HER GÜNE BİR OJE *** 2012 SALLY HANSEN SERİ- ROSY POSIE- & WILD SHINE ***

6/04/2012 10:30:00 ÖÖ

 Günaydın pazartesi, nasılsın? 
Çok hızlı geldin vallahi bu sefer bir şey anlamadım :))
Pazartesi sendromu tribine banmadan önce havların süpersonik ısınmasıyla her yarımı basan fenalıktan bahsetmek istiyorum. İnsanoğlu böyle yağmura söylenir söylenir, sıcak başlayınca da oof allah bu ne nedir...
Dimi, denir yani? 

Nankörüz velhasıl!! :D

Gelelim haftanın ilk günü ojesineee ;)
2012 Sally Hansen serinin son gözdesi, gül kurusu rosenin tavan yapması marka bu şekilde yorumlamış. İlk çıktığı zaman tüm seriyi almak için karar verdiğimde bunu zor bulmuştum :) Rosy Posie tek başına değilde New york 'tan arkadaşımın getirdiği ojelerden biri olan Wild Shine ile kullanmak istedim.



Sedefli  olan Rosy Posie sürüm açısından inanılmaz dikkat istiyor. Fakat sonrasında benim çok severek hatta 2-3 gün süreli kullandığım bir renk oldu. Ben sedefli ojeleri akde şekeri yada babaanne ojesi diye nitelendirir çokta sevmem. 
Bunu ciddi anlamda sevdim evet .)


Serçe ve orta parmağımda kullandım Wild Shine ojemi. 
Tek başına bence kullanılması mümkün olmayan, ancak ve ancak eoje üstüne astar olarak kullanılabilecek çok ama çok minik simlerden oluşuyor ... Renk tonları da çok benzeyince hemen beraberinde kullanmak istedim.


Sally Hansen Rosy Posie 'den 2 kat var tırnaklarımda. Kesinlikle tek kat yeterli olabilir, opak bir kıvamı var. Ben ilk kat sürdüğümde çizgilerin yamuk olmasına uyuz olup tekrar ikinci katı sürdüm. fakat birinci kata göre ikincisi daha koyulaştı, daha tam rengini aldı...

 

Bu sıralar kesinlikle favori renklerimden biri...
Nasıl buldunuz, sever misiniz sedefli ojeleri?
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. sedefli beyazı çok severim.
    pütürlü dokusu değişik durmuş.
    ama dediğin gibi çok dikkatli sürülmeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle inanılmaz dikkat istiyor sevgili narçelen :)

      Sil
  2. bence kesinlikle yalnız kullanmamalısın canım :) ama kullanacaksan da gerçekten vaktin yoksa kullan :) Pek garibime gitti sende bu renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende garibime gittiği için bir şeyler katmam gerektiğine inandım :) Aslında güzel ben çok sevdim, nadir sevdiğim sedefli ojelerden hatta .)

      Sil
    2. nimo sevdiyse ok dir o :D

      Sil
  3. İlginç bir şekilde bende sevdim, bende sen gibi sedefli ojeleri babanne ojesi falan diye sürmem çünkü :D Yakışmış ama ^^

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)