HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE PERR-FECT PLUM / ALİX AVİEN 188 ***

7/30/2012 10:35:00 ÖÖ


Herkese günaydın :)
Haftanın ilk günü sizin için nasıl bilmiyorum ama benim için epeeey yorucu. Bu hafta yazılarımda bir aksaklık vardı takip edenler fark etmiştir aslında. Babamın tayini nedeniyle şehir değişikliğimiz var. Manisa'ya artık veda zamanı yarın itibariyle artık Karadenize Ordu 'ya gidiş var. Bu nedenle son 2 haftadır harıl harıl, koli yapma, ev toplamam halimiz vardı buna rağmen buraları çok aksatmak istemedim. Fakat düzenimiz oturtana kadar bu hafta içerisinde yoğun buralarda olamayacağım :(

Gelelim günün ojesineee!
China Glaze Safari seride yoğun kırmızı ve bordo tonları vardı ve onların içinde benim en yoğun dikkatimi çeken Perr-fect Plum olmuştu. Çünkü ne bordo ne mor ikisinin arasında çok farklı, parlak bir renkti. Hakikaten de sevdiğim kadar olduğunu kavuşunca anladım :)



Kremsi yapıda, çok yoğun değil. mutlaka 2 kat isteyen ojelerden. Üst üste sürseniz bile kuruma süresinde sizi üzmüyor. Oldukça parlak bir renk. Rengi için ne diyebiliriz bilemiyorum. 
Mürdüm eriği çürüğü ??


Tek başına kullanmak yerine çok sevdiğim daha önce BURADA yazdığım Alix Avien 188 ile kullandım. Anladım ki 188 tek başına değil birlikteliklerle güzel...





 Yaz ojesinden ziyade daha çok sonbahar ve kışın rahatlıkla daha sıklıkta kullanabileceğim ojelerden fakat koleksiyon çok eskimeden tanıştırmak ve denemek istedim. Ama görünüyor ki bu kış elim hiç bir müdavimine gitmeyecek!

Siz ne düşünüyorsunuz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. Tam bir kış ojesiymiş gerçekten.Çok asil duruyor tırnaklarındaaa!

    YanıtlaSil
  2. Oje çok güzel o ayrı, tırnaklarınsa şahane! Umarım hayırlı olur tayin. Allah kolaylık versin, taşınmak zordur bilirim.

    YanıtlaSil
  3. Ceren abla , Cosmogirl Ağustos sayısında senden bahsetmişleeer :))) Çok sevindim ve yeni clutchlara da aşık oldum :))

    YanıtlaSil
  4. bordonun insanı olarak bunlara bayıldım işte.. ama önce tırnakları uzatmalıııı

    YanıtlaSil
  5. Cok guzel ojeler.. Alix bende de var cg nin de safarisinden almayi dusunuyorum bu rengi.. İyi yolculuklar kolay gelsin tasinma icin de..

    YanıtlaSil
  6. Renk uyumu harika o bordo çok tatlı ya tırnakta bu kadar güzel duracağını tahmin etmemiştim bu arada bloguma beklerim

    mojoveoje.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Renk uyumu harika o bordo çok tatlı ya tırnakta bu kadar güzel duracağını tahmin etmemiştim bu arada bloguma beklerim

    mojoveoje.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş ya renge de bayıldım. Ben de 188 vardı öyle çok sim falan sevmediğimden bir köşeye atmıştım ama böyle çok güzel olmuş gidiyim de ojeyi bulayım bari :)

    YanıtlaSil
  9. ya uçlarındaki ışıltı ne kadar güzel öylee
    çok beğendim
    sen kolaylamışsındır koli işlerini ben hiç başlamadım
    YANDIM!
    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. ikisi birbirine çok yakışmış çok beğendimm :))
    ben de farklı renlerde denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Tırnakların bombeli olduğu için eğer oval kullanmaya devam etmek istiyorsan kısaltmalısın yoksa ellerini yaşlı gösterir

    YanıtlaSil
  12. Tırnak yapın ne kadar güzelmiş her ele de yakısmas valla, cok güzel olmus hakikaten tam kış öjesi:)


    chicthem.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)