YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN YVES ROCHER KEÇE UÇLU EYELINER ***

5/21/2012 12:30:00 ÖS


Göz kalemi kullanmayı çok sevmeyen artık en ince eyeliner bile gözüm kapalı çekeceğimi düşündüğümden, sanırım bu konuda bir ''ehli'' durumum olduğuna inanıyorum. hiiiiç mütevazi olamiicim  :P

Yves Rocher paketimden çıkan bu keçe uçlu bu liner ile aşk yaşıyoruz adeta!


Yoğun siyah rengine bayılacaksınız ilk olarak çünkü bu tarz keçe uçlu eyeliner ürünler ya belli belirsiz bir performans gösterir yada akan bulaşan. Bu nedenle ilk olarak dikkat ettiğim konu, kop koyu siyahlığına rağmen adeta bir dövme gibi sürüldüğü yerde kalması idi.
Dramatik bakışlar için ince, keskin ve hafif uçlu olması istediğiniz yerde kalın istediğiniz yerde ince sürmeniz için ideal!



Eğer sizde hala istediğiniz gibi kolay sürebileceğiniz, siyah bir eyeliner arayışında iseniz, hele ki ilk başlayanlar için bu keçe uçlu ürünü öneririm.
Fiyatı 34.90 TL imiş.
Bir de unutmadan dikkat ettiğim en önemli noktalardan biri keçe uçlu olan eyelinerlar 3-4 hafta sonra kuruma, rengininde kaybetme sorunu göstermeye başlar, vallahi uzun zamandır beraberiz, ilk gün ki gibi :)

Size en yakın Yves Rocher mağazadan yada olduğum şehirde yok derseniz online olarak BURADAN temin edebilirsiniz :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. eğer kuruma problemi yoksa cidden alınacak bir ürün, çünkü sadece aydınlatıcı ve eyeliner ile bile çok güzel görünülebiliyor =)

    YanıtlaSil
  2. Eyeliner eğer sürekli kullanılırsa kurumaz, rengini kaybetmez fakat uzun süreli kullanım olmazsa tabi ki kuruma yapacaktır :))

    YanıtlaSil
  3. Makyajla ilgili herşeyi yapıyorm ama şu eyeliner işini sanırım hiç beceremicem:( Zaten nimocuğuma da sabahlık bulamadım:(:(

    http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)