MUTLU OLMAK İÇİN BAZEN KÜÇÜK ŞEYLER YETER! PHYSICIANS FORMULA HAPPY BOOSTER ALLIK ***

4/23/2012 03:30:00 ÖS

Hani bazı ürünler vardır, bu sadece kozmetik ile sınırlı değil, kıyafet olsun, ayakkabı olsun, çanta olsun çoğu zaman sizi karşıdan çağırır. Onlara karşı gelemezsiniz öyle büyüleyici bir güzelliği vardır ki.. Physicians Formula Happy Booster Allık benim için aynen bu şekilde oldu.
Gördüm!
Girdim!
Aldım!
Çıktım!

Hepsi bu :)

Ultra yumuşak yapısına ve bir çok birbirini tamamlayan canlı ve bir o kadar da şeker gibi tonu bir arada barındıran bu güzelliğe karşı koymak mümkün mü??



Happy Booster aslında bir seri, aynı seri de 2 allık 2 renkte pudra bulunuyor. Adı üzerinde tamamen mutluluk aşılayan bir kere tasarım anlamında müthiş. fakat hani sadece görüntü olan ürünlerden değil. Palet içerisindeki renkler anında sağlıklı, canlı ve enerjik bir görünüm katıyor. Çünkü pembeliğin dozu o kadar iyi ayarlanmış ki.. Işığı yansıtan özel inci özlerinin hafif yanardönerli yapısıyla, yanaklarınıza ekstra ışık, parlaklık ve biçimlendirme sağlıyor!



İnci özlerinin ışıkla buluşmasında ki güzelliği görüyor musunuz?
Aşk!

Bir de fırçayı allığa sağlı sollu vurduğunuzda o dağılan hafif koku muhteşem. Menekşe olarak yazıyor üzerinde fakat satın aldığım eczanede söylediklerine göre çok özel karışım, endorfinin etkisinin benzerini ihtiva eden mutluluk sağladığı bilinen özel bitki özlerinden oluşturulmuş formülü. Kokusuyla, yanaklara sürdüğünüz anda mutluluk vermeye başlıyor.
Şaka değil, acayip! :))


İki katlı sistemi ile içinden ayna ve iki renkli şık bir fırça çıkıyor. fakat üzülerek söylemeliyim ki, hiç bir işe yaramayan bir fırça.. Yani ben azından beceremedim onunla. Bu nedenle alt katında yatıyor.. Olmasa da olurmuş.



Eğer sizde benim gibi genel olarak şeftali yada bronz tonlarda allık kullanıyor fakat yazın gelmesiyle birlikte az makyaj çok bakım felsefesini benimsiyorsanız yanaklarınız için taze ve çok doğal ışıltılar verecek olan, kokusuyla size mutluluk hormonları salgılatacak Physicians Formula Happy Booster allığı mutlaka gidip, bir eczanede denemenizi, görmenizi tavsiye ediyorum.

Eğer enmoda.com üyesi iseniz bugün Physicians Formula özel satışı var. BURADAN bu allık ve tüm Physicians Formula ürünlerini online alabilirsiniz.
Her açıdan bayılacaksınız..
Alınacaklar listesine hemen ekleyiiin. Hemeeen :)
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

11 YORUM

  1. Canim cok seker görünüyor, benim de Happy Booster Bronzerim var PF'den, cok seviyorum onu. Ama dikkat et, yere düsmesin, yoksa kalbi kirilir, hahaha :D

    YanıtlaSil
  2. Amanıııın ambalajına öldüm bittim !!! Hem de kalpli veya pembe şeyleri sevmediğim halde :))) Güle güle kullan Nimoom ;)

    YanıtlaSil
  3. daha cumartesi gecesi nette görüp aşık oldum wish liste yazmayı unuttugum allık

    YanıtlaSil
  4. ben de çok beğeniyorum bu allığı, elimdekiler bitince daha şeftali olan renginden kapacağım(:

    YanıtlaSil
  5. dünyanın en tatlı allığı bu bence ya :D almak istiyorum ama allık kullanmıyorum pek fazla malesef :)

    YanıtlaSil
  6. onu bunu formunu rengini bilmem ama kutusu ve o minik kalpler adı gibi insana mmutluluk veriyo nimom gülegüle kullan<3

    YanıtlaSil
  7. Harika bir allik, bunu almamak olmazdi bencede! : )

    YanıtlaSil
  8. nasıl tatlı bişey bu :) oyuncak gibi yaa, kokusu da şeker gibidir allah bilir :)

    YanıtlaSil
  9. Hipoalerjenik olduğu için her markadan önce bu gelir derim ben..Hatta bende yeni tanıştım renkli nemlendiricisi ile allığını denemek istiyorum..

    YanıtlaSil
  10. Hic de kokmuyor ya.abartmayin.renk bile vermiyo dogru duzgun.yorumlariniza bakarak aldim ama param bosa gitti.kapagi ilk actiginizda hafif bir gul kokusu geliyo sonra koku filan geldigi yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokmuyor mu? yapmayın allah aşkına, aldığınız yere bi götürün diğer ürünlerer bakın sizinkinde bir problem olmasın. Tüm dünya ve türkiyede ki makyak blogları aynı fikirde çünkü, tek benim fikrim değil ki bu .. hem o kadar pembe bir allık ki renk vermemesi im-kan-sız! Sanıyorum ürün ile ilgili bir problem var yada siz diğer rengini aldınız :/

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)