HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE HUNGER GAMES SERİ- DRESS ME UP ***

6/25/2012 10:30:00 ÖÖ

Günaydın herkese mutlu mesut bir hafta olsun inşallah :)

Bugün tırnaklarımda China Glaze Hunger Games serisinden Drees Me Up var! Koleksiyonun ,ilk görselleri yayınlandığında deli gibi istediğim en çok merak ettiğim renk idi o..



Pembe alt tonlu, soft abartısız bir renk. Ne çok ben burdayım diye bağıran ne de silik bir renk aslında... Beklediğim çok istediğim renk idi ilk gördüğümde ama çok sevemedim. Yada en azında yazın kullanabileceğim bir renk değil.



Turuncu renk ile kombinlemek bence güzel bir hava verdi. Tek başına yaz günü çok ruhsuz kaldığından bu şekle soktum. Tırnaklarımda ince 2 kat var. 2 katta kendini buluyor kıvam olarak çok güzel beni hiç zorlamadı. Sanırım kullandıkça özellikle kışın çok seveceğim :)


Ojeyi buradan alabilirsiniz...
Hazır ojemiz Dress Me Up iken, '' sahi siz tırnaklarınıza bugün ne giydirdiğiniz? '' esprisini yapmazsam olmaz dimi? :D

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Filmin zaten delisiyim :) bu renkleri görünce koleksiyonu , çılgına döndüm . Bu renkte tam bir effie trinket rengi :D çok renkli ama bi o kadar soluk :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)