HELLO KİTTY PUDRA FIRÇASI ***

7/16/2012 03:30:00 ÖS


Hello Kitty Make Up sadece makyaj ürünleri değil aynı zamanda makyaj aksesuarları hizmeti de veriyor. Mesela makyaj fırçalarının olduğunu duyunca pudra fırçası eksikliğimi gidermek istedim. Görüntüsü ve fiyatı çok iyi olunca neden olmasın, denemekten ne zarar çıkar dedim :)



Boyut olarak çok sevdiğimi söylemeliyim ilk olarak. Uzun fırçalardan ziyade orta boylu olanları kullanım açısından daha rahat buluyorum. Sapı çok sert olmamakla beraber hatta yumuşak bir dokuya sahip ve sürüm sırasında elinizle kavranması açısından iyi düşülmüş.


Tombul fırçası güzel, orta yumuşaklıkta. Pudrayı çok iyi tutuyor ve güzelde yayılmasını sağlıyor. 
İlk yıkamada biraz fazla kılları döktü, ikincisinde tek tük üçüncü yıkamada hiç dökülmedi. zaten ilk yıkamalarda genelde dökülüyor.

Fiyat ve ürün performans açısından bende orta halli bir fırça isterim derseniz ben sevdim ve bir süre pudramı bununla uygulayacağım. Hello Kitty aşkına <3
Fiyatı 25 TL.
Kısa bir üyelik işleminden sonra BURADAN satın almanız mümkün :)



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)