NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? '' KÜÇÜK MUTFAK KURTARICILARI DEVAM '' ***

6/29/2012 01:30:00 ÖS


Eveet, evet hanımlar çeyiz yazısı ;)
Biraz ara verince kızıyorsunuz '' eee hadi devam etsene '' durumu oluyor ama yazıları sıraya alıyor ve üst üste yaparak sıkılmanızı da istemiyorum acıkcası...

Bugün çeyiz hazırlığı serinin içinde yeni seri olan '' Küçük Mutfak Kurtarıcıları '' na devam edeceğim. Yine mini mini aslında çok iş bitiren devler var.


Hayat eğlence ile, bir takım farklılarla daha yaşanılabilir bir yer oluyor diye düşünürüm hep. Mesela haftanın her günü yumurtayı haşlayarak yersen en sevdiğin şey olan yumurtadan soğursun. Onu bazen romantik bazen eğlenceli şekillerde sunmak, sabah tebessümü ile bütün yorgunluğunu alır insanın. Aynen böyle düşünerek aldım bu bir çok kişinin '' ne gereksiz'' diye baktığı yumurta kalıplarını, daha fazla kalıp bulursam yine alacağım hatta :) 
Silikon olduğu için tavaya yerleştirip ortaya yumurtayı kırıyor ve pişmeye bırakıyorsunuz :) 
Hepsi bu ..


Sevgilim hovb olarak aynı dalış ve zıpkınla av yapıyor! Nerde garip bir deniz canlısı varsa tutup getirecek her hafta sonu :) Büyük pullu balıklarla karşılaşma ihtimalime karşı bu balık pulu temizleyicisini ekledim çeyize. Mavi kısımı pullara sürterek kolay ve hızla ayıklama işlemini yapmış oluyorsunuz.


Bakın işte bunu ne akla hizmet aldığımı bilmiyorum :D 
Üzerinde '' Türkiyede ilk kez satışta'' yazınca ''' aa alayım o zaman '' psikodrama' sı oldu :)) Bu bir makarna zamanlayıcısı, makarna çeşitlerine göre zamanlamaları var. Ne kadar işe yarar kullanmaya değer bir ürün olur bilmiyorum ama kendisi çeyizimdeler, evet!



Peynir ve domates dilimleyici enfes bir ürün. Kesinlkle bulundurun çeyizlerde. Düşününce ne var altı üstü domates diyorsunuz, elbet bende dilimlerim zor bir şey değil ama zamandan kzanıyorsunuz böylelikle. Bu mekanizmanın içine yerleştirip, üzerinde basıp çıkarmanız 5 saniye ya var ya yok :)


Veee ilk gördüğümde '' yok artık! '' dediğim patates soyma eldiveni! Evet, vallahi öyle :) Eldivenleri takıp su altında ovuşturuyorsunuz ve kabukları, üzerindeki pıtırlar sebebiyle hızla soyuluyor. Benim gibi kalın kabuk soyma kronik vakaları için birebir :)

Bunları görünce aklıma tek bir şey geliyor kızlar o da şudur,


Vallahi durum sanki bu kapıya çıkıyor, artık herşey pratik olduğu gibi daha da pratiği olsa hazır soyulmuşları hazırlanmışları olsa da alsak oluyoruz değil mi? :)


Bunların hepsini indirimli fırsat alışveriş sitelerinden kampanya kollayarak alıyorum her biri başka site olduğu için marka veya adres belirtemiyorum size. Fakat lütfen sürekli kontrol edin, çok uyguna bir çok eksiğinizi tamamlayabilirsiniz ;)

Kaldı mı düğüne 3 buçuk ay paçalar tutuşsun sevgili Nimo ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. Hahahaaa aaayy yerim seni yaaa, tembel avrat reyonu :)))))) Patates soyma eldiveni çok iyiymiş ya tuttum onu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kızz sen hala burda mısın yaaaou, hani sixz buluşma yapıyordunuz bugün aaa! :)

      Eldiven 10 numara ben çok kalın soyarımda ahaha :))

      Sil
  2. hangi fırsat siteleri nimocum hepsine bayıldım eksikleri tamamlamam için birebir.

    YanıtlaSil
  3. ay nimo bayılıyorum senin bu çeyiz postlarına :) hem değişik hem hoş hemde şu an ilgi alanıma girmediğinden çoğundan bihaber olduğum şeyler. hepsini güle güle iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihhi ayy ne sevindim anlatamam :) Aslında daha yoğun yaz diyorlar da çok yoğun olmasın istiyorum :) ÇOk sevdindim bir baltaya sap olmama :))

      Sil
  4. nimoooo bu domates dilimleyicisini nereden aldın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Limango' dan aldım bir kampanya içerisinden :)

      Sil
  5. wuuu süper :D en çokda eldiveni beğendimm :D:D hemen edinmeliyimm :D:D buarada hayırlı olsun nımom azıcık kalıvermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'm canıım benim sorma inan öyle oldu yaa. Umarım bundan sonrası da öyle oluverir :)

      Sil
  6. şekilli yumurta pişirme aparatı, domates ve patats soyacakları ilgimi fazlasıyla çekti, hele patatesci tam benlik, bende kalın doğrarım çünkü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anaa sende bendensin , ısraf kadın :) O halde hemen al adamlar patatesin yarısı çöpte diye boşarlar bizi :D

      Sil
  7. hayırlı olsunn ceren abla bayıldımm :) ben de anneme almalıyımm hemen :P

    YanıtlaSil
  8. cerenimooo yumurta silikonlardan bendede var ve neden aldim bunlari diyip duruyorum kendi kendime :)) 2 kez kullandim istedigin yada vermesini düsündügün görüntüyü pek vermiyor :)) su balik seysini kullanirsan o zaman tebrikler :) hos ben temizlemem baligi temizletirim :)) migdem kaldirmaz :))patates soyacagi alsaydin daha iyi olurdu bu pek fonksiyonel birseye benzemiyor ama umarim becerirsin :)))) bende ne kadar degisik sey varsa aldim ceyizime ama kullaniyormuyum -hayir- :)) kocaman bir mutfakli ev bak canim benim yoksa kendine cok kizarsin :))

    YanıtlaSil
  9. yazılarına tekrar sardım geriye doğru bir daha okuyorum :)
    jumboda siyah saplı bir domates soyma bıçağı var bana mısın demiyor her şeyi soyuyor, dik olan soyucularla rahat ediyorum ben tavsiye ederim ;)
    jumbonun kendi markası değil sanırım, umarım tüm jumbolarda vardır alan olursa markasına bakar yazarım tekrar

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)