NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? '' KÜÇÜK MUTFAK KURTARICILARI & PİJAMALAR '' ***

6/11/2012 02:45:00 ÖS

Bu sıra nedense küçük, pratik, hayat kurtaran mutfak eşyalarına takılmış durumdayım. Online alışveriş sitelerinde neredeyse artık sadece bu tarz ürünleri görüyor ve sepete atıyorum :) 

Haa doğru birde pijamalar :))

Çeyiz alışverişim artık tam anlamıyla bittiğinden sadece büyük beyaz eşyalarım kaldığından rahatladım ya nerede küçük parçalar, ıvır zıvırlarsa acayip merak saldım. Görmemiş gibi üç-beş saldırıyorum! 
Size son bir haftanın çeşitli alışveriş sitelerinden payıma düşen çeyiz ganimetleri yazısı yazmak istedim :)

Hadi bakalım neler alınmış? :)


Bu plastik dondurma kaselerini çok sevdim. Cam yada porselen olanlardan mutlaka alacağım ama kaşıklarıyla beraber sevimliliğine ve fiyatına dayanamayıp aldım :) 
9.90 TL idi bu şekilde ..

Bildiğiniz tembel teneke ruhumun bir dışa vurum görselidir bu. Limon sıkmayı sevmem, hemde hiç sevmem!
 Bu sebepten hemen almak istedim, şıp şıp sıkar geçerim. Gerçi ne kadar işe yarar bir alet olur hiç bilemiyorum :) 
Yine bunun fiyatı ise 12.90 TL idi!


Alırken ilk kez '' aa şurda kullanırım '' demeden aldığım tek parça :)) 
Öyle güzeldi ki kuzucuklar sebepsizce aldım :)) Mutfak eşyalarım kırmızı ağırlıkta olduğundan tezgahımda son derece uyumlu olacağını düşündüm. 
Fiyatı da 15 TL iken indirdim sepete ;)

Oldum olası kemerlerimi saklama sorunsalı yaşadığım için bu pratik askıyı gördüm ve ikişer adet aldım. 6 adet kemer alır diyor ama bence her kısıma 2şer tane bile asılabilir. Eğer performansı iyi olursa tekrar alacağım ürünlerden olacak. Zira kemerlerimi hep başka başka yerlere koymaktan sıkılmıştım. 
6 TL idi bu da...

Nedensiz alınan, ambalajına kapıldığım bir ürün daha. yılda kaç kez mısır haşlayıp, tabağa koyup yenir bilmiyorum ama aldım işte :) belki hamarat bir ev hanımı olursam umudu ile, mihmihmih .D 
12.90 TL bununda fiyatı...

Çeyizle alakası olmasa da nicedir istediğim Singerin kesim tahtasını aynı kampanya da görünce üstelik fiyatı da yarı yarı iken şimdi tam zamanı dedim :) bahane oldu kısacası. 
Fiyatı ise 15 TL olunca ballı lokum oldu :)

Tertip düzen iyidir. Helede dolapta aynı boyda katlanmış kıyafetlerin görüntüsü başka. Ne kadar düzenli bir hatun olursanız olun robot olmadığınızdan aynı boy, aynı şekilde katlama imkanınız olmuyor. Bu nedenle bayıla bayıla aldım bu pratik katlama aletini. Üzerine çamaşırı yerleştirip 3 harekette tek tip hale sokuyorsunuz :) 
15 TL de fiyatı idi...


Haşlanmış yumurtaya bayılan bir adam benimkisi, işin kötü yani sevdiği kıvam olmazsa mırın kırın ediyor. Bu sebeple bu zamanlayıcı belki bana yardım eder diye düşündüm. Zira kayınvalidemi her gün gel yumurtasını yap diye çağıramam ama, dimiii? :D
 Bunu da 10 TL ye aldım :)

Sonrasında nedendir yine bilinmez pijamadır, geceliktir, sabahlıktır sardım :) Sitelerden bu ara düşürdüklerim çeyizimi şenlendirdi gerçi bilmiyorum çeyize konur mu bu tarz şeyler ama düşündüm ki olması gerek...


Nerede çizgi flim karakteri var, nerede cup cake desen var hepsini aldım tabii :) Bu kadar şeyin arasına sevdiceğime de bir takım aldım. Gerçi erkeğe pijama seçmekte ne zormuş kızlar ya, hepsi sanki dede işi. Aralarında bi tek bunu buldum onu da aldım :)



Bende çeyiz alışverişi en son olarak böyle son buldu.
Haftaya size özel çeyizimden sofra takımını çıkartıp fikirlerinizi alacağım ;)

Nasıl, aldığım parçaları beğendiniz miiiiiiiii? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. süper süper neredende yakalarsın bu kampanyaları hepsi biribirinden hoş bende alacaktım o dondurmalardan bak almışsın sen :) güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hepsi trendyol, markafoni, limango,morhipo karışık canım :)

      Sil
  2. çok hoş Allah güle güle kullanmak nasip etsin

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok şeker parçalar vallahi; kuzulu fondü setin muhteşem tatlıymış amaaa :D

    YanıtlaSil
  4. Ay pijamalar ne tatlı hele en baştakii güle güle kullan canım :D Limon sıkıcağını da çok sevdim daha kolay olur böylelikle :D

    YanıtlaSil
  5. aman ne güzel şeyler öyyyleee...

    katlama aletini faydalı buluyorum, ama limon sıkacağı pek faydalı değil, mutfakta yer kaplayacaktır... Salatanın limonunu da kocacın sıksın canım, onun da eli değsin...

    güle güle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
  6. bayıldımm bayıldıımm :)) hayırlı olsun ceren ablaa :)

    YanıtlaSil
  7. şu elibise katlama aleti mi ney o ilk çıktığında 65 tl gibi bir fiyatı vardı bir kaç yıl oldu anımsıyorum.. Şimdi sen acayip ucuza almışsın canım.. hepsi çok şeker, pratik ürünler.. Güle güle kullan.. Biz sana çaya geldiğimizde ( ben gelebilir miyim, orası muamma:) ) bize çıkarırsın çay takımını :)

    Öpüyorum çoook!

    YanıtlaSil
  8. huhuuuuuuuu super parcalar bunlarrr hepsını askla kullan...en keyıflısıde ınsallah onlarla balkon keyfı yapman olur

    YanıtlaSil
  9. dondurma kaplarınnn çoookkk tatlııııııııı.benim evlilik için önümde daha seneler olmasına rağmen alıp çeyizime koyasım geldi :) ve kemer askısına bayıldım ama onu görünce benm aklıma direk kolye asacağı geldi ben o amaç için kullanırdım şahsen uzun kolyeler üçün oldukça kullanışlı:) diğerleride çok güzelmiş güle güle kullan :)

    http://azkullanilmisesya.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. merhaba, yumurta zamanlayıcısı süper birşey benim çok işime yarıyor gercekten. ben su mısır aletini pek anlamadım o nedir acaba? ha bir de şu kemer askısından ben de aldım ama denge sorunu yaşatıyor insana. diyelim bir yere daha agır karsı tarafa ise daha hafif birsey astın dengesi bozuluveriyor ben bu yuzden kapı arkasına astım oradan destek aldıgı için sorun olmuyor ama elbise dolabında kullanımı zor geldi bana.

    YanıtlaSil
  11. nimo, ne güzel şeyler almışsın, kuzulara bayıldım. güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)