HELLO KİTTY 06 FUŞYA LİP GLOSS DENEYİMİ ***

6/08/2012 10:40:00 ÖÖ

Günaydınlar musmutlu bir Cuma olsun =)

İnanılmaz yoğun ve dolu dolu günler geçiriyorum. Sevgilimin askerde oluşu ve gece nöbetlerinde olması beni uykusuz bırakıyor, kimi zaman belki arar diye sabahladığımdan ertesi gün mesai ile birleşince bir kaç gün yazı yazamadığım oluyor. Senelerdir ilktir lütfen bu dönemler beni mazur görün olur mu?

Hello Kitty İstanbul Ataşehir' e büyük bir yatırımla geliyor! O sevimli kedicik artık ülkemizde...
Yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım ve 3.000 m2 kapalı alan ile İstanbul’da hizmete girecek olan “Hello Kitty World”, dünya devi Sanrio Firması ile ortak bir proje olarak hayata geçiyor. Türkiye'nin uluslararası tanınan top modeli Tülin Şahin de dünyanın en çok sevilen ve takip edilen markası Hello Kitty'nin yüzü olmuş.

Peki neler var Hello Kitty dünyasında?
Çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden aksesuara,kozmetikten mobilyaya kuaföre kadar her şey ama her şey ! :)



Bugün ben size Lip Gloss dan bahsedeceğim :)



Zaman zaman online alışveriş sitelerinde kampanyalarını gördüğümüz Hello Kitty Make Up ürünlerine ise artık her an ulaşılabilir hale geldi. Bu da enmoda.com artık mümkün. Hazır bu imkan varken bende denemek kocaman bir koleksiyon yapmak istedim :) Kaçar mııı? ;)




İlk olarak çok tatlı bir fuşya olan 06 numaradan yana oldu. Çok fazla lip gloss kullanmayı tercih etmeyen, özel günlerde ruj üzerine yada kırk yılın başı günlük makyajda kullanan ben bingo bir seçim yapmışım. Çünkü rengi duruşu bir o kadar doğal.



İnanılmaz bir kokusu var. Şeker gibi insan yemek istiyor :) ben parfümlü ürünleri kullanabiliyorum çok ağır bir kokusu olmadıkça eğer sizin alerjiniz varsa mutlaka bunu bilerek almalısınız! 

En güzel yani, yapış yapış olmaması...
Fiyatı ise 13.90 TL olarak sitede indirimli satışta.
Sizde dilerseniz BURADAN satın alabilirsiniz ;)

Hello Kitty Make Up alışverişi yapan var mı aranızda? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. bu cuma sana enerji ve mutluluk getirsin canımcım :) Hele ki fuşya glossunla daha bir musmutlu ol :)) Çünkü bu yazı sonrası bu glossu bana edindireceksin :D

    YanıtlaSil
  2. çokk çokk güzel ve doğalmış gerçekten ! :)) bayıldımm ^_^

    YanıtlaSil
  3. Hello Kitty Brandlı ürünleri ilk kez duydum. Deneyeceğim.. Tavsiyen ve tanıtımın için çok Tşk Nimo :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)