HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE FLIP FLOP FANTASY / NEON PEMBE ***

3/27/2012 10:30:00 ÖÖ

Günaydınlar :)
Şaka maka Nisan geldi çattı, Mart bitti bahar geldi. Mont giyme dönemi son buldu!
Önümüzdeki 5 ayda böyle çabuk geçer mi zaman dersiniz? :(

Bugün size bahar için mutlaka edinmeniz gereken, hipper neon, floresan gibi parlayan fosforlu bir pembe anlatacağım. Ba- yı - la - cak - sı - nız !! :)
Kimdir o, China Glaze Flip Flof Fantasy elbet.


Kremsi yapıda, mat değilde plastik bir bitişi var. Kıvamı sizin sabrınızı zorluyor, evet! Sürerken fırçayı öyle dikkatli kullanmalısın ki yoksa arada boşluklar oluşuyor. Doğru fırça kullanmak ve doğru miktarda fırçaya almak önemli.


 Tırnaklarımda 3 kat var bitişi çok güzel. Nasıl parlıyor görüyorsunuz değil mi, tam baharda bol bol kullanmalık bir renk Flip Flop Fantasy
Nedendir bilinmez elleri inanılmaz koyu renk yapıyor, yani fotoğrafları incelerken, oje elimdeyken bakıyorum bakıyorum '' allahım bu eller benim olamaz '' esmer bir kadın eli gibi :D




Yaklaşık 4 gün tırnaklarımda idi, kim gördüyse '' aa bakiim ! '' benzeri tepkiler verdi çünkü onu fark etmemek imkansız. Öyle parlıyor ki, öyle ben burdayım diyor ki.
Son gün ise can sıkıntısından karpuzumsu bir şeyler yaptım. Artık karpuz kabuğu denize düşsün temennisi ile....


Her zaman ki gibi kozmetiksite tanacan 'dan satın aldım.
Bence illa bir China Glaze sahibi olun ve mutlaka Flip Flop Fantasy edinin baktıkça mutluluk garantisi var. BURADAN bu ve tüm diğer China Glaze ojeleri inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)