HAFTANIN KONUĞU '' GKDONE'' VE CUMA YAZISI '' GERİ DÖNÜŞÜM ZAMANI '' ***

5/25/2012 03:30:00 ÖS

Sanıyorum sene 2010 bir gün mailime '' yaptığınız şeyleri çok beğeniyorum, bende bir şeyler yapmaktan hoşlanıyporum '' şeklinde tatlı bir cümlecik düşmüştü. O gün bugündür tanıdığım, en içten, en dobra, en eğlenceli ve en yardımsever insanlardan biri olmuştur Güler. Az konuşur öz konuşur denir ya!
hah!
İşte sanırım Güler için söylenmiş o ;)


Haftanın konuğunda onun çok olmasını istedim çünkü gerçekten tr'de değeri bilmeyen blog sahiplerinden biri o! Önce bir tanışın sonra gidin blogunu izlmeye alın, neler yapıyor neleeer, takip edin istiyorum :))

Hadi klavyem artık onda ;)
Keyifli okumalar :))

****



 Merhabalar sevgili Nimo severleeeeeer:)
Ben Güler. Bu cuma Nimo'nun koltuğunu ben devralıyorum. Kemerleri bağladıysanız uçuşa geçelim:)

Size nelerden bahsetsem, ben neyden anlarım ki diye düşünmekten belirli bir şey bulamadım. Blogger gerginliğiyle değil de 'okuyucu' rahatlığıyla sohbet etmek istiyorum sizinle:)
NimoStylo gibi daha nice güzel blogları takip ediyorsunuz sizde ve bilmiyorum son zamanlarda dikkatinizi çekti mi ama biçimlerden, desenden ziyade renkler bi ön planda? Farklı tonların yanı sıra, renklerin birbirleriyle uyumu.
Şuna inanır mısınız bilmiyorum ama insanın zamanla zevkleri değişebiliyor. Bence hiç kimse demesin ki "ben kendi modamı yaratırım ve asla piyasadakilerden etkilenmem." Evet farklı şeyleri birleştirip kullanmak sizi tarz sahibi yapar ama o birleştirdiğimiz şeyler vitrindense, modasızlık bunun neresinde?
Ben yıllar yılı derdim ki, "turuncu ve sarıdan ölene kadar nefret edicem. O renkleri bana asla kimse sevdiremez!" Ama nooldu? Neon renk diye bi şey çıktı başımıza aman yarabbi! Hangi birine koşacağımı şaşırdım:) O kadar seviyorum kii.. Yani utanmasam göz kapaklarımın biri sarı biri turuncu gezicem! Anladım ki moda elbette yön veren ve etkileyen bir olgu. Olgu?! Felsefe dersine hoşgeldiniz:)
Gelin neon demeyi falan da bırakalım. Biz şuna CIRTLAK renk diyelim. Bir yanda bu cırtlak renklerin furyası almış başını giderken, diğer tarafta direnen bir ekip daha var. Canımız kanımız, pastel renklerimiz. Mint yeşili bayrağı en önde taşıyan renk sanırım. Mint, nane demek ama bu rengin nane yeşiliyle alakası olmaması tamamen konumuz dışı o yüzden çıkıyorum burdan:) İşte çok açık pembeler olsun, maviler olsun onlarda bu ekipten. Pantolonlarda, çantalarda, gömleklerde, ojelerde, takılarda hemen her yerde bu renklerle karşılaştık. Bu renklerde bende neler var acaba diye şöyle bir karıştırdım. Bayağı bi şey toplamışım farkında olmadan:) Yeşile ve maviye odaklandım:



Birkaç yerde sulu boya efekti gibi duran ojelere denk geldim. Bir renk kendi içinde böyle beyazla karışmış gibi farklı tonlarla iç içe halde duruyordu ve çok hoşuma gitti. Anladım ki işin sırrı renklerin kurumasını beklemeden pıt pıt sürmek. Ben yukarıdaki renkleri kullandım. Alta sürdüğümüz beyazın kurumasını beklememek önemli. Eğer daha bi böyle ebruli deseni gibi dursun isterseniz, ojeyi biraz daha yoğun sürüp iğneyle dağıtabilirsiniz. Puantiyenin düzgün noktaları gibi sıralı da yapabilirsiniz tabii ben dağınık yaptım. Bunun için satılan aparatlar var biliyorsunuz ama çokta farz değil edinmek. Annemin numara numara, envai çeşit tığları ne güne duruyor:) Onları kullanabilirsiniz. Daha büyük yuvarlaklar istiyorum diyorsanız da, mesela bi boncuk kullanabilirsiniz. Ortasından tel geçirip burarak tutma yeri yapıp, boncuğun yarısını ojeye batırırsanız o da güzel bi kalıp olur. Ben daha çok onu kullandım.


Yine takılarda aynı şekilde rengarenk. Bu cam gibi şeffaf boncukları her yerde bulabilirsiniz. Yapması da çok basit gördüğünüz gibi:

Bunları da daha önce yapmıştım. Yapımını merak ettikleriniz olursa blogumda bulabilirsiniz.


Benden bu kadar arkadaşlar:) Öncelikle bana kalbinden temiz bu sayfayı ayıran HAHAA ŞAKA ŞAKA! Pek sevgili arkadaşım Ceren'e gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz keyif aldım. Size de zaman ayırıp okuduğunuz için minnettarım. Yine gelirim yine bekleyin:) Buyrun bloguma da gelin bi postumu ikram edeyim. Yorumlarda buluşalım. Çoook sevgiler:)




Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Çok güzel bir seçim olmuş Nimo. Güler'in blogunu bir süredir takip ediyorum ve bence harika işler yapıyor. Herkes onun güzel yüzünü, neşesini ve yaratıcılığını tanımalı. Öpüyorum ikinizi de

    gizemizmirli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. eveet bir blog daha keşfetmiş olmanın verdiği mutlulukla traffic feed'ine "leaved via http://gkdone.blogspot.com/" ifadesini ekliyorum ceren:) kısacası gülere uçuyorum blogun aracılığıyla:D

    YanıtlaSil
  3. çok güzel yazmış tam soıhbet havasında çok samimi buldum nimoo :)
    Güler, merhaba harika işler çıkarmışsın ortaya.. Devam et hiç bırakma! Sevgiler..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)