HER GÜNE BİR OJE *** BARIELLE - JESS' CHAMPAGNE TOAST / SAĞLIKLI OJE ***

3/30/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydınlar.
Bu hafta nasıl bitti yine ben bir şey anlamadım yahu, yaşlanıyorum galiba işten güçten hayata vakit ayıramıyorum . Sizin içinde öyle mi yoksa bir tek bana mı oluyor, fesüphanallah :D

Bugün günün ojesine ilk kez konuk olacak bir marka var oda BARİELLE. İsmini sıkça duyduğum ama şu küçük memlekette bulmak na mümkün olan, hafta sonu İzmir e gittiğimde Cerrahoğlu Eczaneden 3 rengini severek aldığım ojelerden '' Jess' Champagne Toast '' var.


Aldığım 3 ojeden 2si flakie 1 ide simli olan bu renk. ilk simli olan Jess' Champagne Toast ile başlamak istedim. Eflatun tonlarda içinde çok farklı formülde gül kurusu renk simler, ışıltılar var. Böyle şakır şakır parlayan bir oje değil. Hafif metalik etkisi de var.


2 katta yerleşen, kremsi yoğun bir oje. İnanılmaz hızla kurudu, bir elimi sürüp diğer elimi bitirdiğimde ilk sürdüğüm elim kurumuştu, hayretler içinde kaldım. Malum kızların en büyük sorunsalı, oje kuruma süresi. Çalmayan telefonlar çalar, gelmeyen mesajlar gelir,kapı çalar, kafa kaşınır, göz kaşınır dimi? :) 


Sanırım bir Barielle fanatiği olup çıkabilirim çünkü aslında sizi raflara iten en büyük özelliği ise içerisinde Dibutyl Phytalate, Formaldehit ve Tolüen barındırmaması. Yani ojelerde sıklıkla kullanılan, sağlığı tehtih eden o zehirlerin olmaması. Düşünün ki hamileler dahi kullanıyormuş yetkilinin dediğine göre.Ki normalde yasak biliyorsunuz.
Fiyatı 22.5 TL idi.Kesinlikle fiyatına değer.
İlerleyen günlerde diğer aldığım renkleri de göreceksiniz.

Az önce aldığım habere göre lilakutuda Barielle ojeler satışa çıkmış bugün itibariyle online alabileceğiz artık, BURADAN inceleyebilirsiniz :)

Siz nasıl buldunuz ? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)