MANİKÜRE SON !! SALLY HANSEN '' 15 SANİYEDE TIRNAK ETİ GİDERİCİ JEL ''

3/02/2012 10:30:00 ÖÖ


Haftanın son gününden herkese merhaba ve günaydınlar .)

Size ne zamandır yazmak istediğim bir mucize ürünü anlatacağım bugün.

Yıllarca manikür yaptırmış, tırnak etlerini bir canavar gibi kestirip attım :( Ve işin kötüsü artık iş ciddiye binmiş, önce her ay sonraları artık 2 hafta da bir maniküre gider olmuştum.

Bir gün dedim '' artık bırak Nimo, sonu kötü olacak '' . Hani annelerimizin usulu vardır ya banyodan sonra tırnak etlerini geri time, heh bir süre bu şekilde devam etti. Ama alışkın etlerim bir kere, görüntüsü berbat oldu, devamlı ellerime takılmaya ben onları bu sefer kendim koparmaya başladım :(

İlk olarak ''kayısı yağı '' ile günde 3 kez ellerimi ovarak , iyice yedirerek yumuşattım. sonra Sally Hansen' in bu mucize ürünü ile tanıştım.
O andan sonrası milat benim için.


7-8 aydır vazgeçilmez tırnak bakım ürünlerinden biri .
Eğer sizinde maniküre ihtiyaç duyan, kalın ve sert tırnak etleriniz varsa bu yazı biter bitmez kendinize '' bir daha manikür yaptırmayacağım '' diye bir söz verin ve bu ürünü alın !
15 saniye içerisinde tırnak etlerine nüfuz ederek itilmelerini ve bir anda yok olmalarını sağlıyor.


Jelimsi yapısı var, mavi şeffaf bir ürün. Bir paket size 2 ay bazen daha fazla bile yetiriyor. Çünkü haftada 2 kere yapmanız gerekiyor fazlası yasak !

Birde kutu üzerinde kullanım detayları içerik, onların ağzından ne işe yarar bakalım mı?


Bu ürünü kullanın, bırakın manikürsüzde ellerimiz güzel görünebilir diyorum çünkü,
Tırnak etlerini keserek manikür yapmak, sağlıklı uzamanın geliştiği tırnak etimizin canlı bölgesini tüm dış etkenlere açık ve hassas bir hale getirir. Bunun sonucunda da tırnak yapısında deformasyonlar, kırımlalar ve güçsüzleşmeler meydana gelir. Üstelik kesim yapılan aletler sterilize olmamışsa mikrop ve hepatit gibi hastalıklara davetiye çıkarır.
Özellikle kan ile bulaşan hastalıklar için davetiye riskiniz %50 dir !

Bu ürünü ilk kullanımda mucize olacak diye almayın sakın. Sabır ve düzenli kullanım şart. Haftada 2 gün belirleyin kendinize, baNyodan çıkar çıkmaz yumuşak etlerinize uygulayıp geri itin. zamanla sonucu çok daha iyi göreceksiniz :)

Peki nerEden alınır derseniz vallahi ben aylardır eczanemizde.com 'dan ( TIIK TIIK ) alıyorum. En iyi fiyat hep orAda, bundan önceki kutuda çarşıda ki eczaneden kazıklanınca daha tövbe ettim :)) 
25 TL bazen 26 TL bir fiyatı var. Ama dediğim gibi sitede kampanyalar oluyor üye alıp kampanya bülteni takip etmek gerek.
İstediğiniz her an BURADAN alabilirsiniz !
Lütfen lütfen ve lütfen  kendinize '' bir daha manikür yaptırmayacağım '' diye bir söz verin ve bu ürünü alın !

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

16 YORUM

  1. Ben bu ürünü çok duyuyordum ama kullanan birinin yorumunu almamıştım. Sen diyorsan öyledir, benim de çok acilen ihtiyacım var. hemen alıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reyhanım canım hemen al hiiç durma ha, süper birşey. Gerçekten beni manikür belasından kurtardı ya, candır bu, can ! :)

      Sil
  2. ben de pek severim bunu ama seninki ne çabuk bitiyormuş ben neredeyse bir yıl kullandım hem de kardeşimle birlikte :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bir kişi daha söyledi bunu, ben bol bol mı döküyorum arap yağı misali , ha ? :)))

      Sil
  3. Maalesef benimde maniküre alışmış tırnaklarım var ve bende hep keşke daha kolay bir çözümü olsa da o şekilde devam etsem diye düşünüyordum.
    Bu ürünü daha önce duymuştum ve şimdi artık alıp kullanma vaktim geldi : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım, o çok kötü bir duygu bilirim. Bir süre zorlanacaksın ama emin ol toparlayacak ve makürlü ellerden çok daha güzel bu görüntü :)
      hemen kullanmaya başla emi? ;)

      Sil
  4. bende kullanıyorum gercekten cok guzel bir ürün ve cok fazla dayanıyor :)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canım şahane. Artık manikür eski bir yöntem olarak tarihe falan gömülmeli hatta :)

      Sil
  5. Ben açıkçası bu ürünü anlamadım... Geriye itin diyor, katiküller noluyor, yok mu oluyor, parçalanıyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman içerisinde ( ki bu süreç ilk 2 ay için ) yok oluyor. İçindeki madde nasıl bir birleşim ise o kalın et tabakası zamanla artık yok oluyor .

      Sil
  6. keşke tırnaklarınızın uygulama öncesi ve sonrası resimlerini koysaydınız, çok merak ettim ne kadar etkili olduğunu.

    YanıtlaSil
  7. ben sürekli tırnak etlerimi yiyorum hem de bu yaşta ! evet utanıyorum çok :$ ve bıktım artık. rezalet bir görüntü. hemen de kıpkırmızı oluyor tırnak etlerime makas değdirdiğim zaman. mesela şu an hala 3 gün önce yaptığım manikürün kızarıklığı duruyor. neredeyse bin kez denedim kesmemeyi ama sonuçta hep kesmek zorunda kaldım çünkü kazık gibi.bu çok kesilmiş tırnak kenarlarına da çözüm olur mu acaba? eğer öyleyse hemen almalıyım çünkü :)

    YanıtlaSil
  8. Acı veriyor mu ?

    YanıtlaSil
  9. Ben de ta tavsiye üzerine aldım hatta yanımda yaptılar gördüm dün kullandım ellerim kuruyken yaptım çok faydasını gördüm diyemem moralim bozuldu siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz daha detaylı yazarsanız çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  10. Ben de ta tavsiye üzerine aldım hatta yanımda yaptılar gördüm dün kullandım ellerim kuruyken yaptım çok faydasını gördüm diyemem moralim bozuldu siz tam olarak nasıl uyguluyorsunuz daha detaylı yazarsanız çok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  11. Bende tavsiye üzerine aldım hatta yanımda yaptılar şahit oldum yaptıklarına fakat dün akşam kuru olarak kullandım ellerime sonra geri ittim etlerimi fakat çok faydasını gördüm diyemem moralim bozulu valla. Kullanım şeklini daha detaylı yazarsanız çok sevinirim banyodan sonra yazmssn etleri itip bırakıcak myım vs? Cvplarsan çok sevinirim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)