HAFTANIN KONUĞU '' KOZADAKİ TIRTIL'' VE CUMA YAZISI '' KOZMETİK İSYANI'' ***

6/01/2012 01:00:00 ÖS

 Herkese musmutlu Cumalar kızlaarr!
Diliyorum hafta sonu şahane bir hava olur, sevdiklerinizle bolca vakit geçirirsiniz:)

Bu Cuma konuğum bir tırtıl :D
O da bir kozmetik mağduru ve tüm samimiyeti ile klavyesine sarılıp haykırmak, hepimizle bu dizlerini dövdüğü durumu paylaşmak istemiş.

 Bize de okumak düşer keyifle ;)
Eğer sizde Cuma günü burada bende yazmak istiyorum diyorsanız bana ulaşmanız ve sınırsız özgürlükte konunuzla bana ulaşmanız yeterli :)

***


 
Merhaba!
Ben 27 yaşına girmesine ramak kalmış,mükemmeliyetçi, meraklı,bazen deli dolu bazen duygusallığın dibinde,tipik bir ikizler burcu olarak çok kararsız ama bir o kadar da hayalperest ve sevdiklerine çok düşkün biriyim. İkizler burcuyum diye korkmayın yükselen burcum koçun özelliklerini de almışım :) Son zamanlarımdaki halimden dolayı biraz sitemkar bir durum oluştu ama umarım okurken keyif alırsınız.

Aslında tam da ‘miyuki’nin yazısının üstüne geldi kopya çekmiş gibi ama durumu anlatınca anlaşılır diye düşünüyorum.
   Şu an ki halim tam olarak şöyle; küçük Emrah kaşları, dudağım büzük ve titrek, göz pınarlarım ise gözyaşımla cebelleşmekte. Tabi siz buradan klavyeme damlayan yaşlarımı göremeyeceksiniz :P orası ayrı.
   Benim derdim alerji. Çok sıkıntılıyım bu konuda çok. Küçüklüğümden beri türlü şeyler yaşamıştım onları olağan görüyordum ama şu an büyüdüm ve bu çok büyük bir sıkıntı. Düşünsenize bir şey oluyor ay benim alerjim var, ay o bana dokunur ne bu ya. Bu sitem tabi ki bünyeme. Ailede hassas bünyeliler var ama benim kadarı yok. Zaten siz makyaj bloglarını gördükçe de bu konuda hiçbir şey bilmediğimi görüp üzülüyorum.
  Hepimizin o renkli, cıvıl cıvıl kutulara zaafı var. Ki bende küçüklükte her kızın yaptığını yaptım. Annemin rujlarını alıp divan altına saklanmalar, arkadaşlarla annelerimizin topuklularıyla evin içinde dolanmalar. Hatta koyu mor bir oje sürmüşlüğüm bile var o yaşlarda J Sonra bu hevesler azaldı kısmen. Makyaj rutinim sadece kalem ve rimele döndü. Fakat şu an onu da yapamıyorum. 
Neden? 
Çünkü hemen gözlerim kıpkırmızı oluyor, yanıyor,sulanıyor. Hatta çok yakın bir zamanda kremden dolayı gözüm şişti,kapandı. Artık doktorumdan da bir şey sürmekten de  çekiniyorum . Zaten doktorum gözlerim için krem bile vermedi alerji olursun diye ve yüzüme verdikleri içinde sıkı sıkı tembihliyor.  
  Yukarıdaki durumumun sebebi de şu an kalemimin gözümü mahvetmesi. Zaten birde sivilceyle cebelleşiyorum nasıl sinir bozucu bir durum anlatamam. Mesela sürekli pür makyaj gezen insanları görüyorum. Bir çoğunda pürüz bile görünmüyor. Bunu nasıl başarıyorlar bilmiyorum. Ben bir kalemle 10 dk duramazken siz bütün gün nasıl sıkıntı çekmeden durabiliyorsunuz? Bilen,duyan varsa lütfen söylesin. Hepimizin cildi bebek gibi olsun, kendimize saklamayalım. Şimdi ben tüm göz kalemlerimi çöpe atarken bana tavsiyelerde bulunmak istersiniz belki. Hoş çakalın.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. ayy canım benimm o pürüzsüz ciltlere ben de hastayım ama yapısal olarak ben de öyleyim ve hiçbi şey yapmıyorum cildim için :)

    YanıtlaSil
  2. prüzsüz cilt?? biri bana mı seslendi?? :D :D

    YanıtlaSil
  3. tatlım ben de çok merak ediyorum o kadar pürüssüz ciltlerle nasıl olabiliyorlar diye ama bilmiyorum :) Nimo'ya danışmak lazım :D Benim göz yapımda senin gibi alerjenik bir durum yok ancak sanırım organik malzemelerle yapılmış olan makyaj malzemelerini kullanabilirsin diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim.evet makyaj malzemeleri sıfırdan alımı başlanmalı :)

      Sil
  4. ayyyy 21 gibi duruyosuuuuuuuuuuuuuuun :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. miyuki seni yerim :) tamda yaş takıntısına girmişken bu kadarını beklemiyordum :)

      Sil
    2. hiç takıntı yapma, 21 desen inanmayan çıkmaz :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)