HER GÜNE BİR OJE ***SALLY HANSEN / TERRACOTTA -SÜTLÜ KAHVE- ***

7/23/2012 10:40:00 ÖÖ


Heyy günaydınlar millet :)
Haftanın ilk günü, amaniiin Pazartesi sendromu zamazingo esprileri eskidi, artık yapmayım diyorum. Kaldı ki ben olayı çözdüm, benim sorun Pazartesiler ile ilgili değil genel olarak tüm sabahlar ile :D

Neyse çok dillendirmeden esas konuya dönelim. Günün ojesinde yaz - kış çook rahat kullandığım, Sally Hansen 2012 koleksiyonun yen, bebeklerinden, Terracotta var!




Kremsi, rahat sürülen kıvamı ile bayılacağınız, temiz gösteren rengi ile ellerinize bakmaya doyamayacağınız bir renk. hatta öz eleştiriyi de ekleyeyim buraya, bu rengin kısa kür tırnakta çok güzel olacağına eminim. Bana o derece yakışmadı...




Tırnaklarımda 2 kat var ve kesinlikle ancak 2 katta opaklaşıyor. Kuruma süresi yine tüm yazdığım Sally Hansen ojeler gibi şahane. Rengi ile ismi de çok uyuşuyor.
Tüm Sally Hansen renkleri ve Terracotta ' ya eczanemizde.com güvencesiyle BURADAN bir tıkla ulaşabilirsiniz. Üstelik %10 indirim cabası!!!

MUSMUTLU HAFTALAR ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)