HAFTANIN KONUĞU '' OJE MERAKLISI '' VE CUMA YAZISI ***

6/08/2012 01:30:00 ÖS

Heyooo!
Geldi çattı Cuma diyor ve tabii ki klavyemi devrediyorum konuk yazar için. Bu sefer yaşı küçük ama büyük hayalleri olan beni hiç yorumsuz bırakmayan bir fıstık var haftanın konuğu olarak. Bakalım neler yazmış ;)
Sevgiler , mutlu hafta sonları herkeseee =)

***

'' merhaba sevgili nimo severleeerr :)) ben Türkmen. 14 yaşında , 8.sınıf öğrencisi ve son SBS kurbanlarındanım :) bu cuma günü sevgili Nimo'nun yani ceren ablanın koltuğuna ben oturuyorum :)) 
soldaki benim. sağdaki de ablam :) bu resimleri de araya serpiştirirsen memnun olurum :) resimsiz olmasın yazım :)



hazırsanızz başlayalım :P

Aslında yazıyı yazmak içinn çook düşündüm. ne yazmalıyım? diye... en sonunda bugün sizlere anlatacağım konuyu kendimden seçmeye karar verdim :)) ''ojelerle tanışmam, blogları tanımamm :))

aslındaa (ve ne yazık ki) blog dünyasını keşfetmem bayağı geç oldu :) ama ne demişler geç olsunda güç olmasın :)  sadece 10 ay kadar önce yanii 2011 yılının yazında , 7.sınıf sbs yi bitirmiş olarak tatil yaparken ( bilgisayar başında zaman geçirirken) :)) birden oje bloglarını keşfettim !
Christopher Colombus amcaa Amerika kıtasını bulduğunda nasıl şok olduysa bende aynı şekilde şok oldumm! :) 

 Doğrusu oje bloglarının olabileceği hiç aklıma gelmemişti. :S  zaten bu zamana kadar ojeleri sevsem dee klasik olarak sürebiliyordum ancak. neysee ; bloglardan birine girip birinden çıkarken , Konad , O.P.I. , Ghina Glaze , Essie ,  Zoya gibi markaları keşfettim ve hepsine tek tek ba-yıl-dım! :) ama annemler tabi kii bunları alamayacaklarını söyleyincee bende kendi başımın çaresine bakmaya karar verdim. önce para biriktirip , 15 tl ye 7 disk getirttim (konad gibi değildi tabiki) yine para biriktirerek flormardan oje aldım. tabiki bunları annemlerden gizli yapmaya çalıştım :)





 her gün blogları takip edip bilgimi arttırdım, çekilişleere katıldım , (sansım hiç yok) videolar izleyip bende onları yapmayı denedim :)  ama kararlıyım benimde bir gün bu markalardan olacak :))
Ekim 2011 dee blogumu açtım. 88 izleyicili çoğu bloga oranla küçük çaplıda olsa çok sevdiğim ve içimi döktüğüm oje blogunu açtımm :)  son 4 aydır SBS nedeniyle bloguma ara verdim ama 9 Hazirandan sonra yola devam :)  hedefim Yahya Akel Fen Lisesi :P inş. gideceğimde :) Nİmostylo ile yaklasık 2-3 ay kadar önce tanıştım. ve Ceren ablayaa bayıldım :) çok candan ve tatlı birisi :)) Bana bu cuma  buraya yazmama imkan sağladığı için ona çook teşekkür ediyorum :)  Onu bir abla gibi çook seviyorum. :) 
umarım yazımı beğenmişsinizdir :) Hepinize iyi Cumalar! :D

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. http://ojeli-ellerim.blogspot.com ben yeni bir blog açtım bakmak istersen =)

    YanıtlaSil
  2. ay ne de sıcak dökmüşün içini satırlara:) bence mühim olan en pahalı ojeleri alıp sürüp çıkmak değil böyle fikirleri uygulamaktır. tebrik ederim türkmen'cim:)

    YanıtlaSil
  3. REsimler olsun yorumlar olsun yaşının küçüklüğüne nazaran gayet başarılı devam et içini ve isteklerini günlük gibi blogunda yayınlamaya devam et :)) ^^

    http://birihalktan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel anlatmış içindekıleri bundan sonra bende takipçisiyim:)

    YanıtlaSil
  5. acemi terzi: teşekkür ederim!! :)) ceren abla olmasa yazamazdım zaten :))

    YanıtlaSil
  6. halktan biri: çook teşekkür ederimm ^_^

    YanıtlaSil
  7. Merve yıldız : çook teşekkür ederimm :)

    YanıtlaSil
  8. çok doğal içten ve güzel bir yazı olmuş :)
    Ceren sayesinde seni de tanımış olduk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimm :)) evet o olmasa yazamazdım :) o birtane <3

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)