HER GÜNE BİR OJE *** CND- THE LOOK PERFECTLY BARE / GELİN OJE SERİ ***

7/25/2012 11:00:00 ÖÖ


Günaydınlar şekerler, lokumlar, fındıklar, fıstıklar =)
Sıcaklarla beraber birde nem olunca insanın vantuzlu bir deniz hayvanı gibi kendisi hissetmesi muhtemel ve şuan ben aynı bu durumdayım. 
Günün ojesinden benimde ilk kez denemiş olduğum CND The Look Perfectly Bare var ;) Düğün için yada romantik, nude tonlarından hoşlananlar için harika bir set. İçinde ister kremsi tonda ister effect ojesiyle hafif sedefli, pırıltılı kullanabileceğiniz 2 ojesi var. Şöyle ki,


Abd menşei bir marka olan CND içinde sağlığa zararlı, oje yapımında kullanılan 3 madde yok bu nedenle hamileler gönül rahatlığı ile kullanılabiliyor.

İlk olarak nude tonlu olan '' colour '' olanı denedim,




Cnd Perfectly Bare hemen tek katta tırnağa oturan son derece opak, sürümü kolay bir renk. Kuruması süresi oldukça kısa, misal ilk olarak sağ elimi sürüp sol elimi de sürdükten sonra ilk sürdüğüm sağ elim kurumuştu bile :)



Cnd Perfectly Bare Shimmer yine pembe / nude tonlu fakat içinde biraz sarılık olan çok hafif sedefli daha ziyade minik parıltılar içeren bir oje. Tek başına kullanılması mümkün değil fakat yine daha koyu yada başka renkteki ojelere top coat olarak kullanabilirsiniz. Üstte gördüğünüz gibi bu hali biraz daha dikkat çekici tekli haline göre. şakır şakır parlamıyor buda rengin asilliğini, narinliğini korumasını sağlıyor :)



2012 gelinleri bence hiç düşünmesin CND The Look Perfectly Bare harika, romantik bir alternatif. Normal satış fiyatı 64.50 TL iken şuan kozmetikpro.com 'dan indirimli olarak 50 TL ye BURADAN alabilirsiniz. Yada İstanbul da yaşayanlar Tırnakçı veya Pronail salonlarında yaptırabiliyormuş. Ne şans!

Hah, unutmadan diğer Cnd ojelere de bakmayı unutmayın. Çok güzel seriler ve renkleri var ;) Tıııkk tıık !:)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Nude tonlu güzelmiş =).Düğünde ne sürceksin ? =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konsepti kafamda netleştiremedim ki tatlım bu nedenle hala çok kararsızım :/

      Sil
  2. Tatlim CND'nin bir de kalici ojesi var. Dugun ve balayi icin harika. 15 gun ile 21 gun arasi kaliciligi var. Ben dugunde french yaptirdim. En guzel yani da frenchten sıkılıp baska renk falan surmek istersen eger surdugun ojeyi geri sildiginde frenchin aynen kaliyor ve bu oje tirnagi da besliyor. Ben cok memnun kalmistim canim kesinlikle tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet evet onu mutlaka bende düşünüyorum bakma her gün oje değiştiriyorum ama balayından uğraşamam muhtemel. İstanbula gider gitmez salonlarına uğramak ilk işim olacak :)

      Sil
  3. nude tonlarını tırnakları daha uzun gösterdiği için seviyorum =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim tırnaklarım zaten uzun daha da uzun gösteriyor haklısın rocom :) <3

      Sil
  4. benden sana tavsiye istanbula ayak basar basmaz git salonlarına. masaj koltuğunda spa pedikür yaptırmak gibisi yok. yanı başında Türk kahvesi. ohhhh gel keyfim gel. öne balayı gibi valla :)))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)