GOLDEN LADY TERRACOTTA PUDRA ***

4/20/2012 01:30:00 ÖS

Beni twitter 'dan takip edenler bilir, iki gün önce ismini çok duyduğum Golden Lady markasının Terracotta Pudralarına bakmak için sitelerinden satış noktalarını incelediğimde, evime çok yakın olduğunu gördüm. Hem yürüyüş olsun bahanesiyle çıktım, gittim, gördüm.. Alma niyeti fikri, aklımın ucunda yok iken, o da nedir!
Biir değil...
İkii değil ...
Tam üç tane ile dükkandan çıkarken buldum kendimi. Öyle güzel ve öyle ucuz ki 3 pudrayı neden aldın sorusuna sanırım bir çok cevap verebilirim :)))


Efenim gördüğünüz üzre 20, 15 ve 13numara ciciler artık benim.
Sıra ile daha yakından görmeniz ve neyi neden aldığımı anlatmaya başlıyorum.


20 numara olan sıradan pudra. hemen hemen tüm açık ve orta cilt tipine uygunmuş. Çok fazla ışıltı yok içinde. Bunu son dakika aldım, kasadan geri dönerek, hazır almışken buda geri kalmasın diye. Normal pudralara göre farkı nedir, biraz daha yoğun ve içinde hafif çoook hafif parlaklığı olması. Bu sayede cildi daha canlı gösterir diye düşünüyorum ;)


15 numara olan içinde 4 farklı ton barındırıyor! İster sadece büyük açık renkli kısmı tek olarak aydınlatıcı yada hepsini bir bronzer olarak kullanılabilir. İçindeki ışıltılar çok yeterli seviyede. Ne çok parlak ne de mat.


13 numara koyu renkte ışıltısı yoğun bir pudra. 
Peki bu kadar açık tenli olan ben niye bunu aldım? Özel günler için kontör yapmak, yazın bronz tene kullanmak için... İçindeki ışıltılar ve rengi kadar güzel ki, eve döndüğümde far bile olarak kullanabileceğimi fark ettim ;)

Şimdi gelelim en önemli noktaya. Golden Lady pudralar sadece 20 TL! Piyasada ki bir çok yabancı ürünle kapışır. kalite ve fiyat orantısı çok yerinde. Üstelik hem ıslak hem kuru kullanılıyormuş ben zaten pembe makyaj süngerimden ötürü hep ıslak kullandım, performans müthiş...!
Birde ürünü onlar nasıl anlatmış, kutusuna bakalım mı?


Sizde mutlaka deneyin istiyorum, çok seveceksiniz...
Yakın satış noktalarına benim gibi BURADAN bakabilirsiniz :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Bende de 20 numarası var canım yağlanma yapıyor malesef tek başına kullanınca da kurutuyor yüzü. Umarım sen memnun kalırsın :) Diğerleri hoş ama 20 nosu hariç sorun yaşamazsın . Güle güle sür sürüştürrrr :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa ben sevdim dün tüm gün yüzümde idi. Dönemsel bir sorundur belki seninde, hemen idam etmek bir kaç kez kullan bakalım Ezgiciğim ?

      Sil
  2. Sanırım 20 numara Alix Avien'in Terracotta pudrasının 01 numarası gibi.. Gerçekten nasıl olduğunu merak ettim. Dört renkli olan da enteresana benziyor. Golden Lady'nin bir kaç ürününde gözüm var ama bir türlü Kadıköy çarşıya gidemedim. Güzel günlerde kullan. :)

    YanıtlaSil
  3. Terracotta 20 olan pudrayı istiyorum fakat sitedeki numaradan ulaşamıyorum nerden sipariş verebilirim :/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)