HER GÜNE BİR OJE *** ISABELLE DUPONT SHEER / 432 ***

5/02/2012 10:30:00 ÖÖ


Günaydınlar kızlaaar.
Kimlerin dünü tatil idi, bugün ise tekrar işe dönmek zorunda kaldı ? Dün kızıyordum çalışıyorum diye ama bugün gördüğüm şudur Çarşamba mı Pazartesi mi insanlar karıştırmış durumda :)) O daha zor be!
Bugünün ojesi benim yeni tanıştığım, bir kaç kez ismini duyduğum bir markanın online satış sitesi açılınca denemek isteği ile aldığım ojelerden ilki Isabelle Dupont Sheer 432! :)
Ve üzerinde yine aynı markanın içinde matlaştırıcı, saten görünüm veren ve cam kırıkları olan setinden, cam kırıkları olan var  :)
Ama onlar biraz daha sonra...


Isabelle Dupont ojeler fiyat olarak gayet uygun renk kartelası da oldukça geniş, şimdi ise herkes tarafından ulaşılabilir halde.


Marka içinde yine bir çok kozmetik ürünü var sadece ojeden ibaret değil dediğim gibi fiyatları oldukça uygun.
Isabella Dupont Sheer kıvam olarak kremsi opak 2 katta tırnağa oturan, birazcık diğer ojelere göre daha zor kuruyan, parlak yapıda bir oje. Tek başına kullanmak yerine üzerine çok yakışacağını düşünerek sürdüm.


Oda bu şekilde. Setin ismi '' Magıc Nail '' olarak geçiyor. Misi boylarda, bu şekilde mevcut ojeleri başka başka kullanmak adına yaratıcı ürünler :) İster mat, ister saten ister inci parkalığında. tek ojeden 3 farklı oje gibi.

432 nin fiyatı 1.90 TL! Standartların altında bile hatta.


Bunların dışında mevcut başka renklerde aldım ama havalar çok ısınmadan sürmek, böyle bir gün geçirmek size de bu vesile ile göstermek, tanışmak istedim.
malum, Türk kızları yavaş yavaş tabularını yıksa da bir çoğumuzun ne yazık ki vazgeçemediği bir '' kırmızı oje '' takıntısı var hala :)
Bu ve bunun gibi çoook geniş renk kartalasına bakmak isterseniz ürünler artık tek adreste online satışta. gizstore.com 'dan tek tıkla ulaşabilirsiniz kızlar :)

Kırmızı olacaksa bari böyle olsun, değil mi?:)
Siz hangi taraftasınız, ''kırmızıdan başka oje süremeyen'' ler miii yoksa '' vallahi elime ne gelirse sürerim, hiiç farketmezler'' den miii? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)