HER GÜNE BİR OJE *** PASTEL KOKULU OJE SERİSİ ***

6/12/2012 10:30:00 ÖÖ


Günaydınlar :)

Uzun zamandır bende olan fakat bir türlü oturup fotoğraflama şansı yakalayamadığım Pastel kokulu oje serisi var bugün.

Pastel Türk kozmetik firmalarının pek yapmadığı şeyi yaparak, yeni bir soluk getirdi ve kokulu oje serisini piyasaya sürdü. Öyle ki sürüyorsunuz, kuruyor ve bi anda etrafı mis meyve kokuları sarıyor :)
Bu seri de 7 renk var tabi 7 ayrı da aroma. Toplu bir fotoğraf sunmak gerekirse şöyle,



Hindistan cevizi, tarçın,ananas,portakal,greyfurt,nane ve çikolata kokuları var. Bence seri büyümeye açık. renk ve meyve eksiği var. belki de zamanla büyür kim bilir ;)
Şişeler minnacık, ufacık tefecik. Dolayısıyla fırçalarda pek kısa, küt! Eğer benim gibi uzun tırnaklarınız varsa sanırım 3-4 kez sürünce biter şişe. Bir de uzun tırnağa kısa fırçalarla oje sürmek bir zulüm :/

***

Şimdi tek tek serideki renklerin tırnaktaki duruşuna bakalım, sizin ve benim favorilerim hangileri bir konuşalım ;)

HİNDİSTAN CEVİZİ KOKULU:

Normalde bu tonları çok sevmiyorum, belki french kullanan biri olsaydım bunu çok severdim.  Ama hindistan cevizi deyince de akla gelen tek renk, sanki tırnaklarıma sütünü sürmüş gibiyim :)


Bu 2 kat uygulanmış hali 3 katta çok kötü olacağını düşündüğümden sürmedim. Şeffaf, temiz bir renk. Dediğim gibi french için kullanabilirsiniz. hem mis gibi coconut kokar ;)


TARÇIN KOKULU:

Serideki tüm renkler kremsi bir tek tarçın kokulu olan ışıltılı. ve tek kat yerine başka renklerin üzerinde şahane olabilecek, serinin benim için en'lerinden!


2 kat uyguladım. Kesinlikle bir üst cila o! hatta orta parmağımda hindistan cevizi kokulu olan rengin üzerine uygulanmış hali. Bu sayede tırnak çizgimde kamufle oldu. Kullanırken mutlaka tercihim böyle olur benim.
Kokusuna gelince hayal kırıklığı yaşadım tarçından çok vişne reçeli gibi kokuyor bence. Yani böyle vişne reçelinin içine hafif tarçın koymuşsunuz gibi. Şekerli bir koku yani. Tarçın beklediğimden hayal kırıklığı diyorum yoksa çok güzel kokuyor .)

ANANAS KOKULU:

ben çok farklı renklerde, en saçma tipli ojeleri kullanabilirim fakat nedense elim sarı ve tonlarına hiç gitmiyor. Özel bir sebebi yok, sarı çokta sevdiğim bir renktir. Adam gibi oturaklı bir renkmiş aradığım. Bu ojeyi çok sevdim mesela ;)


Yine boş bırakamadım üzerine bir kaç desen ve renk ekledim :D
2 kat sürdüm. Opaklığı oldukça güzel. Hele kokusu enfes!

PORTAKAL KOKULU :


Özellikle bu ojenin parlak bitişine hayran kaldım.Sanırım en sürmem diyen bile sever. tek kat kullanılabilir ojelerden, ben tırnak çizgim görünmesin diye 2 kat uyguladım. Kokusu ise fresh bir portakal, yani içinizi açıyor. Çok güzel!

GREYFURT KOKULU :

Seride portakal varken greyfurt çok gerekli miydi diye soruyor insan kendine. Misal ilk renkler belli olduğunda gözüm hemen çilek diye yorumlamıştı bu rengi :)


Rengi hafif mercan barındıran koyu bir pembe. Yine portakal kokulu gibi parlak bir bitişi var, kıvam olarakta benziyorlar.Ben 2 kat uyguladım. Portakal kokulu olanla kokuları benzemiyor şöyle farkı var portakal kokulu olan çok fresh iken bu daha şekerli ve burnu koklarken hafif sızlatıyor. Greyfurtta vardır o ekşilik, aynı ...

NANE KOKULU :

Bu sezon bir mint furyasıdır gidiyor malumunuz! Eee serinin içinde olmazsa olmazdı dimi? ;)



Pastelin mevcut 83 numara mint rengi ile aynı tonlu değil bir kere bu güzel. Bu ojenin içinde hafif geri planda kalan ışıltıları var. Çok dikkatle baktığınızda görebilirsiniz ancak. Kokusu ise naneli çocukluğumuz sakızları vardı ya, aynı o :)


KAHVELİ ÇİKOLATA KOKULU :


Seri ilk çıktığında Pastel' in facebook hesaplarında renkler açıklandı ve '' aman allahım çikolata mıı?'' diye tepki vermiştim ilk olarak! Zira deydi bu tepkiye..


benim için bu serinin en en' lerin biri. Görüntüsü, kokusu bildiğiniz çikolata. Koyu kahve yapalım geçelim dememişler bu ton için epey kafa patlatılmış. baksanıza dokusu nasıl değişik. Üstelik şu görüntü tek kat! Hafiften kahve aromasını hissediyorsunuz lakin çok yoğun değil..

Pastel Kokulu ojelerin fiyatları 2.45 TL 'den alıcılarını artık hemen hemen her parfümeride bekliyor. Çok hızla tükendiğinin bilgisini aldım. Kokuyu kozmetikte sevmeyenler bile rahatsız olmaz çünkü yoğun yoğun yoğun kokmuyorlar. Parfümleri bazı ojelerde bir sonraki güne kalırken bazılarında çok el yıkıyorsanız ben gibi 2-3 yıkamadan sonra hoop uçuyor.
Yinede denemeye, bu 7 rengi mevcut ojelerinizi arasına katmaya değer. En azından artık tüm renkler hakkında bir fikriniz var ,)

Pastel Kozmetik 'i BURADAN facebook sayfalarını beğenmenizi öneririm, bir çok yenilik ve yarışmalarından geri kalmazsınız!

Ne diyelim hayatımıza kokulu renkler kattığın için, bize yeni deneyimler yaşattığın için teşekkürler PASTEL :)

Pekiii, sizin favoriniz hangisiii ? :/

Bunlar da İlginizi Çekebilir

18 YORUM

  1. Ceren abla benim gibi çikolata sevdalısı birinin alması gereken bir oje sanırım kahverengi olanı :) Geçen hafta bir Kıbrıs'ı gezdim ama bulamadım :( Bugün yine çıkacagım sanırım heveslendirdin beni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah çikolata seviyorsan mutlaka almalısın tatlım, görüntü ve kokusuyla benden 10 üzerinden 10 aldı bile .)

      Sil
  2. benim favorim portakallı olan olmuştu bebeğim. buram buram kokuo:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğerlerini denemeden öyle deme portakallaı görüntü açısından güzel ama tarçın ve çikolata pahalı ojeler gibi :))

      Sil
  3. mintten bende de var da sanki o nane kokusunu artık tam alamıyorum :( diğer renklerini de edinmem lazım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alıştın ondan :)) Başklarını da al hemen :)

      Sil
  4. ayy daha deniyemedim kii beenn :D pekii nimoo kokusu nekadar süre kalıyoo merak ettim şimcikk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama denemelisinnn! :) Dediğim gibi bazısı ertesi güne kalıyor fakat çok sık el yıkarsan 3-4 yıkamada uçuyor .(

      Sil
  5. oooooooooo cıkolata veeeee tarcınnnna hemen bakmalıyım:))) ellerıne saglık super post

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim seçimlerin aynısı kelebekim :) Çok güzeller kesinlikle al :)

      Sil
  6. tarçına öldüm zaten ve aldım çikoletayııı alcam gibi kahverengi sevmiyorum ama kokusu için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüntüsü çok güzel ama kahve ojeler gibi değil kiii :)

      Sil
  7. Ehehe şimdi sürdüm bende çikolatalı alelacele almıştım bunuda bı ara hepsınden almam gerek nimo teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. hepsine özellikle çikolataya bayıldım ceren ablacığımm <3

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzel. Bugun naneli ve çikolatalısını aldım fakat naneli kokmuyor mu ben mi koku almıyorum. Çikolata kahve süper kokuyor ama naneliden koku alamadım :(

    YanıtlaSil
  10. burada saçma bir şekilde greyfurt ve ananaslı yok =D ben de annemin zoruyla sadece mint-çikolata-tarçınlıyı aldım çünkü 3ünü de çok merak ediyordum.tırnaklarımda çikolata kahveli var ve hastasıyım.zaten 1-2 gün sonra ojeyi hemen siliyorum o yüzden koku ile ilgili bir sorunum olmadı.=)

    YanıtlaSil
  11. yeşilini sürdüm, hiç bir pastel ojede rastlamadığım bir kusurla karşılaştım. 2 kat sürdüğüm ve üstüne cila geçtiğim halde ertesi gün 2 tırnak ucundan döküldü, bir tırnağımdaki ojenin ise yarısı düştü. kalitesiz olduğunu düşünüyorum. kokusu hafif var...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)