İZMİR OPTİMUM AVM 'YE BLOGGERLAR GİRERSE NELER OLUR NELEEER =)

7/10/2012 03:00:00 ÖS

Dikkaaat dikkatt!
Uzun ama keyifli, çok eğlenceli görüntüler içeren bir yazı bu! :)

Dün harika bir etkinlik için İzmirli blog yazarları bir araya geldi ve İzmir optimum Outlet AVM didik didik etti! Sabah 10.30 'dan 19.30 'a ayaklarımıza kara sular inene kadar gezdik, alışveriş yaptık, kahvaltımızı yaptık, çayımızı, kahvemizi içip Rönesans grup projesi olan İzmir Optimum Outlet AVM hikayesini dinledik.
Ev sahipleri olan tüm yetkililer bizi öyle güzel ağırladı ki, mevcut diyeti bir kenara bırakıp güler yüzleriyle hazırlanan ikramlara yumuldum, yumulduk desek daha doğru :)


İstanbul, Ankara, Adana durakları sonunda en müthiş mimarisi, ferah ve geniş alanıyla İzmir' de de yer bulan Optimum Outlet şimdiden alışanların vazgeçilmezi olmuş durumda. Öyle ki ilk içeri girdiğimde saatler henüz sabah 10.30 olmasına rağmen doluydu... Çeşitli illerden her gün ziyaretçisi olan İzmir Optimum Outlet bu kez bloggerları ağırladı. 
Görüyorsunuz, hemde ne ağırlama :)


Bloggerlar bir araya gelince hep aynı manzara olması muhtemel, önümüzde onca güzel şey olmasına rağmen etkinlik sonrası herkesin söylediği tek şey vardı '' ooof ama yiyemedik şöyle tıka pasa ''. Bir yandan sosyal mecralardan laf yetiştirmeye çalışan bir nimo göreceksiniz şimdi. 
Yakalanınca ise facia bir tepki :D


Kule cafe' de yaptığımız kahvaltı şuan hala aklımda. Yaban mersinli reçeli, çeşitli içlerde hazırlanmış gözlemeleri, organik yeşillikleri, bergamot aromalı çayı...
Oof of!!!


İzmir Optimum Outlet AVM sırf Kule Cafede kahvaltı yapmaya gidilir!
Gidin!
Fiyatları ise öyle uygun ki, ağız tadıyla cebiniz yanmadan keyifle, müzik eşliğinde, manzarayla hafta sonu kahvaltıları için şimdiden planlarınız arasına almalısınız :)


Benim en sevdiğim olay şu yukarıda gördüğünüz gün ışığı!  
AVM 'lerde gezmeye her kadın gibi bayılıyorum fakat 1 saat sonrasında müthiş bir baş ağrısı oluyor. Bunun ise gün ışığı olmayışı ve aydınlatma yoğunluğundan kaynaklı olduğunun bilincindeydim. Sahiden öyleymiş... İzmir Optimum Outlet 'in en en en büyük farklılıklarından biri gün ışığını öldürmeyip, aksine içeri girmesi için bir mimari yapı oluşturmaları.. Hatta mimarı demişken tavana yapılan tabloya ne demeli, bayıldım!
İnsan burayı gezdikten sonra tüm avm' ler basık ve boğucu gelir!


Ücretsiz servis olanağı ile ziyaretçilerine çok değer verdiklerini tahmin ediyordum fakat ücretsiz internet imkanına bayıldım! bazen insanın bir anda çok acil kontrol etmesi gereken mailleri olabiliyor yada bir annenin acil alması gereken şeyler varken yanında huzursuzluk veren bir çocuğu... Teknolojiye önem verip bunu insanlara hizmet olarak sunmaları ne güzel değil mi? :)

Sonrasında hepimiz deli gibi alışveriş için gezmeye keşfetmeye çıktık. Bize geri döndüğünüzde mutlaka bizi eleştirecek şeylerle dönün dediler ama pop star jüri gıcıklığı edasıyla, her şeye bir kup bulmaya çalışsak ta olmadı! 
Olamadı! :)



ŞİMDİ SİZE BİR KADININ ALIŞVERİŞ VE AYAKKABIYA NASIL İLK GÖRÜŞTE AŞK YAŞAYIP, DENEYİP, OLDUĞUNDA İSE KASAYA KOŞUP AYAKKABISIYLA KAVUŞMA ANINI GÖSTERECEĞİM...
AŞAMA AŞAMA...



Artık benim! <3

Yorucu ama son derece keyifli keşif turumuzun ardından, yorulan, şişen ayakları Özsüt' te dinlendirmeye karar verdik! Kimimiz soğuk limonatadan kimimiz ise yaz kış kahveden vazgeçemeyenlerden idi. 
Ben de 4 mevsim kahveciyim ;)


 Bazı anlar vardır, çok yorucu olur ama keyifle noktalanır. İnsan yorulacağını bilse bile bir sonra ki gün yine tekrarlamak ister. Bugün benim aklım hala İzmir Optimum Outlet 'te kaldı misal. Öyle büyük öyle büyük ki gezemediğim bir çok mağaza vardı.
Bu güzel etkinlik için Rönesans Grup ve Optimum Outlet ekibine çok ama çok teşekkür ediyorum.

Şimdi birazda İzmirli bloggerlar ne giymişler ne takmışlar bakalım mı?





İzmir Optimum Outlet gidenler, hemen her gün gezmelere doyamayanlar var mı aranızda?


Siz de takip etmek isterseniz bakın ne kadar da çok link var;

Etkinliğe katılan diğer blog yazarlarının da Optimum ile ilgili gözlemleri için buyrun burdan yakın;



Herkese kocaman sevgiler, bu sefer sadece benden değil, hepimizdeen :))



Not : Bir sonraki etkinlik 18 Temmuz Çarşamba saat 10.30 'da kemer altında takı workshop' u olacak. Önce malzemeleri alıp bir yerde oturup herkes birbirine bildiği şeyleri öğretirken, bir yandan da sohbet edip çok güleceğiz :) gelmek isterseniz ( ki nolur gelin ) bana ulaşabilirsiniz detaylar için.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

29 YORUM

  1. Ne güzel bir gün olmuş buluşacağınızı duyduğumda içim gitmedi değil ama bursa da yaşıyorum. İzmirle ilgili birşey duyunca aklım kalıyor:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah keşke buralarda olsaydın :( bende yakında güzel İzmirden ayrılıyorum :) Bizim nidamız bile farklı diyorum, öyle rahat tipleriz ki. çok üzülüyorum ayrılacapğım için aralarından :)

      Sil
  2. offf offff harika bir gün gibi görünüyorr :)) mersinde değil izmirde yaşasaydım keşkee :/

    YanıtlaSil
  3. nimo ben kafamı nerelere vurim söle bana nerelere?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağlara taşlara vur çünkü sana dedim ben :) Neyse haftaya gelirsin yahuu :))

      Sil
    2. bundan sonra ne yapıcam ne edicem gelmem lazım!

      Sil
  4. baştaki fotolar karnım açken baktığım için bana pek iyi gelmedi harikalaaar :( buluşmanız çok keyifli olmuşş hepiniz çok şıksınız ben de bloguma beklerim :)
    ozgecee.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah kıyamam :)) şimdi bana da iyi gelmiyor böyle bakınca :D
      Çok teşekkürler .)

      Sil
  5. Sanırım saçında yağlanma problemi var birkaç postunda dikkatimi çekti. Saç kremini çok iyi durulamazsan çabuk yağlanırmış. Birde duştan sonra saçları öne eğip kurutmak iyi gelirmiş. Kuaförüm söylemişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksine hiç böyle bir problemim yok.. Sanırım senin yağ sandığın şey benim saçımın rnegi ve sağlığından oluşan parlaklık canım. İlgin için teşekkürler .)

      Sil
    2. Saç rengiyle alakası yokki söylediğimin :) . Sağlıklı saç evet parlak olur ama kabarıkta olur . Yapışmış saç parlasada pek sağlıklı sayılmaz bana göre. Benim söylediğim kötü birşey değil ki çok doğal insanların saçında yağlanma olması . Biraz tepkili cevap vermişsin üzüldüm söylediğime :(. Neyse kusura bakma .

      Sil
    3. Saçlarım ile ilgili çok hassasım hatta sen bu yorumu yazdıktan sonra etkinlikteki kızlara yazdım tek tek saçlarım yğlımıydı diye.. Onlarda aynı şeyi söylediler. Aksine hiç öyle bir sorunum yok, saçımda tek kırık bulana ödül var. Kızmadım, tepki de vermedim. Sadece durumu açıkladım aslında.. O senin yağlanma sandığın şey saçımın mavi siyah ve sağlıklı oluşunun parlaklığı. Ha bide ekstra parlatıcı cilalar var saçımda :)

      Sil
  6. iyiki ısrarlara dayanamayıp gelmişsinde buluşmuşuz tanışmışız cerencim çok güzeldi gerçekten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki tatlıım ya :) Süper bir gündü değil mi :)

      Sil
  7. yaaa çok kıskandım bir istanbullu olaraak izmirde olsam gelirdim dicem ama haftaiçi yaptınız sabki be anam o zaman da gelemezdim :D:D

    YanıtlaSil
  8. Çok harika bir post olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Tatlı diline, yazan ellerine sağlık canım :) posta bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. Of of of:)) icime oturdu vallahi!:) kemeraltindakine gelmeye calisicam tatlimcim ama 15 temmuz carsamba degil pazar, benim akil karisti orda?:S ne vakittir bu etkinlik gul cehreli?

    YanıtlaSil
  11. cerennn off ceren ankarayada gel artık!!!
    düğünden önce bi ne güzel olurdu :) gelin adayları toplaşması yapardık :D

    Çok eğlenmişsiniz belli :)

    YanıtlaSil
  12. Everything looks so delicious, nice pictures !!!

    YanıtlaSil
  13. cerencim bu ara o kadar uzak kaldım ki sosyal medyadan sonradan ögrendim tabi katılamadım belliki cok güzel vakit geçirmisiniz içinize sinmiş :)) bir sonrakine bende aranızdayım kızlar:)

    YanıtlaSil
  14. ohh ne güzel, çoluk çocuk, bol yemek ve muhabbet. kesin çok keyifli geçmiştir. Hepiniz çok tatlı görünüyorsunuz.

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. tatlım seni çok sevdim enerjin süper çok memnun oldum daha sık görüşeceğiz
    öpüyoruz seni
    sevgiler

    YanıtlaSil
  16. ben kaçırmışım bu olayı neyse bi daha ki etkinlikte olurum artık :D

    YanıtlaSil
  17. Ben o ayakkabıya bittim? Hangi mağazada satılıyor o?!!

    YanıtlaSil
  18. O ayakkabıyı hangi mağazadan aldın?! Bittim onaa!!

    YanıtlaSil
  19. hepinizin adına sevindim böyle güzel bir etkinlikde bulunduğunuz için :) güzel bir gün olmuş, inşalllah diğer buluşmada hep birlikde oluruz :) blogger lerinde kendi adından söz ettirmesi ne güzel , yaptığımız işi daha çok sevdiriyor bu tür etkinlikler :)

    YanıtlaSil
  20. Güzel bir etkinlikti, tekrar bir araya gelmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)