GÖZENEKLİ CİLTLER İÇİN ÖNERİ - INNOVA '' GENTLE FACE PEELING''

6/12/2012 01:00:00 ÖS

Eğer gözenekli ve yağlı bir cildiniz varsa mutlaka her hafta hiç aksatmadan sert bir peeling yapmanız gerekli. Yoksa o gözenekler dolar dolar, dolarda dolar .))
Yıllar yılı bu durumu artık kabullenip, haftada bir gün duşta peeling yapıyorum cildime. Hatta haftada bir buhar banyosuyla pekiştirmek gerekiyor ama gelin görün sıcaklar başladı afakanlar basıyor :)))

Bir çok ürün kullandım peeling için fakat bu bir şişe bitirip 2. cisini aldığım Innova'nın '' Gentle Face Peeling '' peelingi bence fiyat ve performans açısından en iyi olanı idi!


İçeriğinde bamboo ve yaban mersini özleri var. taneleri çok iri de küçükte değil. Sertliği bence ideal bir ürün. hatta dilerseniz bu ürünü cildi sıkılaştırmak adına da haftada bir sadece maske olarak, ovalamadan da kullanabiliyorsunuz!


Haftada iki demişler ama ben peeling iki kez yapılmasını çok önermiyorum uzun vadede sorunlar yaşayabilirsiniz. Cildiniz çizilebilir, derin izler oluşabilir zamanla. Bu nedenle haftada bir en ideali.
Banyo sırasında yapılması taraftarıyım bide, neden derseniz yaz gelsin artık kimse buhar banyosuna katlanamaz sanıyorum. Banyo sırasında su ne kadar ılık olursa olsun cilt gözeneklerimiz açılıyor. Duşunuz bittikten sonra az miktar alıp bir 5 dk ciltte bekletip masaj yaparak ölü derinizden kurtulun!


Bu şekilde mavi granülleri var. Dediğim gibi ne çok büyük nede küçük. İçeriğindeki bambusa vulgaris antiseptik özelliğe sahip. Vaccinium Myrtillus ise cilt dokusunu güçlendirici, cildi onarıcı bir madde! 
Çok severek kullanıyorum uzun sürede değiştirmem herhalde...

Ben en son 35 TL' ye aldım. Fakat online olarak baktığımda çok farklı fiyat aralıkları gördüm. 59 TL'den 24 'e kadar var. Sanırım Innova satış noktasından almanız daha doğru.

Sizin var mı vazgeçemediğiniz peeling markanız?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Bunu mutlaka bir denemek istiyorum.Garnierden de memnunum ama değiştirmeyi düşünüyorum bu sefer belki daha memnun kaldıgım bir peeling olur niyetiyle :)SEvgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mervecim garnier 3 ü bir arada bende kullandım ama arada bariz fark var innova ile kullandıkça daha iyi anlarsın :)

      Sil
  2. rare blossom ve obagi; her ikisini de tek geçerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hiç kullanma şansı yakalayamadım aslında çokta merak ediyorum :)

      Sil
  3. nimocuumm çok teşekkürler :D yayınlamışın çok iyi oldu ama ben olayınkini kullanıyordum ama yüz temizleme jeli olarak ona ek olarak yine olayın o jelden sonra bişey daha kullanıyordum ama adı gelmiyo şuan aklıma baktım yüzümde hiçbir değiiklik yok bıraktım gitti :D bide bunu deneyeceğim ama bunu tek kullanıyoruz değil mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olayı hiç kullanmadım bir şey diyemeyeceğim tatlım ama bence bu enfes bir ürün, değiştirirsen bunla başlamalısın :)

      Sil
  4. Burnumdaki siyah noktalarım için şimdiye kadar kullandığım en işe yarayan peelingti kendisi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende bunu yazmayı unutmuşum zamanla yok oluyorlar .)

      Sil
  5. Eğer denemediysen Yves Rocher Kayısılı Peeling'i de tavsiye ederim Nimocum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yves Rocher çok severim şüphesiz güzeldir mutlaka aklımda .)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)