HER GÜNE BİR OJE *** BARIELLE / A BOUQEUET FOR AVA ***

8/08/2012 10:30:00 ÖÖ

Heloleeeeyyy :)
Nassınız hanımlar, haftanın tam ortasında karadenizde havalar ne çok soğuk ne sıcak deymeyin keyfime. Gece rahat uyumak sabah terlemeden kalkmak kadar güzel ne var ki. hatta uzun zamandır (kış hariç tabii) başıma gelmeyen durumlarla uyanıyorum. Başımın üstünde pencerem rüzgardan sallanıyor kimi zaman :)

Bugün ne zamandır yazmadığım Barielle ojelerden  A Bouqeuet For Ava konuk oluyor günün ojesine. Yaz kış, mevsimsiz çok rahat kullanabileceğiniz yeşilimsi mavi !




Renginden ötürü sanırım elleri soluk ve kirli gösteriyor bu renk. oldukça hızlı kuruyor tüm Barielle ojeler gibi. Kıvamı, yoğun. Ancak mutlak ikinci katı istiyor.




Üzerinde top coat sürmedim orijinal parlaklığını görün istedim. 
Ojenin rengi çok güzel, benim hiç sıkılmadan kullanacağım renklerden fakat A Bouqeuet For Ava en kötü yanı elleri çıkarken mahvetmesi. Bu tonlu tüm ojelerde ne yazık ki bu sorunu yaşarsınız. Bu nedenle aseton kullanmadan önce yoğun kremlediğinizde ellerini bu sorunu yarıya indirmiş olursunuz, aklınızda bulunsun.




Eczanelerden temin edebileceğiniz sağlıklı oje Barielle markası, eczanemizde.com dan indirimle, oturduğunuz yerden satın alabilirsiniz. A Bouqeuet For Ava ve diğer tüm Barielle renklerine BURADAN ulaşabilirsiniz.

Nasıl buldunuz bu rengi?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. rengi çok beğendim ama sıcaklamadan rahat rahat oturmanı uyumanı kıskandım :-)) İstanbul'da nefes alınmıyor. Ben demi kaçsam oralara naapsammm??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gel vallahi her zaman başımın üstünde :) Hatta ben sıcak havayı, neler çektiğimi 1 haftada unuttum. İnsanlar tatile bodruma çeşmeye iyice pişmeye gidiyor serinlere kaçmak varken ne garip dimi? :)

      Sil
  2. renk süper ama bana gitmiyo mavi ve yeşil tonları. Ellerim bi acayip görünüyo :((( Ama bak o krem olayını hiç düşünmemiştim. Bir dahakine ojeyi çıkartmadan kremlicem her yanı :)) Tşkler canım ;)

    "www.sevalvemoda.blogspot.com"

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorlu bir renk Sevalcım kesinlikle haklısın canım :) Kremleme konusuna gelince evet evet, çok işe yarıyor mutlaka dene, öpüldün :)

      Sil
  3. Canım, sana çok yakışmış bu renk! Tırnaklar ve eller güzel olunca herşey yakışıyor tabii :) öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay canım ya diyene bak ayol :) Çok teşekkürler, renk güzel kızııım benle alakası yok. Öpüyorum çok :)

      Sil
  4. renk şahane. en sinir tarafı çıkarmak zaten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma canım sorma bende akla karayı seçiyorum hele bu ojeyi tanısan kremsiz ohoo :/ Fena!

      Sil
  5. bende bayılıyorum bu renklere ama iş yerinde oolmuyor ki nimocuk ancak haftasonları bayıldım bu tona :)

    ayrıca rahat uyumanada sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa neden? hala iş yerinde renkli ojenin göze çarpması ve bunun yasağı mı var ne kadar saçma :( Sende hafsonuna sakla o halde tatlım napalım :)

      Sil
  6. Saks mavisi mi elektrik mavisi mi deniyor buna bilemedim ama bayılıyorum bu renge..
    ellerin çok güzel. stop. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirli küf mavisi aslında tam saks mavi denemez çünkü yeşile çalıyor :) Bende Çok severim bu rengi :) Aaay sevimli yaa çok sağol ama utandırma beni stop :D

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)