VICHY NORMADERM GEL 200 ML - YAĞLI VE GÖZENEKLİ CİLT TEMİZLİĞİ ***

7/02/2012 01:00:00 ÖS


Geçtiğimiz hafta sizlere uzun zamandır yapmadığım bir cilt bakımı alışverişimden bahsetmiştim burada! Ve o alışverişi tek teek detaylandırararak yazacağıma da söz vermiştim.

İlk olarak çok iyi bildiğim Vichy Normaderm seri hakkında yazmak, bu süreçte de Bioderma Node S ile iyice tanışmak istiyorum.
İlk olarak Vich Normaderm Gel 200 ml ile başlayalım...


 Mis kokulu yeşil gel sıvısına bayılacaksınız her şey bir kenara bunu söylemek istiyorum. Öyle ki parfümünü çıkarsalar, 7 senedir kullandığım parfümü kenara bırakır onu alırım, en iyi de müşterileri ben olurum :) Öyle güzel kokuyor ki...
 Normaderm serisi yağlı ciltlere özel bir seri, bu nedenle yazın sıcakla beraber ay parçası gibi parıldayan yüzünüzü rahatlatmak, onu kışa hazırlamak için kullanabileceğiniz ideal serilerden. Yüz temizleme jeli her ne kadar yağlı ciltler içinde olsa sert yapılı değil, özellikle çoook önemli bir nokta kurutmuyor. Çünkü hep bu tarz ürünler kaş yaparken göz çıkarır, bölgesel kurumalara sebeb olur.


Yoğun bir yapısı var, bezelye kadar tane tüm yüzün arınması için yeterli. 200 ml şişsei anlayacağınız uzunca süre işinizi görecektir. Formulasyonunda bulunan Totarol ve Eperulin ciltte dengeleme sağlıyor. Makyajı da çok rahatlıkla çıkardığını söyleyebilirim. Gerçi hiç direk bir göz makyajına uygulamadım fakat cilt makyajını sorunsuzca çıkardığı kesin.

Bakalım Vichy bu ürün hakkında ne demiş;


Bu jeli temizleyici bir fırça yardımı ile kullanabilirsiniz ama yoksa elinizle iyice masaj yaparak kullanmanızı öneriyorum. Zira üstün köre uygulanması bir sonuç sağlamayacaktır. Peeling bireşenlerinin devreye girmesi ve kan dolaşımı için önemli..
Ürün için haftada 2 kere kullanın deniyor fakat ben her gün cildimi bununla temizliyorum bu kadar zamandır bir sorunda yaşamadım. Hatta uzun süre cildimin mat kalmasını sağlıyor ve ben bu hissi çok seviyorum.

Unutmayın '' cildim yağlı '' deyip oturmakla geçmiyor bu sorun. Mutlaka özel seri ürünlerin tamamını düzenli olarak kullanmanız gerekir. Hazır eczanemizde.com 'da indrimdeyken ve mevsimde tam bakım için bu kadar idealken kaçırmayın!
Vichy Normaderm Gel 200 ml indirimli olarak BURADAN 27 TL'ye aldım.
Diğer tüm Nomaderm seriye eczanemizde.com farkıyla ulaşabilirsiniz!

DEVAMI GELECEK ....

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. ulupark akbank karşı eczaneye danıştığımda bana önerilen bi üründü bu başka ürün kullandığım için denemeye yeltenmemiştim bile :S tecrübeyle sabitlenmiş ki madem bende alıim en kısa zamanda. tşkler nimo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa sende manisadansın demek ne güzel ya :) Mutlaka dene canım çok sevecksin:)

      Sil
    2. :) evet canım merkezdeyim :) deniycem inşllh :)

      Sil
  2. Bu bazı insanlarda daha çok akne ve sivilce yapıyor. Google'da "Normaderm şikayet var" diye aratabilirsiniz. Ben bundan iki büyük kutu kullandım ve sivilcelerimde hiç azalma olmayınca benden kaynaklanıyor zannetmiştim ama genel görülen bir sorunmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünün akneye karşı bir iyileştirme durumu zaten yok ama cildim de sivilcenin s 'si olmadığından sorunum olmadı. Ha belki hasas yapılı ciltlere uygun ürün olmamış olabilir. Mutlaka bir doktora başvurup kullanılması gerekir problemli ciltlerde...

      Sil
  3. Yillardir cooook severek kullandigim bir urun normaderm,tonigi ve peelingine de bayiliyorum..Yagli cildiniz varsa kesin deneyin derim,bayilacaksiniz..Ustelik kokusu da super dediğin gibi;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle canım. Hatta zamanla o yağlanmayı kopntrole alıyor. Mesela şişenin yarısına artık geldiğinizde yüzünüzün eskisi gibi yağlanmadığı farkediyorsunuz.
      Gerçi yazın çok performans beklememk lazım ama hepsi kışa yatırım ;)
      Sevgiler .)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)