SAÇ BAKIM VE SAÇ TEMİZLİĞİ *** BİODERMA NODE S ŞAMPUAN ***

8/13/2012 01:00:00 ÖS


Saçlarım ile ilgili yazdığım yazıda belirtiğim gibi şampuanımı en fazla 5 ay kullanıyorum ve bu sürecin sonunda başka markaya transfer olduğumu söylemiştim. Çünkü saç aynı etki gördüğü bakım şampuanına bu süre sonrasında alışıyor, tembelleşiyor ve aksine tepki verebiliyor.

Yine bu 5 ayın sonunda adını çok duyduğum Bioderma Node S şampuan seçimim oldu. Hazır eczanemizde.com 'da hem %20 indirim hemde bi alana bi bedavası varken!


Dermokozmetik yada bitkisel şampuan kullanımını ise şu şekilde yapıyorum 5 ay bi markanın dermokozmetik şampuanı sonra bir başka markanın dermokozmetik şampuanı sonra ki 5 ay ise marketlere satılan başka bir markanın kozmetik içerikli şampuanı... Sürekli bitkisel yada dermokozmetik içerikli şampuan kullanmayı araya kozmetik içerikli şampuanla boşluk veriyorum ki bir süre sonra dünyanın en baba şampuanını bile kullansanız saç alıştığından fayda etmiyor!
Neyse konumuzun çok dışına çıkmadan size biraz Bioderma Node S bahsedeyim!


Şampuan kuru ve yıpranmış saçlar için. Üzerinde yazdığı gibi yeniden yapılandırır mı bilmiyorum ama şu 3 ayda saçımı dış etkenlerden koruduğu kesin. Saçlarım yıpranmış, hatur hütür değil buna rağmen yoğun bir saç kremi olmadan kullanılması neredeyse im-kan-sız! öyle sert ve saça karışık etki yapıyor ki.. mutlaka ardından yoğun bir krem istiyor.  Adamlar demiş optimum sonuç için maske kullan kardeşim şikayet etme sonra diye :D
Normal bildiğimiz şampuanların aksine süt kıvamında oldukça sulu, zor köpüren bir yapısı var. Benim gibi uuupuzun saçlarınız varsa kafanıza boca etmeniz muhtemel ilk 5-6 yıkamada. Sonradan anlıyorsunuz bu saça az da döksen çokta döksen köpürmüyor kardeşim ama her yeri temizliyor. İlk kutuyu 1 buçuk ayda ikincisini ise yaz geldikçe ve sıklıkla duş yaptığımdan 1 ayda bitirdim.

Fiyatına göre performansı çok iyi idi. Saçlarımı çok sıklıkta toplamama, örmeme rağmen hiç direnci kırılmadı.

Şuan için 1 alana 1 bedava şeklinde 28.40 TL 'ye BURADAN satın alabilirsiniz!

Aranızda bu ürünü kullanan var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. saçları nemlendirio mu peki cnm gerçekten? benimkilere kuruluktan öldüler ya:( bişi yapmam lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şöyle söyliim tek başına şampuan olarak kullanırsan hayır. bence aksine nemsiz saç zor açılır tarakla. Berbaerinde aynı ürünün maskesini de kullanın demişler adamlar ama tabii ben netten sipariş verince üzerini okuyamadım:) Eğer yoğun bir maske nemlendirici ile kullanırsan evet canım seversin :)

      Sil
  2. ben kullandıııım. hatta maskesiyle birlikte kullandım :) yazmıştım blogda.

    YanıtlaSil
  3. fiyatı baya uygunmuş denenebilir aslında ama ben söylediğinin aksine bir şampuanı beğenince asla vazgeçemiyorum sanki değiştirince kötüleşicek gibi geliyor :) takıntı işte :) bu arada bir de güzel bir saç kremi önerebilir misin acaba şöyle pek saç dökmeyecek cinsten :)
    sevgiler..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)