MEZUNİYET GECESİ İÇİN HALA ''O'' ELBİSEYİ BULAMADIYSAN '' TUBA ÜNSAL LOVES KOTON'' İLE HEMEN TANIŞMALISIN ***

5/03/2012 01:00:00 ÖS


Geçtiğimiz günlerde heyecanla beklediğimiz , dünyada artık markalar için bir çalışma şekline giren ünlülerle ortaklaşa koleksiyonlardan biri KOTON mağazalarında gerçekleşti. '' Tuba Ünsal Loves Koton '' adı verilen bu koleksiyon mezuniyet için dizini döven, bir türlü halindeki gibi peri kızı elbisesini bulamayanlar için :)
Üstelik fiyat ortalaması da 99 ila 199 TL arasında iken bence mağazalarda beden ve stok problemleri oldukça yaşanacak, hızla tükenecekler .)




Tuba Ünsal, ilerleyen yaşına rağmen minyon ve sevimli görüntüsüyle hep bir genç kız gibi. Tarzı, kişiliği ile bu koleksiyonda tamamen bence Tuba Ünsal' ı anlatıyor. Seçilen renkler, modeller ve konsept birbiri ile çok uyumlu olmuş.
Günlük hayat ve katıldığı tüm davetlerde tarzını çok beğendiğim kadının işte hazırlığı koleksiyondan görüntüleri ,



Mesela siyah uzun elbiseye bayıldım!!! 
Sadece mezuniyet için değil bence alınıp özel günlerde giymek için saklanabilir parçalarda var, hanım hanımcık olanlar dışında ;)

Mayıs ayında tüm Koton mağazalarında görücüye çıkmaya başlıyorlar.Eee bugün 3 Mayıs değil mi, hadi ne duruyorsunuz koşun en yakın Koton mağazaya :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. 8.sınıfım malum benimde yaklaşıyo mezuniyet =)) 1. fotografdakilere bayıldım tam bana göre :D Tam tarihler belli olsun direk koton 'a uçuyorum umarım bitmez :D

    www.hergnyenikombin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bence koleksiyonun en guzel parcasi Tuba Unsal'in uzerindeki. Ahh ahh giyilecek yer ciksa da giysek:D

    YanıtlaSil
  3. bende siyah uzun elbiseye bayıldımmmm bayıldımmmmm :)

    YanıtlaSil
  4. so nice your blog darling!!kisses

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)