HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN ROSE / 125 FUŞYA ***

6/06/2012 10:30:00 ÖÖ

Selam kızlar :)

Bugün benim çok sevdiğim bir fuşyayı yazmak istedim. Golden Rose yeni çıkan renklerinden 125! Parlak, kremsi ve tam yazlık bir renk... Mutlaka edinmeniz gereken fuşyalardan :)



Tırnaklarımda 2 kat var. üst üste uygulamak yerine ikinci katını bir sonraki gün sürdüm. gerçekten parlaklığı rengi çok güzel ben çok sevdim, renkli kıyafetleriniz ve özellikle color block kombinlerinizle kullanabilirsiniz :)

Var mı aranızda daha önce Golden Rose 125 kullanan ?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. beeen :) kesinlikle bayıldığım bir renk tam yaz ojesi. Son zamanlarda yaptığım Golden Rose oje alışverişinde birbirinden güzel pembeler fuşyalar aldım. ve sanırım Golden Rose formülasyonunu biraz değiştirmiş sürümü inanılmaz rahattı ve 2 katta opak oldu büyük bir çoğu. Senin ki de öyle mi sevgili Nimo?

    YanıtlaSil
  2. ben de ben de bende :D bayılıyorum bu rengine canım ya :) sana da pek yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Benimkinndeenn :D gerçekten çok hoş bi renk ee tırnaklarda güzel olunca :D
    ojemi çıkartıp bu rengi süresim geldi :D

    YanıtlaSil
  4. beeen =) Ama kuzenime verdim 1 defa kullandıktan sonra.. napiim kıramadım o an :) Ama yine alıcammm :) sana da çok yakışmış balımm :*

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)