişeyler almanın sonu yok sürekli yeni güzel şeyler çıktığı için evlendikten sonrayada alınması için bırakmak lazım.

    YanıtlaSil
  14. Çok güzel hepsi Nimom. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  15. hepsi cok güzel canım!! Allah mutluluk dolu bir beraberlik nasip etsin :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)