EN SEVDİĞİM AYDINLATICI * THE BALM / MARY - LOU MANIZER ***

4/30/2012 03:30:00 ÖS


Bu yazıyı beni takip edip bilmeyenler için yazmaya karar verdim. Çünkü eminim bilen kadar bilmeyende vardır.
The Balm Gratis mağazalarında bulabileceğiniz,bir, bir buçuk senedir Türkiye' de satılmaya başlanan markanın size ''  Mary - Lou Manizer  '' aydınlatıcıyı anlatmak istiyorum.


Bi kere her şey bir kenara, söylemek istediğim çook uzun ömürlü bir ürün. Ben bir sene kadar sonra tazelemek istedim. çünkü sürekli kullanılan, çok yoğun kullanılan bir ürün değil. Haldur huldur tozutmadığı için, ne kadar çok kullanırsanız kullanın rahat rahat hızlı bitmiyor. Bu açıdan herkesin alması gereken senede bi kere alınacağı için bütçeyi çok zorlamayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum.
The Balm, ambalajlarıyla dikkat çeken, her yaşa hitap edebilen modern,yenilikçi bir marka. Tabii ki Türk değil. Hangi Türk markası böylesine güzel ambalaj yapar ki...


Çoğu ürününde kimyasal yağ, talc ve paraben yok. 
Yüzünüzde kullandığınız bir pıtcık ürün bile saatlerce dayanıyor, aydınlığı yitirmiyor. Parlaklığı ile benim sevdiğim gruptan, sim içermiyor daha ziyade sedefli.
'' Mary - Lou Manizer '' açık tenliler için. Aynı şekilde esmer ve bronz bir cildiniz varsa '' Betty - Lou Manizer '' diye farklı koyu bir seçeneği de var. Ben açık renkli bir cilde sahip olduğum bunu tercih ettim. Fakat dediğim gibi '' ee bu bana çok açık '' deyip üzülmeyin. Sizin içinde var ;)


Yukarıda ki fotoğrafta parmağıma yoğun şekilde aldım. Bu miktarı yüzünüze hatta göz pınarlanıza bile kullanabilirsiniz. Her ne kadar yoğun görünse de renginin yumuşaklığından dolayı hiiç rahatsız edici bir ürün değil.


İster parmaklarınızla ister fırça yardımı ile yüzünüzde aydınlık vermek istediğiniz noktalara uygulayabilirsiniz.

Peki aydınlatıcı yüzde hangi bölgelere uygulanır?
Sanırım en önemli soru bu olsa gerek :) Ben göz pınarlarım, burun üst çizgim,çenem ve elmacık kemiklerime hafifçe belli belirsiz şekilde uygulamayı seviyorum. Eğer dudak üzerinizdeki çukura uygularsanız dudağınızı bu hile ile daha dolgun ve kalkık gösterebilirsiniz.

Kesinlikle tüm samimiyetimle tavsiye ettiğim, yüzünüzü kara çıkarmayacak 10 da 10 puan alacak nadir ürünlerden!
Fiyatı ise 40 TL!



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. ambalaj olarak renkli hoşlar ama allıkları kartondan yapılmış ambalajda :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet allıkları karton ama bence maliyeti düşürme amaçlı yapılmış. Bu büyük bir kayıp değil diye düşünüyorum, ya sence ?

      Sil
  2. süper görünüyor ama kalitesini sana sormalı nimom ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım gibi canım The Balm içinde asit yağlar, paraben talc içermeyen kozmetik grubundan. Ee daha ne ola, zübber .))

      Sil
  3. uwwwww.. hemen denemeli. zira bayılırım bu yapılı aydınlatıcılara ;) simli deil böyle kendinden sedefli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle edinmelisin bide sarışınsın ya, oof diyorum :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)