3 Kurtarıcım: Jolis Matins, Boudoir Time & Tonight is My Night!

4/21/2012 10:59:00 ÖÖ

Hafta sonumu ruj avında geçirdim. Son dönemlerde fazlasıyla aklımda kalan Lancôme’un Rouge In Love serisine göz atmaya kararlıydım. Tarzını çok beğendiğim Emma Watson’ın yüzü olduğu serinin, ruh durumunuza göre 3 renk kategorisi var.





Jolis Matins fresh hissi seven, gündüz ruj kullanan kadınlar için ideal... Boudoir Time serisinin renkleri gün içinde bir araya geldiğiniz arkadaşlarınız arasında en dikkat çeken isim olmanızı sağlayacak nitelikte ve Tonight is My Night; sizi her daim çekici hissettirecek renk çeşitleriyle daima çantanızda bulundurmanız gereken olmazsa olmaz ürünlerinizin arasında olmayı hak ediyor.



Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bu ürün oldukça kalıcı. Her saniye rujunu yenilemek istemeden anı yaşamak isteyenler için ideal.

http://www.facebook.com/LancomeTurkey

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. ben de Jolis Matins serisinden 106Mi kestirdim gözüme:)izmir event fotoğraflarını bekliyorum ceren. hatta kayseriye de bekliyorum. izmir,istanbul veya ankara tadında olmaz ama eğleniriz yine de:)

    YanıtlaSil
  2. bu rujları başka bi blogda daha gördüm ve çok merak etti :)

    YanıtlaSil
  3. Başka bir blogda daha görmeniz normal çünkü bunlar blogger deneyimi değil, sadece reklam...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)