YVES ROCHER BLOGGER NIGHT ***

4/25/2012 01:00:00 ÖS


Sevdiceğimi askere uğurladıktan sonra hava alanında beklerken mailime düşen  hashtag ile belki sizlerde Yves Rocher twitter hesabından takip ettiğiniz, eventinin davetiyesi beni hayli üzdü. 15 dk sonra kalkan uçağıma mı yanayım, böyle bir organizasyonun zamanlamasına mı, geri dönemeyeceğime mi bilemedim :(
Bende o gece dudağımı büze büze, evimde picamalarım kumandam laptopum eşliğinde partiyi paylaşanlar kadar takip ettim. Çok kıskandım, öyle güzel, A' dan Z' ye her şey düşünülerek hazırlanmıştı ki, keşke bende orda olsaydım diye söylenip durdum.
Sonra geçtiğimiz Cumartesi Telefonum çaldı kargocu kapıda kalmış '' paketiniz var ne yapalım bunu '' deyince koştura koştura eve döndüm, ne göreyim :)
Yves Rocher nimosunu unutmamış, gelemeyen tüm davetli misafirlerine özel hazırlanan bir çuval hediyeyi adreslerine kargolamışlar. 3-5 hesabı yapan firmalara ders olsun diyorum ve hadi bakalım neler gelmiş ??? :)


Bu sevimli browni mideme hüpletemesem de çok nefis olduğuna dair çok duyum aldım ;)



Baş döndürücü değil mi hanımlar ? 
:)
İçinde neler yok ki, el ayak kreminden, selülit kremine, makyaj losyonlarından makyaj malzemesine, sabunundan saç bakım ürünlerine, parfümden banyo ürünlerine kadar her şey!!
Bir kaç gündür stresten sönen saçlarımı Parlatıcı bitkisel şampuanı ile yıkıyorum, sonuç çok iyi. Aynı şekilde devam ederse size mutlaka yazacağım çünkü şu an için harika. Bunun dışında makyaj temizleme suyunu çok sevdim. sanırım ilk olarak ondan başlayabiliriz anlatmaya ;)
Peki siz önce hangisini tanımak istersiniz, içinde kullandığınız tanıdık Yves Rocher ürünleri var mı?

Bu arada Yves Rocher facebook sayfalarında bir çok uygulama eğitici bilgi paylaşıyor gün içerinde muhakkak takibe almanızı isterim. Onun dışında şehrinde Yves Rocher olmayan için online alışveriş sitelerinden mümkün.

Şimdi marka ile tanışma, kaynaşma zamanı, bu bir yazı dizisi olarak dönecek bize ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

13 YORUM

  1. of of of nimooo harikalarrr güle güle sürün onları gerçekten çok bonkör bir firmaymış tebrik ediyorum..( bu arada çok kıskandım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler caniko evet öyle yapıcam :P

      Sil
  2. şanslı kızsın vesselammm :)

    YanıtlaSil
  3. Ohh hepsi şahane gözüküyor içinde kullandığım ürünlerden neler varmış bi bakiyim şampuanını kullanıyorum çük memnunum benimkisi yağlı saçlar için olanı hatta blogumda da tanıttıydım sonracıma sana bi de saç bakım maskesini öneririm o da süper bişey neyse mevzuya dönüş yapalım el kremini kullandıydım bi ara o da güzel göz kalemleri güzel ama benim kullandıklarım asansörlü değil hydra specific serisinin nemlendiricisini kullanıyorum o da güzel sana temizleyicisini göndermişler eminim o da güzeldir.
    Saç bakım sirkesini merak ediyorum en kısa zamanda alıp denemek istiyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evete şampuanlar süpermiş her yerde okuyordum denemek için sebebim oldu artık kaçış yok:) bende dedğim gibi 3 yıkamadır şahane etkileri nasıl devam edecek göreceğiz :) Saç bakım sirkesi öyle güzel kokuyor ki işe yaramasa bile o koku yeter :P

      Sil
  4. ayy hepsine bayıldımmm güle güle kullan kuzumm ya ama Urfa'da hiiiiç böyle organizasyonlar yapılması şimdiye kadar 1 kere bile olmadıı :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zor canım, İzmir' de bile olmuyor sen düşün artık :(

      Sil
  5. yaa yves rocher nispetmi yapıyor bizi niye unutuyor:(((
    küstüm valla , buarada nimocum sürsürüştür sefan olsun
    bizde yalanalım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yıldızcım sen niye benimle yarışıyorsun canım. ben 3 seneye yakındır blog yazıyorum, her gün 3 yazı giren aktif biriyim. Zamanla size de gelir, cool olmayı becerirseniz eğer tabii. Böyle düşünme canım, kazanmak yerine kaybedersin aksine... lütfen!

      Sil
  6. güle güle kullan hepsini nimomm :) bi başka etkinlikte tanışmak dileği ile:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh evet, evet ! Bir sonra ki için can atıyoree :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)