NYC SMOKEY MAKYAJ PALETİ İLE YAPTIĞIM ÖRNEK GÜNDÜZ MAKYAJI ***

4/19/2012 01:00:00 ÖS

Din size Canım arkadaşım Melis' ten gelen hediyelerden sadece biri olan  burada yazdım. Bugün içinse uygulamalı örnek bir makyaj sözü verdim. Aslında dün yapıp öğle yayın saatine editlemesini yetiştiremediğim ( çoook disiplinli çalışırım vesselam :D ) örneği bugün hazırladım.
Palet mor tonlarda olmasına rağmen fırça ve ten birleşimi olunca hakikaten '' smokey '' makyajına uygun koyulukta oldu. neredeyse karşıdan bakanın renkli olduğunu anlaması imkansız..


Paleti tekrar hatırlamak gerekirse,


Görüldüğü üzere renkler aslında zaten koyu fakat dediğim gibi uygulama ile daha da koyuldu.
Daha önce yazdığım  l'oreal makyaj bazını kullandım. Zaten palet içinde kapatıcı ve aydınlatıcı mevcut. kremliner tercihim ise physicians formula 3lü set içinden siyah olan. Mascara Benefit They're Real .

Bakalım ortaya çıkardığım sonucu beğenecek misiniz ? ;)



Dumanlı makyaj yaparken hep sadece gri ve siyah tonlarını tercih etmekle ne kadar hata yaptığımı böylelikle anlamış oldum. tabii bu gündüz versiyonu, daha kullanılan alanı genişletip, koyultarak gece haline çevirilebilir. hatta o zaman paletin hakkı daha iyi verilmiş olur diye düşünüyorum :)
Canım Melisime yani pinkylola ' ya yurt dışında bile beni unutmadığı için çok ama çok teşekkür ediyorum :)

Yorumlarınız benim için önemli, beğendiniz mi merak ediyorum :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. kızdaki göze bak yiieeeeaaa...

    YanıtlaSil
  2. sadece eyeliner çekmişsin gibi duruyor, renkleri daha etkili kullanabilirdin sanırım, smokey olmamış :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tam olarak yoğun yapmak istemedim çünkü gündüz versiyonuna uyarladım. Aynı şekilde yğun oranlı yapılırsa tabii ki işin hakkı daha iyi verilir .)

      Sil
  3. Ben pek bigendim:) tam gunduz makyaji evet, abarti yok, cart cart burdayim diyen renkler yok:D pek yakismis vesselam!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beğenmene, evet palet zaten genel olarak koyu farlardan oluşuyor, bu koyu farları az miktar ve az alana uyguladım :)

      Sil
  4. iYİ GÜNLERDE KULLAN CANIM :)
    oJE Faaliyetlerınıde beklıyorum,belkı yenı seylerde olabılır,suprız olsun ne olabılecegı :))
    bu makyajın yoğununu yapmalısın bence çok hoş oluyor ben daha koyulu aldım koyu yaptım başta korktum sonra baktım korkulacak bırsey yok .

    bu markanın ve almay markasının göz rengıne göre far setlerı var.bence cok mantıklı.göz rengıne göre ne yakıstıracagını bılemeyenlere super onerı bence.
    Dudak rengı ıcınde ten rengıne göre yapsalar super olacak :)

    sevgılerımle
    pinkylola-nyc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yavrucum kesinlikle haklısın :) Yüreğine sağlık .. Bunun gece versiyonunu da yapacağım ;)

      Sil
  5. zaten şu vişne çürüğü tonlarındaki farlara bayılıyorum, çok güzel ve ölçülü kullanmışsın. etkileyici bir gündüz makyajı olmuş, BAYILDIM! :)

    YanıtlaSil
  6. EE göndert bana gelsinler .P şaka bir yana videolar izle sürekli deneme yanılma ile ilerlersin, bak nimo demişti dersin dinle beni :)

    YanıtlaSil
  7. ben begendim dogrusu makyaj videolarinizi ve anlatimlarinizi severek takip ediyorum.bunuda anlatabilirmisiniz tesekkurler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)