NİMO GİDEYAZARKEN EGE 'DEN SON KEZ İZMİRLİ BLOG YAZARLARIYLA " Manisa Bisquitte " KEYFİ ***

7/31/2012 02:30:00 ÖS


Dün, Her Güne Bir Oje yazımda bahsettiğim gibi şehir değişikliğim nedeniyle İzmirli Blog Yazarı dostlarla son bir yemek yiyelim ama nerede yiyelim dedik. Geçen hafta size yine BURADA bahsettiğim çok çok sevdiğimiz Bisquitte karar kıldık ama hem benim yoğunluğum hemde değişiklik olması amacıyla yeni açılan Magnesia AVM deki Bisquitte gidelim o zaman dedik :)
Kızlar sıcak demeden atladılar otobüslere kavrula kavrula İzmir den Manisa ya geldiler :)
Ve siz bu yazıyı okurken ben yollarda olacağım!!!




O mu bu mu şu mu demeden, kafa karışıklığımız olmadan direk Bisquitte özel iftar menüsüne ve menüde ana yemeklerden daha önceden tanıştığımız için hemen kararımızı verebildik..






Çorbaları şurda dursun kaselere bayıldık. Servisleri her zaman ki gibi çok daha önce yemek yemiş çorbalarını tatmamıştık. Bundan da tam puan aldılar. hayatımda içtiğim en iyi mercimek çorbalarındandı dedik hepimiz!

Daha önceki etkinliğimiz nedeniyle tatları çok iyi bildiğimiz için herkesin bir Bisquitte favorisi vardı. Dediğim gibi hiç zorlanmadan seçimizi yaptık.

Kimimiz İskender Soslu Izgara köfte sevdalısı,

Kimimiz ille de tavuk olsun ama farklı olsun diyerek,özel soslu parmesan peynirli Bisquitte snitzell istedi,


Benim favorim daha hafif, hem sebzeli hem tavuklu aparatifleri de mevcut olan '' Amigo'' idi,





Şunu çok rahat söyleyebilirim ki gidenler çok iyi bilir Bisquitte gidip doymadan kalkmamak imkansız! Tabağımın yarını bırakmama rağmen tıka pasa şişmişti midem. 
Herkesin öyle.. 
Hatta orada '' içine ne koyuyorsunuz yahu çok doyduk biz '' diye espri bile yaptık. Yetmedi üzerine tatlılarımız geldi :)

En sevilen tatlısı Kar topu!


Mozaik top,


Ve olmazsa olmaz cheesecake! Hemde limonlu :)


Tatlılarımızdan tadımlık hırkıslıklarda yapmadık değil. işte bunun çok iyi örneği Nerwen' in tabağından tatlı aşıran Kendimyapdıydım bakın wantthefashion. objektifine nasıl yakalanmış ! :D



Tatlı üzerine çay/limonata servisimiz vardı ki çoğunluğun tercihi enfes ev yapımı, doğal limonatalardan yana oldu! Sosyal mecraları da unutmuyoruz pek tabi!


Kokona Sedef geri dönüşüm çabalarında iken '' ay dur oldu sanki o bi fotoğraf çekeyim de bak '' durumundan ötürüdür bu sevimli poz ^_^


Mekan, İzmir Optimum ' a göre çok daha geniş, ferah, dekorasyon çeşitliliğinde son noktaya ulaşmış, burdan ayrılırken en çok aklımda kalacak güler yüzlü / hızlı hizmeti ve menüleriyle Magnesia AVM de gidip görmelisiniz.Hele ramazan bitmeden 19.50 TL olan bu iftar menüsünü gidip tatmazsanız çok üzülürsünüz benden söylemesi!
Otururken, yemek beklerken bazı mekanlar insanın içini karartır yada ortam sıkar,Bisquitte  'de her an yeni bir şey keşfediyorsunuz!






















Karnımızı bir güzel doyurduktan sonra Bisquitte teşekkür ederek ayrıldık. Öyle güzel doymuştuk ki Manisa Magnesia AVM 'de bir tur atmadan olmazdı... Enerji patlamasıyla çeşitli 'dııp tıs '' durumlarımızla hello diyelim :)




Daha sonra kızların yarısıyla vedalaşıp diğer kısmı ile manisa turuna çıktık. tarihi Sultan camii ve çarşıyı gezdirdim. Bu sırada gözümüze çarpan '' tarz gözlüklerden '' Sedef , Güneş ve Nur üçer beşer aldık. Paraya kıyıp Uv fitreli alamadık ama, neyse buna da şükür artık bizimde tarzımız var :D


Ve gün öylece bitti :)
Takip ettiğim fakat ilk kez görüşme fırsatı bulduğum Pembe Fiyonk / görümcesi ( ^_^) ve Designbydg. / kardeşini çok sevdiiim. Keşke daha önceden aramızda olsalardı daha iyi tanışırdık.. Aslıda beni kırmayıp gelen, davetimi kırmayan, işlerinden ötürü gelemeyen herkese çok teşekkürler.

Bakın takip edebileceğiniz ne çok link var :)




Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Nimocum, ne güzel bi buluşma olmuş. Bisquit e gitmeli mutlaka.
    mönü görünüşünü beğendim eminim tadıda çok güzeldir. fiyatlar makul. Ramazan diye şişirilmemiş. kutladım kendilerini :)

    YanıtlaSil
  2. Eğlenceli bir blogger buluşması daha ne güzel :)
    Sizleri keyifle takip ediyorum zaten.
    Bu postunuda bol fotoğraflı olmasıdan dolayı daha büyük keyifle okudum
    İyi yolculuklar

    http://rosesapling.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Çok gğzel bir buluşma olmuş bizede kısmet olur inşallah

    YanıtlaSil
  4. ehe çok güldüm yaa :D şu dünyada da kokona olcak en son insan benimdir herhalde... :D özlicem ama yaa açaydım gollarımı gitme diyeydim

    YanıtlaSil
  5. Nimocum bizi unutma oralarda olur muuu :)

    YanıtlaSil
  6. canım keşke bende aranızda olabilseydim ne güzel bir gün geçirmişsiniz nereye gidiyorsun canım sen ne yani bir daha buluşamıcakmıyız :S

    YanıtlaSil
  7. çok güzel hazırlamıssın nimo duygulandım yine smdi gidişine :)

    YanıtlaSil
  8. macaronlara o lavabodaki bisiklet dizaynına bayıldımm ama en cokta size bayıldım yine acayip eğlenmişsiniz.Ayrıca o tarz gözlüklerde gözüm kaldı bilesiniz!:)

    YanıtlaSil
  9. çook tatlı çıkmışsınız hepinizde :)
    bu arada ordulara mı gittin kuzum sen kıyamam orayada alışırsın bu taraflara gelseydin yardım ederdim sana ben her konuda öpüyorumseni

    YanıtlaSil
  10. Nimom bizi terk etme vallahi fena oluyoree ben :'( ama yeni atraksiyonlarda bir araya geliciz bilioree :D Öperim ve buarada çok pis tatlı aşırırım senide aşırmıyım dikkat et :p

    YanıtlaSil
  11. geç bulduk ama erken kaybettik .( hiç sevmedim bu durumu. çok güzel bir gündü :) görümceminde çok çok selamı size:) sevgiler

    YanıtlaSil
  12. nimoo ne güzel dopdolu eglenceli bir post olmuş bu böyleee hepiniz şahanesiniz:)

    YanıtlaSil
  13. bisquitte benim de yemek için favori mekanlarımdan. sadece o minik sıcak ekmeklerini yemek için bile gidebilirim. buarada rengarenk fotoğrafları da çok sevdim :))

    YanıtlaSil
  14. Great photographs. That bicycle sink is so awesome
    xo
    lilithfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)