HARİKA BİR BRONZER DENEYİMİ / PHYSICIANS FORMULA * CASHMERE WEAR ***

4/02/2012 01:30:00 ÖS


Uzun zamandır aradığınız bir şey hiç beklemediğiniz anda, beklemediğiniz yerde karşınıza çıkınca ne yapıyorsunuz? Ben abidik gubidik, zıplama, çığlık atma, el çırpma gibi tepkiler verebiliyorum, yanımda kim varmış kim yokmuş görmeden :))

Hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim bir eczanenin vitrininde ''  Physicians Formula '' yazısını görünce, '' ihi, yok canım burda ne arasın '' diye kısık sesle söylenip, sonrasında yüksek sesle '' du bakalım '' deyip içeri dalışım toplam 5 saniye .) Velhasıl ne zamandır almak istediğim jel / krem liner ve hiç hesapta olmayan bir bronzer alışverişine dönüştü :)

İlk olarak sizi Physicians Formula '' Cashmere Wear '' ile tanıştırmak istiyorum. Çok etkileyici bir görüntüsü aman dikkat aşık olabilirsiniz :D



Başta da söylediğim gibi markayı daha önceden bir çok kez okumuş, sempatimi kazanmıştı. Sağlık, içerik konusunda hep dikkat ederim ya.
Parfüm ve yağ içermeyişi, hipoalerjenik oluşu, içinde boya ve renklendirici olmadığından gözenekleri tıkamadığı gibi cilde hava aldıran yapıda oluşu beni can evimden vurmuştu. Karşılaştığımızda ise yerimden 4-5 cm yükselip, el çırpışım var ya, görülmeye değerdi :)


Bir kere inanılmaz albenisi olan bir ambalajı var, çok şık. İnsan çantadan çıkarıp çıkarıp sürmek ister :)
Altın ve bronz tonlarında, ışıl ışıl, isterseniz allık olarakta kullanabiliyorsunuz. gelin bir de içeriğine bakalım,


Sabah sürüp akşam saatlerine kadar etkisi süren güzel bir ürün, yoğunluğu tam dozunda. Örgü şeklinde bir görüntüsü var. Kalın örgü altın tonlarda diğer kısımlar ise bronz kahve. 


Hah! Birde unutmadan arka kısmında kendi fırçası ve ve aynası mevcut. Yani çantada taşınabilir, her an çıkarıp uygulanabilir bir ürün.


Cilt ile çok güzel bütünleşiyor, kalıcılığı mükemmel, tonu harika. Vallahi bundan sonra sürekli kullanacağım Bronzer belli oldu.
Kesinlikle tavsiye ederim kızlar. Fiyatı ise ürün için çok çok iyi, 60 TL! Zaten piyasada alternatif ürünlerde üç aşağı beş yukarı bu civarda.
Online gg' de var ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. Biraz araştırınca online eczane alt yapılı sitelerde olduğunu gördüm. Yine de link vermek içimden gelmedi, orijinalliği hakkında bilgim yok çünkü. En yakın eczaneye gidip bir araştırın Manisa da bile varsa ohooooo :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

19 YORUM

  1. çok şıkmış. allığı da çok güzel physicians formula'nın ♥♥♥ almak istiyorum sadece şeklinden dolayı. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değil mi? Sırf ambalaja vurulur insan ya :)

      Sil
  2. Makyaj meraklılarına duyurulur. Genelde bu ürünlerin kutuları da beni çok çeker çok şıkmış gerçekten kalıcı olması da çok güzel güle güle kullan cnm

    YanıtlaSil
  3. yaaa ben bunu çok beğendimmmmmm :) alamalıyımmmmm ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle almalısın Esracım, çok kullanışlı gerçekten .

      Sil
  4. Cereen, hakikatten ne güzel ambalajı var ve benim içinde üzerinde cashmere yazdı ya tamam can evimden vurmuş demektir:)) Cashmere yumuşacık, kadifemsi hissi uyandırır ya çok severim:) Ben de çok merak ettim şimdi. Hele yazın da güzel olur bunu kullanmak. Bronz tene sadece hafifi ışıltı versin, biraz rimel, azıcık ruj tamam yeter de artar bile. Süper paylaşımına ve tanıtımına teşekkürler. Sen de güzel günlerde, keyifle kullanç

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hülya ablacım yaz yaklaşırken bronzer kullanma taraftarıyım ben he zaman. Hiç makyaj yapmadan dediğim gibi elmacık kemiklere biraz sürüp bir parlatıcı ruj ve tamam :)

      Sil
  5. etkisini bilemem de kendisi çok şıkmış :))

    YanıtlaSil
  6. çok güzelmiş!! güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  7. Solaryum şu an için benim kurtarıcım oldu ama bundan da alıp allık olarak tenle muhteşem bir ton yakalayabiliriz...Aratırayım alayım..Tşk paylaşım için:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa solaryum tene ne güzel olur, turuncu turuncu yapan bronzerlar gibi değil, şahane bir şey Zuhalcım. Elimden düşürmüyorum, bu havalarda bile başladım yani :)

      Sil
  8. huuu çok şekiiil :) görüntüsü çok güzel pek bronzer insanı değilim ama şekli için bile alabilirim buldugum yerde. güle güle kullan canım. bu arada üstündeki örgü spreymi? yoksa alttanda aynı renk geliyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne görüyorsan alttan da aynen bu şekilde devam ediyor canım benim, örgü şeklinde doku vermişler yani :)

      Sil
  9. Merhaba...2-3 aydır bloğunu takip ediyorum. Gayet başarılı bulduğumu da söylemek istiyorum.Bu bronzer çok tatlıymış.Manisadan aldığını yazmışsın.eczane ismini öğrenebilir miyim ? Başarılarının devamını diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Esracım. manisa soyer eczanesinde bulabilirsin :)

      Sil
  10. slm

    bir eczacı olarak ben de hiç tereddütsüz kullanıyorum ve büyük bir güvenle satışını yapıyorum eczanemde...
    piyasadaki çoğu mineral makyaj markasına fark atar, içerik ve sunum içlerinde bir numara..
    uzman eşliğinde yaptığimız makyaj uygulama günlerinde markayla tanışan müşterilerimiz bayıldılar..
    siteniz aracılığıyla bize ulaşanlara iskontolu makyaj günleri randevusu verebiliriz seve seve:))
    iletişim : ph.aysgl@gmail.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)