GÖZENEK SAVAŞCISI CLINIQUE PORE MINIMIZER SERUM ***

7/06/2012 01:00:00 ÖS


Blog alışverişlerini hep çok sevmişimdir. Az kullanılmış ürünlerin yada bazen hiçe yakın kullanılmışların çöp yerine başka birilerine cüzi fiyatlarla ulaşması, bu sayede elden ele dolaşmasına vesile olmak güzel bir şey. Sevgili Yeldanın Evi sayesinde ne zamandır denemek istediğim fakat sonucu ya olmazsa o kadar para çöpe mi gidecek kaygımdan almadığım Clinique Pore Minimizer kavuştum. Sanıyorum tam 1 aydır bende önce iyice kullanmak sonra yazmak istedim! :)


Aynı serinin içinde farklı olan kardeşleri de var lakin benim ki serum. İddiası şudur ki '' ben bir gözenek savaşcıyım'' ! 
ürün silikon yapıda. Her gün cilt temizliğinden sonra T bölgesine, beraberinde gözenek sorunu yaşadığınız yerler uyguladığınızda hemen sonucunu göreceğiniz bir ürün. Mesela fondöten/ pudra altına kullanırsanız bebek gibi oluyor cilt. lakin tedavi amaçlı değilmiş onu anlamış oldum. Anlık, kozmetik bir ürün diyebiliriz.


Tüp olması, hijyen açısından çok güzel. İçine parmak batırılan, yüze sürülen şeylerden pek hoşnut değilim çünkü :) Minicik miktarda yüzünüze sürmeniz yeterli oluyor, bu da ürünün uzun süre benle olacağına işaret. Fiyatı 78- 75 TL arası değişkenlik gösteriyor, YKM - Sephora bazı online satış sitelerinde bulmak mümkün. Fakat ben blog satışı sayesinde 35 TL aldım. Bu nedenle hiç pişman değilim.
Keşke anlık bir ürün olmasa, o etki hep sürse diyorsunuz ..

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ben de kalıcı çözüm olur diye almıştım ama dediğin gibi sürünce güzel de sonra yine aynı eski hal, verdiği dokuyu seviyorum ama biterse yeniden almam sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. UZUN VADELİ TEDAVİ AMAÇLI BİR ÜRÜN OLMADIĞINI BENDE GÖRMÜŞ OLDUM HAKLISIN. AMA ANI KURTARIYOR VE O HİS GÜZEL DEĞİL Mİ? :)

      Sil
    2. evet evet kurtardığı anlar hatırı sayılır gerçekten ;)

      Sil
  2. Ben serum olmayanını da kullandım epey bir süre hala da duruyor son kalıntıları evde:)) Ama bende sonuç koca bir SIFIR Cerencim. Umarım menun kalırsın, sanan yarar.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)