NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? '' ÇELİKLER '' ***

5/08/2012 03:30:00 ÖS


Ne zamandır aklımda hep çeyiz yazısı yazmak vardı lakin hep erteledim. Aslında zaman problemi değil tamamen istemsizlik ile alakalı, malumunuz sevdiceğimi askere gönderince böyle evlilik ile ilgili bir burukluk vardı içimde, toparlanıyorum. Eeee 5 gün sonra tam 1 ayı yemiş oluyoruz .)

Gelelim çeyizin en önemli parçalarından çelikler, çatal kaşık takımları, çay setlerinee :)
Her kızın hayalidir değil mi '' JUMBO''
Evet, benim de öyle idi.
Size büyük bir alışveriş merkezinde uzun süre çalıştığımı anlatmıştım daha önceki hikayelerde. Züccaciye katına gider gelir severdim bunları kii ortada ne yüzük ne evlilik, hiç bir şey yoktu.

Jumbo, çelik konusunda en iyisi kızlar, hala almadıysanız kesinlikle gidip dokunmanızı istiyorum!
Ben tam set aldım, yani içinde tencerelerim, kaşık-çatal-bıçak setim,çay servisi için her şey var. 

İlk tencere setimden başlayayım mı? ;)

Amerikan flimler de yada usta aşçıların mutfak görüntülerinde olan modellerden bu :) Yanlış hatırlamıyorsam eğer 3 yada 4 adet bu set. Hem mat hemde parlak olan var. Mat görüntü olarak güzel lakin çoook çabuk çizildiğini alanların evlendikten sonra gözü yaşlı geldiklerine çok şahit olduğum tecrübe ile parlak aldım :)

Sonrasında çatal-kaşık-bıçak setim çook orijinal. öyle ki nasıl yemek yeriz hala bu konuyu konuşuyoruz :)))

Gördüğünüz gibi ip ince saplar, tuhaf bir kaşık falan :)
Çok garip değil miii? 
İşte beni de cezbeden bu olmuştu, hani bir sofra kurduğunuz hayal edin bununla, sandalyeye oturur oturmaz herkesin '' aaa ! '' diye eline mutlaka alacağı bir model. Yine tencerelerde olduğu gibi mat ve parlak seçenekleri var. Yine parlak aldım ;)

Sonrasında çaydanlıkım ve çay servis ürünlerim ;)


Bu çaydanlık tasarım ödülüne sahip son derece tombik, eğlenceli görüntüsünün altında sürprizleri var. Görselde göreceğiniz üzere alt kısımda da kapak var üst kısma tık diye oturup kitleniyor! :) 

Bu arada benim ki siyah ;)
Bu da aynı tontonlukta şekerliğim ve çay tepsi ve çay altı tabaklarım. Bu set içinde bardak alma yada bardaklar yerine bardak altı alma şansınız var. ben bardaklarım olduğundan 6 set yerine 12 altlık aldım mesela. daha mantıklı. Bunlarda da farklı desenler var, ben yine en sadesiniseçtim :)

Fiyat konusuna gelince, ben bu seti 1 buçuk sene önce hatta 2 ye yakın neredeyse oluyor alalı. Fiyatlar epey değişmiş, güncel fiyatlarına baktım internetten. Gerçi bazı çeyiz mağazaları yada alışveriş merkezleri zaman zaman indirimi sokuyorlar. takip etmek gerek. 2.500 idi ben aldığımda fiyat sanırım şuan 3 bin civarı. 

İşte bu da benim erken kalkar yol alır taktiğimle karım ;)

Çelikler bunlar canlar, sizin tercihleriniz hangi marka ve modeller oldu, jumbolar hakkında, benim seçimlerim hakkında neler düşünüyorsunuz mutlaka yazın emi?

Unutmadan madem konu açıldı, bilmeyeniniz yoktur, GÖKSU İllüstrasyon  konusunda kendini aşmış daha öncede bana çizmişti. Şimdi ona düğün hazırlıkları için bulunduğum minik ricamı kırmayıp, '' NİMO DÜĞÜN TELAŞINDA '' etiketli yazılarım için bana telaş kafası çizdi :))


hahah nasılım?! :D
Bu kız nasıl harika başarılıdır arkadaş, baktıkça vay canına diyorum.

Kafamda deli sorular Serdar Ortaç stayla ile hepinizi öpüyorum ;))

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. şaka yapıosuuuun:O çatal kaşık setine DUMURİNG! ♥ güzel günlerde kullanmak nasip olsun yavri.

    YanıtlaSil
  2. güzel günlerde kullan canım benim telaş kafan hayırlı olsun pek sevdim =) ama sen hiç telaşlanma herşey cuk cuk cuk yerine otursun çok mutlu ol :) mucx

    YanıtlaSil
  3. çatal kaşık setine, çay takımına tapinkoo <3 bende yaldır yaldır son eksikleri halletmeye çalışıyorum, benim kafamda da deli sorular D: benim tencereler korkmazın, demliğin gibi tombik, bu aralar cats by luyano nun tüm pon pon kedi ürünlerine takmış bulunmaktayım, sağdan soldan topluyorum ne bulursam D:

    YanıtlaSil
  4. bu çatal-bıçak takımı ve çaydanlığı misafirlikte ve bir restoranda kullanmışlığım olarak süper seçim diyebilirim tasarımının güzelliği bir yanda dursun çok kullanışlı
    iyi tercih inşallah hayal ettiğin kadar güzel günlerde güle güle kullanırsın

    YanıtlaSil
  5. canımm çatal bıçak kaşık setini bende çok beğendiiim =) çok güzel hepsi, güle güle kullan.. Göksu'nun da ellerine sağlık nefis olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzeller gerçekten =) Hele o çatal bıçak takımı harika incecik bir tasarımı var misafir olarak gelenler yaşadı =)ehehhe güle güle kullan nazar değmesin sonunada şöyle bi küçük nazar boncuğu iliştir=)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan hepsini çok güzeller. Benim de düğüne az kaldı 53 güncük:) Boya badana temizlik yeni girdim daha eve:( Yanlış hatırlamıyorsam sen de İzmirliydin. Beklerim düğüne de kınaya da vee yardım edebileceğim bir şey olursa seve seve :)


    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. tatlım en güzel telaşları yaşıyorsun:) bende bir buçuk yıl önce böyleydim :) inşallah ağız tadıyla bir ömür boyu keyfini çıkara çıkara kullanırsın canım.
    şu sıralar seramik tencelere taktım ben:)

    YanıtlaSil
  9. Çatal kaşıkların aynısından bende de varrr :)) bende ilk bakışta aşk yaşamıştım onlarla ayrıca tasarım ödülü almışlar belli değil mi zaten :)

    http://4mevsimhayat.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. Mutlu günlerde kullan hepsini ;)
    Bloguma beklerim,
    Sena

    senasensoz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Hepsi çok güzel iyi ginlerde kullanmanı dilerim ilginç çatal bıçak takımı derken benimde aklımda olan takım :) http://www.sunchimica.com/product.php~idx~~~18248~~Set+Posate+AGRICOLA~.html

    YanıtlaSil
  12. nimom ben de bu çatal kaşık takımına hayran oldum. ama çok pahalı. piyasada 500 liraya harika takımlar varken bunlar 2000 e yakın. Çok iyi yapmışsın erken almakla.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)