NİMO STYLO YAZ MAXİ ETEKLER - TOM & JERRY ** HER GÜNE BİR MAXİ **

5/24/2012 03:30:00 ÖS

Her gün bi tane yayınlamayı düşündüğüm maxi etekleri arada aksaklıklar olsa da yine de disipline bir şekilde yayınlıyorum efenim :)

Bu gün ki en sevdiğimden hatta kumaşı öyle sınırlı deneme amaçlı yapıldığı için kendime yapamadığımdan dizlerimi dövdüğüm, inanılmaz güzel turuncu siyah çizgili penye üzerine çoook sevdiğim Tom & Jerry baskılı olan!


Bütün yazı maxi eteklerle geçirsem gıkım çıkmaz. Ziraa geçen yaz bundan öğğgh gelen sevdiceğim ben kulağımdan tutup jean almaya sokmuştu mağazaya :))

Tom & Jerry maxi etek 2 adet özel üretilmiştir. devamı yoktur, kişiye özeldir.
Alaçatı butik için özeldir :)

Aaa başka maxi etekler mi vardı ee hani nerde onlar diyenler BURADAN inceleyebilirler ,)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Emeğinize sağlık, tasarımlarınız harika. Bu yaz maxi etekler çok moda olduğundan dışarı çıktığımda bir çok kişide aynı etek model ve rengini görüyorum. Almak konusunda tereddüte düşürüyor bu da beni. Farklı tasarımlar gördükçe hoşuma gidiyor bu yüzden :).

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel. Bence sade olanlardan çok daha cool duruyor. Ayrıca bunun üstünde hafif göbek açık gösteren belden bağlamalı gömleklerden giyeceksin siyah düz olarak acayip seksi ve tarz olur. Ayrıca yazın da kot çekilmiyor sıcakta, alttan püfür püfür bunlar :D

    sevgiler
    yej
    http://hippilazman.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)