HER GÜNE BİR OJE *** LA GIRL ROCK STAR / HEAD BANGING ***

4/25/2012 10:30:00 ÖÖ

Günaydınlarr mutlu günler herkeseeee .)
Dün günün ojesini es geçtim çünkü biriken bir çok iş vardı elimde. Hem işlerimi halletmeye çalışırken hemde bi taraftan alaçatı' ya gidecek yeni koleksiyon ile ilgili mekik dokuyorum. Bu nedenle bin beş yüz parçalara bölünmeye başladım. zaman zaman böyle alt üst olduğum oluyor işte. Arada olur, af fola :)

Yeşil benim için vazgeçilmez belki de en sevdiğim renklerden... Bugün size ilk kez anlatacağım, benim de uzun zamandır denemek istediğim makyajperisi.com sayesinde ulaşılması zor olan La Girl Rock Star oje seriden Head Banging var ;)


Biraz folyo bitişli biraz içinde cam kırıkları olan karizmatik bir oje.Petrol yeşil tonlara yakın, '' iyi ki aldım '' diyeceğiniz nadir ojelerden olacak kendisi. Çünkü bi kere ilk kez yoğun oje kokusu olmadan oje sürdüm diyebilirim. Çok az çok hafif kokuyor.


Orta yoğunlukta 2 katta kısa tırnakta yeterli olabilecek bir kıvamı var. Fakat ben gibi uzun tırnak kullanıyorsunuz, hafif ışık yansımaları ile tırnak çizginiz belli belirsiz görünecektir, bende bu görüntüyü pek sevmiyorum açıkçası :/ Bu nedenle 3 kat sürdüm.





Bununla beraber almış olduğum ve almak istediğim kaç La Girl ve La Color oje var. Ben şimdiden makyajperisi.com avına çıktım. Pek yakında çok yeni ürünler gelecekmiş. geri sayalım o zaman ;)
Sizde tüm ürünlere buradan bakabilirsiniz :)


Kızlar siz bu tarz ojeleri seviyor musunuz? ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Ohhh what a nice colour, i will buy it too, thank for this nice Pics!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa thanks :) You can always try the nail polish, much love <3

      Sil
  2. belki çok alakalı değil ama nasılsın? sevgili uzakta zor oluyor mu? Çeken ve asker yolu bekleyen birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Güçlü durduğun içinde seviniyorum aslında :)
    Bunu burada yaazdım ama içimden geldi.
    Ojelerinede bitiyorum nimocum dikkat et kendinee

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım şimdilik iyiyim, bu aşamada kendimi dağıtırsam önümde uzunca dönem toparlayamam diye korkuyor güçlü olmak için kendimi zorluyorum aslında .))) Daha önümde uzunca bir yol var nitekim, sabretmek zorundayız :(

      Sil
  3. oje çok yakışmış fiyatları ne bunların?

    YanıtlaSil
  4. firma ile iletişime geçtim, henüz oje satışı olmadığını söylediler.siz nasıl aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Burcu buradan alabilirsin :) http://www.luxybox.com/makyaj/oje?marka=la-girl

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)