MANİKÜRE SON VOL 2 !! SALLY HANSEN '' E VİTAMİNLİ TIRNAK VE KÜTİKÜL YAĞI ''

3/07/2012 10:30:00 ÖÖ

Herkese merhaba :)

Size daha önce BURADA yazdığım 15 saniyede evde manikür yazısı yazmıştım: Nolur gidip kuaförlerde , güzellik merkezlerinde tırnak etlerinizi kestirmeyin dedim ve  SALLY HANSEN INSTANT CUTICLE REMOVER önermiştim. Kaçırdıysanız şayet yine  BURADAN okuyabilirsiniz.

Bu yazımda ise tırnak itme işleminden sonra kullanılacak e vitaminli tırnak bakım yağı ile tanıştıracağım sizi ...


İçeriğindeki Wheat Germ Oil, Aloe, Kayısı Çekirdeği Yağı, Safflower Oil ve Panthenol yağı ile sert, tırnak etlerini yumuşatıp, uzun vadede kütikülleri azaltmaya yardımcı oluyor.. İlk aşamada kullandığımız Sally Hansen Cuticle Remover güçlü bir ürün olduğundan işlem sonrası güçlü bir nemlendirme şart!


Gelin hep beraber Sally Hansen ürün ile ilgili neler söylemiş, beraber içeriğine bakalım ;)


Uzun süreli kullanıma uygun bir ürün yani mesela isterseniz sabah - akşam isterseniz günde bir kez, dilediğiniz özgürlükte kullanabiliyorsunuz ürünü. Ojeli - ojesiz kullanım fark etmiyor ama ojesiz, temiz tırnağa masaj yaparak uygulandığında kan dolaşımını hızlandırdığından hakikaten tırnak uzamasına bir artısı oluyor.



Cam şişede, oje fırçası düzeneği mevcut. 13 ml oranında yaklaşık 3 aya yakın kullanılabilir . Fiyatı ise 26 TL!

Bir düşünün, her ay hatta bazen ayda iki kez para verip , sağlıksızca manikür yaptıracağınıza öncelikle SALLY HANSEN INSTANT CUTICLE REMOVER TIIK TIKK sonrasında ise Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil TIIK TIKK alın, aylık ayırdığınız bütçeden çok daha uyguna gelen bu ev manikürü ile sağlıkla bilinçle bakım yapın.
İlk yazımda da söyledim, biraz sıkın dişinizi, sonra gelin bana teşekkür edin ;)

Öyle seveceksiniz ki sonra ellerinizi ;)
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. hemne denensin...


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Buna benzer Essie'nin Kayısı Özlü Tırnak Eti Yağı var. Fiyatı buna göre pahalı ama trendyolda falan set halinde ucuza alınabiliyor. Ben de ondan cok memnun kaldım, en azından manikür süresini uzatıyor. Bakımsız elleri bı anda bakımlı hale getiriyor.
    Bir daha ki sefere bir de bunu deneyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim : Aslında eşit orandalar ama bu daha uygun, ben Sally Hansen kalitesini ve aynı paralellikte uygunluğunu hiç bir üründe bulamıyorum o nedenle aynen devam :)

      Sil
  3. instant cuticle remover mı daha iyi bu mu? instant cuticle remover'dan memnunum ama gene de başka bir şey de denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ikisini kullanmalısın. Çünkü biri kütikül iterken biri bakım, nemlendirme yapıyor. Yazımda da belirttiğim gibi bu instant cuticle remover 'dan sonra kullanıma uygun :)

      Sil
  4. Öncelikle sally hansenin cuticle remover tek kelimeyle korkunç bişey sonrasında ne sürersem süreyim bir dk dahi tutsam tırnak etlerim sonraki günlerde çok kuruyor tırnak eti yağını da kullandım bir işe yaramadı mavalanın tırnak bakım yağı on numara diyebilirim ojeden sararmış tırnaklarımı sadece beş günde parlattı ve tırnak diplerimi yumuşattı ilk fırsattada essie nin kayısılı yağını deneyeceğim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)