YENİ BİR ONLİNE ALIŞVERİF MERKEZİ O !! ZİDAYA.COM ***

5/12/2012 05:24:00 ÖS


Biliyoruz ki devir online alışveriş devri, hayat o kadar zor ve yorucu ki birde her şeyi çıkıp aramaya ne zaman var ne de kuvvet. Bazen çoğu şeyi insan olduğu yerde bulamıyor, işte tüm bunlara sebep iyi ki online alışveriş teknolojisi var!

Sizi çok yeni bebek alışveriş sitelerinden biri ile tanıştırmak istedim bu hafta sonu;) 
O ki zidaya.com ! :)
Ayakkabıdan giyime, kozmetikten aksesuara bir çok seçenek olduğu gibi kadın, erkek ve çocuk gruplarında da oldukça iddialılar. Dünya ve türk markaların iç içe satışının yapıldığı zidaya.com online alışveriş merkezi gibi :))




Sitede insanı cazip eden özelliklerden biri de 50 TL lik alışverişnizn ilk 25 ve sonra ki 50 liralık alışverişinizin yine 25 i hediye .)


İşte bu yüzden kulaktan dolma bilgilerle değilde alışveriş yapıp ne zamandır istediğim bir kaç parçayı keşfederek tecrübe edinmek istiyorum bende, bu fırsat kaçmaz değil mi??

Birde şu görseli çoook beğendim çok eğlenceli buldum bu konu hakkından düşünmek ve düşündürmek adına paylaşmak istedim :)

Hakikaten ayakkabı deyince aklınıza ilk hangi model geliyor geliyor, çok merak ediyorum. Bu da Cumartesi sorusu olsun. Benim için oxford mesela ;)


Aranızda zidaya.com u kullanan var mııı? :)
Ben en yakında zamanda bakalım alışveriş sonrası neler yaşadım yazısını yine burda paylaşıyor olacağım, hediye çekleri kaçmaz :)))

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. canım ben ekşisözlük ve şikayetimvar.com daki yorumlar ve şikayetlerden sonra korktum almadım halbuki o kadar seçip alışveriş listemi de hazırlamıştım =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bugün ilk siparişimi verdim çünkü dolabımda azalan yazlık üstler zidaya2da uygun fiyatlı olunca dayanamadım. detayları mutlka ne ise yazacağım. için rahat olsun ;) top bende!

      Sil
  2. Peki 50 lira hediye çeki kaç liralık alışverişler de oluyor bilginiz var mı ? Bir de banka kartıyla da ödeme varmış sanırım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 50 tl ve üstü yaarsan şayet ilk alışverişinde 25 sonraki 50 tl alışverişinde yine 25 olarak 2 parça :) evete evet ödeme sayfasına gelince gördüm tebrik etmek gerek tr' de bir ilk bu! :))

      Sil
  3. Canım ben alışveriş yaptım, ve 2 günde geldi siparişim. Cok memnun kaldım, ayrıca kısa zamanda bununla ilgili post yazicam bloga ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa harika. umarım benim de öyle olur, çünkü korktum biraz :) Az önce aldım bende yap hemen merakla bekliyorum ;)

      Sil
  4. Cerencim ben alışveriş yaptım ve memnun kaldım. hatta burada(http://acemiterzi.blogspot.com/2012/04/zidayacom-alsverisim.html) da paylaştım düşüncelerimi. aldığım bootie ile birlikte bir de eyeliner sipariş vermiştim. o gelmedi. 2 gün önce mail attılar paranızı iade ettik eyeliner'ı temin edemiyoruz diye. aramalarını veya mesaj atmalarını bekliyordum ama kuru kuru bir mail atmışlar. banka hareketlerimi henüz kontrol edemedim para geldi mi gelmedi mi ama göndermişlerdir diye tahmin ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen inceledim ve üzüldüm. Çünkü site kullanım ve ürün çeşidi banka kartı ekstra sunum acısından çok iyi. Bunlar sanırım acemilk dönemlerinde oluyro yine de olmamalı elbet.

      Sil
    2. ben de seninle aynı şekilde düşünüyorum ve kendilerine de ilettim bu düşüncemi, geliştirirler zamanla. bir de ben alışveriş yaptığımda kargo takip seçeneği yoktu,tak diye kapıda buluverdim paketleri. umarım şimdi vardır:)

      Sil
  5. ilk defa duydum nimo=) hemen tıklıyorum keşif zamanııııııı =)

    YanıtlaSil
  6. alışveriş yaptım ve memnun kalmadım açıkçası bloga yarın yazmayı düşünüyorum bunları 25 tl lik indirim biraz yalan oldu..

    YanıtlaSil
  7. TATLIM BENDE alışveriş yaptım ve hiç mi hiç memnun kalmadım tavsiye etmem
    http://ssdesignbutik.blogspot.com/2012/04/zidayacom-bir-daha-asla.html
    hatta posttada yer vermiştim inceleyebilirsin üyeliğimi de iptal ettim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sizin için üzüldüm çünkü ben de alışveriş yaptım ve memnun kaldım açıkçası yorumları okuduğumda da çok şüpheye düşmemiştim... o kadar siteler siparişleri çat diye iptal edip aylarca süründürüp özür bile dilemezken hata olsa bile düzeltmeye çalıştıkları belli. 2 parfüm aldım biri ablama, ablamınki (izmir'de) istanbuldan bile önce gitti ama doğumgününe yetişmiş oldu :)
      şimdi ben de angry birds tişörtlerin yolunu tutucam :)

      Sil
  8. mrb. kapda ödeme yazsı var fakat hane olarak nerden yapılıyor göremedim.bu şekilde ürün alan var mı? tşk.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)