YAZIYOOOOOOORRR YAZIYOOOR ELLE TÜRKİYE YAZIYOOOORR !!!

5/04/2012 11:51:00 ÖÖ


Merhaba benim canım, cefakar, fedakar, mağrur ve mağdur(!) takipçilerim:)
Biliyorsunuz ki çook yakın zamanda, hatta daha 2 gün önce ELLE dergisinin mayıs ayı bloggerı yarışmasına aday olma şansını ve heyecanını elde ettim. Gelin görün ki heyecandan ölmüşüm şimdi öbür taraftan yazıyorum!:) 



 Neyse şaka bir yana. Biraz tadım yok bu konuyla ilgili o yüzden kasvet içerisinde geçsin istemedim.
Bu heyecana kalbimin dayanmayacağına ve o yüzden güzel güzel çekilmeye karar verdim.
Şimdi muhtar adayı edasıyla kendimi övmek istemem ama beni biliyorsunuz arkadaşlar.. Sadece paylaşmayı sevdiğim için paylaşıyordum şimdi de sizi sevdiğim için paylaşmaya devam ediyorum. Yoksa bazı şeyler buralara katlanılacak türden değil.
Tutup kişileri suçlayarak, kırarak veya rezillik yaratarak en başta blogumu kirletmek istemem.
Herkesi çok seviyorum, destek olanları çok seviyorum ve  tüm blogger arkadaşlarımı yani emekçileri çok seviyorum. 
Kısmet değilmiş. 
Bir dahaki sefere yine ELLE gibi çok güzel yerlerde aday olmak dileğiyle. 
Bende kalın takipte kalın. 
Biz işimize bakalım:)

Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))))

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. :S nolmuş ki kim ne yaptı sana , salla ya millete ne ki , sen istiomusun aday olmayı ol geç. o şunu demiş bu bunu demiş boşver ya, babannemin bi sözü var 5 karış yat 10 karış kalk diye aynen öle yap derim ben:)

    YanıtlaSil
  2. Anaaaa Nimom yaa noldu yinee :S Saçmasapan insanlar yüzünden mi çekildin,eğer öyleyse hiç umursamamak lazım kızım yahu off ...

    YanıtlaSil
  3. yaa niye :(((( ??

    YanıtlaSil
  4. ama ben çok umutluydum senin kazanacağından. çekildiğine göre elbet bir bildiğin vardır. daha güzel yerlerde görürüz inşallah seni...

    YanıtlaSil
  5. ben son olaydan sonra şaşırmadım (: zaten öyle etiketlere ihtiyacın yok, senin nimo etiketin yeter (:

    YanıtlaSil
  6. AA AMA NEDEN nimocum kim sıktı senin canını sen bizm her daim birincimizsin!

    YanıtlaSil
  7. Çok isabetli bir karar vermişsin. Facebook üzerinde BEĞEN yöntemiyle hangi yarışma olursa olsun hiç hakkıyla olmuyor. Ve bir önceki yarışmada insanların yazıp çizdiği hakaretlere ve ailesine kadar sataşan yorumlar çok insafsızca ve çirkindi.

    YanıtlaSil
  8. Facebookta yarışma mı yapılırmış zaten ya. Hayatımda bir kere bile görmediğim kız birinci oldu, Ahsen'ime tatlışıma yazık oldu. Hayırlısı olsun, isabetli bir karar vermişsin bence de.

    YanıtlaSil
  9. Bence bu Elle dergisinin yarışmasını fazla ciddiye alıyorsunuz..Zaten bloglar yarışma olması saçmalık.Hem birinci olunca da başın göğe ermiyor ,değişen bir şey olmuyor.Elle seni işe almıyor,ya da süper bir editör olmuyorsun.Onların dünyasına da girmek o kadar kolay değil.Sorun yok,bloga devam bence..

    YanıtlaSil
  10. Canım kendini yıpratmana değmezdi zaten, hiiiiç umrunda değil kimsenin, sen bizim Nimomuzsun... :)

    YanıtlaSil
  11. vallahi o kadar açık ve net idi bende hayretle gözlemlemiştim, diğer blog sahibi bir gecede 5 katladı sayıyı, bu kadar da belli etmesi ortaya çıkarıyor. Ama sen en doğru olanı yaptın, onun bu durumda utanması gerekirken sen çekildin görüyorum hala paylaşıyor bir şey yok gibi. Emin ol herkes gülüyor, zaten o aksamdan sonra elindeki tüm sahte hesapları tüketti galiba, ilerleme yok takıldı kaldı.

    YanıtlaSil
  12. Ne ayıp ya bende şimdi gördüm. Herkes kendi kulisini kurmuş, dönen dolapların haddi hesabı yok! Zaten ekibinde suçu bir önceki yarışta böyle oldu, baktım beğenenlere hakikaten garip yani.. Sana yakışanı yaptın cesaretine ve asilliğine hayran oldum.

    YanıtlaSil
  13. bende artık bu tarz yarışmaların güvenirliğinden şüphe duyuyorum.. olay nedir tam bilemiyorum ama en iyisini yaptığına inanıyorum..

    YanıtlaSil
  14. sen benim kalbimin birincisisin salaa iii yapmışın:)

    YanıtlaSil
  15. Hayırlısı canım..Kararına saygılıyız..Keske diskalifiye edilsem bende...Nerden girdim bilmem!!!Düşündükçe, bu tür yarısmaları hiç adil bulmuyorum zaten..Ne yani, hayatında adımı duymamıs, blogumu görmemiş birinin beni begenmesi ile başım göğe erecek ve birinci olacaksam sadece kendimi kandırırım ..Kimsenin ihtiyacı olmamalı böyle birşeye...
    Zaten bloglar bile kitlesel..Kimsenin birbiri ile alakası yok..Hiç uyuşmayan blogları da yanyana getirip yarıştırmak gerçekten çok kafa karıştırıcı..Böyle olacağını tahmin etmezdim..Dediğim gibi karar vermek her zaman arada kalmaktan iyidir..Ordaki bloggerların kalitelerinden şüphem yok ,hepsi kardeşimiz..Ama demek ki yarışınca ve işin içine insanlar el atınca her çözüm kendine düğüm atıyor..Hayırlısı ....

    Zuhal VAROL

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)