STHERB GÖGÜS MASKESİ ***

8/22/2012 01:00:00 ÖS


Sık takip edenler bilir bundan yaklaşık 2 ay kadar önce Stherb marka gögüs maskesi hediye etmiştim bir Nimo Stylo takipcisine, işte o günden beri aklım o maskede idi. Sonunda geçtiğimiz hafta, bayram öncesi eczanemizde.com aracılığı ile aldım. Sık alışveriş yapanlar bilir, yaptığınız her alışverişinizde aldığınız ürünlerden '' para puan'' larınız birikiyor. Bu sayede bir bakıyorsunuz onlar orda birikmiş. Benimde unuttuğum bu durum birden aklıma gelince yerimden fırlayıp hemen koştum ve nerdeyse yarı fiyatına aldım :)



Ürün 50 gr fakat epey gidecektir inanılmaz yoğun, hatta en iyi benzetme biraz komik olacak ama kıvamı tam olarak marshmallow gibi :)) Elinize almanız epey zor. Fakat minicik miktarı kıvamı yoğun olduğundan yeterli oluyor. Söyle ki,



Daha kullanım sonrası yorum için çok yeni geçtiğimiz hafta elime geçtiğinden 3 kere kullanabildim. İlk gözlemim doku düzelme olduğu olabilir. fakat yine tam net sonuç söylemek hatalı olur diye sonraya saklıyorum düşüncelerimiz. Zaten bünyeye ve yaşa göre 3 hafta yada 3 aylık kullanım sonrası kesin sonuç veriyormuş.

Kullanım öncesi ürün içinde görsellerle anlatıldığı şekilde masaj yapar hazırlıyorsun, bu kan dolaşımı ile ürünün etkisi açısından önemli imiş. belirli noktalara bastırılıyor mesela, bana çok ilginç geldi.



Çok güzel yorumları okuyunca dayanamadım, çatlaklar ve düzgün görüntü için denemeye değer dedim gözümü kararttım. Yine kobay Nimo, kullansın yazsın bakalım işe gerçekten yarıyor mu :))
Yine incelemek isterseniz ürüne BURADAN sahip olabilirsiniz.

Ürün değerlendirmesi için bekleyin, bu süreç içinde mutlaka yazacağım ama içinizde kullanan varsa yada merak eden mutlaka yorum bıraksın ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. selamlar öncelikle.iki gün oldu blogunu keşfedeli çıkamıyorum içinden:) süper birşey kesinlikle helal olsun sana o kadar faydalı şeyler ki paylaştıkların. tam da çatlaklar sıkılaşmak ve özellikle gögüs için krem araştırıyordum. avon un kreminin önerenler var ama emin değilim pek. 20 li yaşlardayım henüz ama gögüslerimde çatlaklar var ve beni çok rahatsız ediyo. kremi kullanıp yorumlarını paylaşırsan nasıl memnun olrm anlatam :d şimdiden sonsuz teşekkürler <3<3<3

    YanıtlaSil
  2. sonuc ne oldu peki? cok meraktayım valla ozellıkle catlaklara nasıl geldı?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)